Jump to content

Moto Zajednica

Bajkeri i psi lutalice

Recommended Posts

• Drug član, 2105 postova
  • Motocikl: V-Strom 1050 XT

Juce sam imao rekordan broj napada od strane pasa ili kerova iako sam se samo provozao do Kosmaja.

Lokacije napada:

- Borca, Shopi, ujeo me za cizmu, kom 1

- Borca, groblje mali Zbeg autobuska stanica, komada 4

- Zmaj pumpa parking (sipo gorivo) komada 3

- Bubanj potok, nona raskrsnica, kom 2

- Avalski put, centar za zbrinjavanje pasa, kom 4-5, ostali pasivno leze pored puta

- Ralja, izmedju dva lezeca na putu prema pruznom prelazu, komada 2

- Ropocevo, izmedju izvora (Sopot)  i groblja (Sopot) svi kerovi su pusteni sa lanca. komada 9-10. Dva ujeda za cizmu.

Vucjak pre izvora je bio naj zesci.

- Na Kosmaju me sacekase komada tri ali su me samo onjusili na parkingu i odose.

- Djurinci, usporio i stao a kerov se nezainteresovano udaljio. Covek bi pomislio da je imao nameru da me prozdere. Interesantno ponasanje kad se uspori vozilo.

Sami ujedi nisu naneli neke osbiljnije stete na cizmama. Doduse ja cizme mazem sa vazelin pastom.

Mozda su hteli da liznu?

Ja licno ignorisem i nepopustam gas taman pregazio. Sto mi se jednom i desilo.

Savet? Imam, nosi dobre cizme, na gubi se - gledaj ispred a ne u kera, i drzi gas.

Na jednom mestu su me obucavali da ostanem pribran i da dam gas do daske.

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3086 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

И мене није заобишао до пута за Космај .....ако ти је за утехуa2f4730e13a1ac005541c2c0c7396609.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

Boga mi kako je krenulo na Kosmaj od sad naoružani. Ovo sad sve prelazi u sferu ludila. Užas. Jadan čovek. bafdb5446882a84c15792ee1dade1a57.jpg

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Лагана вожња с другаром  око поднева  3.  Јануар окретница буса 101 Падинска Скела 3 комада после 100 метара још 2 комада . У Борчи по пар комада  у центру 3. Изгледа да ови наши пси на левој обали нису ишли на  тај КУРС па не трче за точковима неко грицкају..... КРТИНУ . И они да се омрсе за ове празнике . Шалу на страну вероватно одлепили од петарди.  Моју ћерку док је пешачила   ујео баш жестоко  пре неки дан у старој Борчи исцепао фармерке истраумирао је .... хируршка обрада  , тетанус , лекари ...сад процедура за накнаду штете инфективна ,  ветеринарси завод  , адвокат итд .   Да напоменем моје клинке од малих ногу до дан данас довлаче кући  кучиће луталице удомљавају хране  купају у кади,     кад ми нисмо кући,     лече  превијају итд . Имамо кући гомилу урамљених слика на зиду с луталицама али .....  једном се деси и и лудачки напад и  ујед такав је живот .:lol2:

• Tužan 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao:

Boga mi kako je krenulo na Kosmaj od sad naoružani. Ovo sad sve prelazi u sferu ludila. Užas. Jadan čovek. bafdb5446882a84c15792ee1dade1a57.jpg

Gotovo sam siguran da ovo nisu učinili psi "uličari". Pre će biti da su ovo uradili paženi i maženi psi (uz to trenirani da budu "čuvari").

• Podržavam 1

• Drug član, 1776 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
pre 8 minuta, zika56 je napisao:

Gotovo sam siguran da ovo nisu učinili psi "uličari". Pre će biti da su ovo uradili paženi i maženi psi (uz to trenirani da budu "čuvari").

WWW.BLIC.RS

Tri psa koja su danas izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd.

• Hvala 1

Da.. kažu da su vlasnički. Ne znam koliko je to uteha udovici.

pre 5 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Ne znam kakve veze ima moj  prethodni komentar sa time kolika je to uteha udovici?

Možda nije, a možda (donekle) i jeste, (zavisi od čoveka do čoveka).

Ja sam samo reagovao na vest da su čoveka ubili psi lutalice (što se pokazalo kao netačno).

• Drug član, 790 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
pre 10 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Eventualno što ima koga da tuži i da se nada pravdi.

• Podržavam 1

Ne znam kakve veze ima moj  prethodni komentar sa time kolika je to uteha udovici?
Možda nije, a možda (donekle) i jeste, (zavisi od čoveka do čoveka).
Ja sam samo reagovao na vest da su čoveka ubili psi lutalice (što se pokazalo kao netačno).
U svakom slučaju i psima i vlasnicima je sudbina zapečaćena.

Upravo sada, BaneVuk58 je napisao:

Samo što bih ja presudu psima namenio vlasniku, jer ti psi ne bi bili ovakvi da su imali drugačijeg vlasnika.

• Podržavam 4

Po onome što piše...neka ih je žena hranila, vlasnici i nisu bili tu. Valjda su "čuvali" vikendice.

pre 6 minuta, BaneVuk58 je napisao:

Po onome što piše...neka ih je žena hranila, vlasnici i nisu bili tu. Valjda su "čuvali" vikendice.

Neki ljudi jednostavno uživaju u tome da im ono što poseduju (kuća, auto, motor, pas, .....) povećava "patku" pa se trude da pri izboru to bude što vidljivije i upečatljivije.

I takav odabere velikog i jakog psa, (a koji je već po pasmini predodređen da može da bude agresivan).

Neće taj da odabere nemačku dogu, njufaudlenda, bernandinca, ...., bez obzira na veličinu, nego obavezno pasminu koja je "oštra".

I onda ga čuva, pazi i mazi, dozvoljava mu sve i uči da samo njega sluša, a da sve okolo uništava.

Izvodi ga u šetnju i huška (i pušta) da ovaj ubija mačke i pse lutalice i vraća se kući srećan i ponosan (jer mu je patka porasla do ispod kolena).

I onda mu jednog dana ostane otvorena kapija (ili mu u nekom momentu taj pas više ne ispunjava očekivanja, pa ga odveze podalje od mesta boravka i izbaci pored puta).

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

Živa istina. Nego treba naći kako se odbraniti ili pre reči spasiti. Kad vidiš one Alabai ili turski kangal pa da ne nabrajam....Bože sačuvaj.

• -, 1746 postova
  • Motocikl: /
Pre 11 sati, BaneVuk58 je napisao:

Kosmaj (Sopot)... Mnogo rezimskih vikendica...

Novinar Mreze...

Psi nauceni da napadaju...

Hmmmm...

:stabre:

• Sviđa mi se 1

,По природи посла сам на месту трагедије. Власник у затвору жена која брине о псима отишла у Француску на наколико дана .Комшиница преузела бригу пар дана пси већ два пута нападали дете првог разреда родитељи нису теретили власника .После опет ујели дете 7 разред полиција и тужба у току .И коначно ово .Значи неко није одреаговао на два претходна напада и уједа на децу. Викенд насеље  пси вероватно немају хране сваки дан и бригу сваки дан.

Promenio član ddimic
  • Tužan 2

• Drug član, 2923 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Sto bi znacilo da su dva puta prijavljeni nadleznim organima i nista nije uradjeno povodom toga, mora da su i sad na ulici, cuvajte se

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Нису на улици одведени су  али у предходном периоду су већ 2 пут изуједали први пут није пријављено надлежнима  2 пут јесте , чак је од другог дечака који иде у 7 разред чији су родитељи уредно пријавили случај његовом деки од стране локалног  СУП  одуузета ловачка пушка превентивно .? Иначе жена која је као бринула о псима их је ноћу пуштала  из бокса напоље  кажу комшије . Иначе жртва је искрварила због уједа по ногама и гениталијама пси су растргли доњи део гардеробе страшна и ужасна смрт , јадан човек у каквим је мукама умро.

Promenio član ddimic
  • Tužan 2

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Ovo je strasno.Ja se najvise plasim kad vidim vlasnickog psa,rasnog da naidje putem.

To su nepredvidive situacije,nikad ne znas kako je ziveo i s kim.

• Podržavam 2

• Drug član, 2923 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Нису на улици одведени су  али у предходном периоду су већ 2 пут изуједали први пут није пријављено надлежнима  2 пут јесте , чак је од другог дечака који иде у 7 разред чији су родитељи уредно пријавили случај његовом деки од стране локалног  СУП  одуузета ловачка пушка превентивно .? Иначе жена која је као бринула о псима их је ноћу пуштала  из бокса напоље  кажу комшије . Иначе жртва је искрварила због уједа по ногама и гениталијама пси су растргли доњи део гардеробе страшна и ужасна смрт , јадан човек у каквим је мукама умро.
Htjeo sam teci da nadlezni nista povodom toga nisu ucinili kada je prijavljeno, pa me ne bi cudili da ni sad nista nisu odradili. Ili je mozda ipak potrebno da neko plati glavom kako bi pomjerili svoje guzice i pohvataju kerove u azil?!

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja