Jump to content

Moto Zajednica

Bajkeri i psi lutalice

Recommended Posts

• Drug član, 1964 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Danas me na tri razlicite lokacije pojurili dzukci.

800MT ima ktm-ov agregat koji melje i mislim da to opasno nervira pse, pored najmirnije da prodjem zalajace, jedino je dobro sto ne smeju da pridju na blize od metar-dva

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 631 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Pre dva meseca me pojurila horda džukaca, svi sa leve strane, a jedan kojeg ne videh me ujede sa desne strane. Srećom bio u full opremi, preko pantalona me ujeo, napravio samo ogrebotinu i masnicu. Prošao sam zvaničnu proceduru, prijavio gde šta treba, i na kraju kod advokata da tuži JKP čistoću. Ponudili su odštetu 45.000 rsd, ja rekoh OK, uzimaj.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Prošlo je od tada više od godinu dana. Sećam se da sam našao na netu i naručio telefonskim putem...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova

Sad sam provalio da u donjem levom uglu ima oznaka prozvoda pa sam na osnovu toga uspeo da nadjem par oglasa na KP. Ambalaza je ostala ista ali je nalepnica promenjena, a ja trazio da bude 1:1.

• Sviđa mi se 1

• Solo Rider, 3232 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Hahahaha odličan video....umreh od smeha.....inače peglam često do Kosmaja i okolo...i retko vidjam džekele...mora da ti se zalomilo.Alo podržam da ih treba sve .......... 😂😂😂😂😂 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2455 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

Ja sam uzeo onaj uređaj što pse kao odbija zvukom...nisam do duše još probao...nekako mi žao :D tj. nisam siguran da radi posao pa da se ne nađem u neobranom grožđu! :lol3:

• Zainteresovan, 262 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
26 minutes ago, mick said:

Ja sam uzeo onaj uređaj što pse kao odbija zvukom...nisam do duše još probao...nekako mi žao :D tj. nisam siguran da radi posao pa da se ne nađem u neobranom grožđu! :lol3:

Ja imam na motoru uređaj, Yoshimura, i to dva komada 🤣

• Sviđa mi se 2
  • Haha 2

30 minutes ago, mick said:

Kakva mi je ideja sada sinula, ugraditi taj uređaj na motor, da bude na taster. Čim te pojure samo stisneš dugme. @Arakis Čika Rajko, može li to?

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Може али пробао сам један такав уређај и није се нешто показао :)

Значи, прво провера ефикасности па после уградња. 

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Pre 1 sat, Arakis je napisao:

Може али пробао сам један такав уређај и није се нешто показао :)

Значи, прво провера ефикасности па после уградња. 

Znači full oprema pa proba! :lol3:

• Podržavam 1

Pre 2 sati, Luka9905 je napisao:

Ja imam na motoru uređaj, Yoshimura, i to dva komada 🤣

Pa to ti je mač sa dve oštrice...krene kuca da nasrće odvrneš gas mačak utekne ali zato izađe prvi komšija sa toljagom!!! :lol3:

• Haha 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Prekjuče (u subotu) pozva me telefonom kolega-bajker iz Niša, da proverim ima li na stovarištu (u mestu gde boravim) nekih čeličnih profila.

Stovarište (otpad) udaljeno od samog naselja oko kilometar i tu uvek ima gomila džukaca (njih dvadesetak, svih boja i veličina), koji se tu skućili i koje hrane radnici i vlasnik stovarišta.

Uglavnom mirni tokom radnog dana, (kada je u stovarištu dosta ljudi), ali neradnim danima se samoproglase za čuvare i tako se i ponašaju.

Odem ja motorom do ispred stovarišta (tu samo dežurni radnik u šalteru), a "čuvari" kreću u napad.

Siđem s motora, kleknem i pozovem ih da priđu i neki dođu da se pomaze, neki samo mašu repom, a jedan mali žuti samo gleda sa par metara daljine.

Ustanem, okrenem se (što je bila greška) i krenem prema šalteru, kad onaj mali pritrča s leđa, capnu me za nogu i zbrisa iza nekog magacina.

Malo pocepana leva nogavica i dva uboda iznad levog zgloba.

Onaj radnik video celu situaciju i krivo mu, psuje onog džukca (a onaj ko pizda viri iza ćoška).

A meni smešno da me tako zajebe sitna džukela.

Uglavnom ništa ozbiljno da bih se sekirao (pantalone ionako bile stare i nikakve).

IMG_20250224_223840.thumb.jpg.d10ab99ed299ba36e13df3cbef37b978.jpg

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
19 minutes ago, ske said:

Idi ti Ziko da primis tetanus

Ma ja sam otporan na sve, nego me strah za onog psa da se ne zatruje.

A inače kod lekara "idem" samo kad me odnesu i bežim čim mogu da stanem na noge.

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Skuteras, 3716 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Kod nas u carsiji ih ima kao i svuda, mnogo. Ima jedan koji je bas grdan i mnogo lud. Ima i jednog ortaka, malo manje ludog. Kad oni nisu tu ovi ostali ne napadaju. Kad su oni tu, jebase majku. Motor i prikolica ne mogu da prodju da ne budu napadnuti. Mene licno ujeo 3 puta. Znam jos bar 10 ljudi koje je ujeo. Otkunutih gabarita sa prikolica ima X.  Ja nisam isao nikad po odstetu. Obzirom da se blizi pocetak sezone, rekao sam da cu se potruditi da bude sklonjen sa ulice. Ici cu u opstinu da im skrenem paznju, pa neka vide sa zastitarima. Lokalna udruzenja znaju kad dolazi sinteraj, pohvataju sve te lutalice i sakriju ih dok ovi ne prodju i posle ih ponovo puste na ulicu. Sve mi je to ok, ali ne mozes kera koji je ujeo pola grada vracati na ulicu, jednostavno ne ide

Promenio član muljaz
  • Podržavam 1

• Drug član, 1419 postova
  • Motocikl: SMC 300
9 hours ago, muljaz said:

Kod nas u carsiji ih ima kao i svuda, mnogo. Ima jedan koji je bas grdan i mnogo lud. Ima i jednog ortaka, malo manje ludog. Kad oni nisu tu ovi ostali ne napadaju. Kad su oni tu, jebase majku. Motor i prikolica ne mogu da prodju da ne budu napadnuti. Mene licno ujeo 3 puta. Znam jos bar 10 ljudi koje je ujeo. Otkunutih gabarita sa prikolica ima X.  Ja nisam isao nikad po odstetu. Obzirom da se blizi pocetak sezone, rekao sam da cu se potruditi da bude sklonjen sa ulice. Ici cu u opstinu da im skrenem paznju, pa neka vide sa zastitarima. Lokalna udruzenja znaju kad dolazi sinteraj, pohvataju sve te lutalice i sakriju ih dok ovi ne prodju i posle ih ponovo puste na ulicu. Sve mi je to ok, ali ne mozes kera koji je ujeo pola grada vracati na ulicu, jednostavno ne ide

Sve je to lepo sto nisi prijavljivao, ali da jesi, pas bi vec bio uklonjen. Verovatno.

Ma samo ga nahrani par puta, uzvratiće ti 10. puta boljim 🤣

Oprostio bih mu jednom da me gricne, već drugi put bi se ozbiljno posvađali 🙂

• Skuteras, 3716 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Da, da. To je prica zastitara. Osete psi loseg coveka. Ja sedim tu na klupici u gradu i mazim tog kera on sve super sa mnom. Sednem posle 10 minuta na motor i krenem on juri… 
A nece da ga uklone jer taj ker ima prijava ko zna koliko, ali zastitari ne daju. Komsinka mi je jedna od glasnijih. Stavicu nju na motor jedan dan da se vozimo, pa neka vidi kako izgleda

Promenio član muljaz
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1340 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Svet poludeo sa tim dzukelama, imam I ja kera da ne bude zabune ali neki ne umeju da povuku granicu, sta je pas a sta dete, čovek .. Kad odem kod prijatelja kerovi im skaču po krevetima, skaču po gostima, oni ih ljube u njuske..ma da ti se smuci zivot.. i to nije kod jedne porodice vec kod svih porodica koje imaju pse.. a da me ujede lutalica, rešio bih ga lično..  kakvi šinteri...

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 384 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Još kad vidim da psu obuku bundicu dobijem sitni osip. Dođe mi da pitam kad pas iznosa bundicu da je pokloni da nosim siromašnim vukovima u šumu jer im je hladno a sirotinja,nema se. 🤬

• Ne silazi, 7590 postova
  • Motocikl: TDM 900

Sve sve ali grad što je usran od kerova... To nije normalno, svaka zelena površina je usrana. Kad šetaju kerove ukrute se ko da su engleska aristokratija i okreću glavu kad im ker sere na tih jedva par kvadrata zelenog ispred zgrade što imaju.

• Podržavam 1

• Solo Rider, 3232 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A
Pre 5 sati, igogitar je napisao:

Još kad vidim da psu obuku bundicu dobijem sitni osip. Dođe mi da pitam kad pas iznosa bundicu da je pokloni da nosim siromašnim vukovima u šumu jer im je hladno a sirotinja,nema se. 🤬

Ne bih krivio psa...on je genetski modifikovan od strane raznih Mengele-a ljudskog roda. Čovek pravi te nakaze

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja