Alekre 13532 Napisano Jul 14, 2021 Ne silazi, 7570 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da se drži, to je vanvremenska mašina. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan79 21 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 27 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Yamaha xjr 1300 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam postao vlasnik Yamahe xjr 1300 2013g. 30000 km bar tako piše na satu. Prvi utisak je odličan. Motor je kupljen u KGu od Barlova. Zanima me neki servis da je malo pregledaju i promene ulje, filtere i šta još treba. Poz!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 14, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli svi novi clanovi. Iz meseca u mesec nas je sve vise, xjr-u raste cena sa godinama ali ipak nas je sve vise zainteresovanih za ovaj model. Nadam se nekom druzenju i okupljanju u skorije vreme, pa da uz rostilj i pivo presaberemo utiske. Prosle godine sam uzeo motor i druzimo se nesto vise od 8000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11009 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan motocikl, što reče @Alekre vanvremenska mašina. I ako još hramljem na nogu već sam počeo da gledam nešto slično, samo sa oklopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1654 Napisano Jul 14, 2021 Никад не једи жути снег!, 747 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan motocikl, što reče @Alekre vanvremenska mašina. I ako još hramljem na nogu već sam počeo da gledam nešto slično, samo sa oklopom. Са оклопом је ФЈР Елем, кад се будете окупљали, зовните и нас, побратиме, што терамо ФЈР-а Ја сам обожаватељ ХЈР-а иако га немам...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11009 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam FJ 1200, pa ako znate neku dobru a da je vlasnik raspoložen za prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽUVI 31 Napisano Jul 26, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11009 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drago 9 Napisano Avgust 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XJR 1300 SP Prijavi odgovor kao problematičan Momci..imam viska komplet prednje vile..felnu( sa celjustima) i blatobran od Yamaha YZF 750..bile su na mom motoru ali sam ja vratio standardne vile.Ukoliko nekom treba odlicne su i servisirane kod Irca u Mototek-u.Imam i izduvnu granu.Slike u prilogu.Prednji deo bih komplet prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drago 9 Napisano Avgust 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XJR 1300 SP Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2021. at 22:11, bajker71 je napisao: Stavi neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drago 9 Napisano Avgust 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XJR 1300 SP Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika.Pozdrav 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11009 Napisano Avgust 9, 2021 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Top Yamaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 9, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Drago motor je odlican! Puno bezbednih kilometara. Samo vidim da svi vi koji vozite XJR tzv. "matorci" nosite te slemove od kaciga. Ja sam na mom XJR-u obucen kao da vozim sport touring motor, sto vise opreme to bolje. Taj motor preko 160 km/h pravi ozbiljne udare vetra. Ja ne znam kako mozete sa slemicima tim da vozite (video jos jednog kolegu u Beogradu sa slemom tim). Realno i 100 na sat je nebezbedno sa slemom od kacige u svakom smislu. To mu je ujedno i glavna mana. Ostalih mana ovaj motor nema. Motorcina za sva jebena vremena. Ni dinar ne zalim za ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan79 21 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 27 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Yamaha xjr 1300 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi problem posle 2000 km. Curka ulje, šta je u pitanjui dali sme da se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 14, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi slobodno mozes tako i do Moskve da ides. Samo kad je motor hladan obrisi malo i prebrisi da se ne natalozi masnoca i da ne padne na izduvne grane, jer onda smrdi Proveravaj na svakih 500 km ulje u motoru dal ga ima, sobzirom da se jos upoznajes sa motorom pa ne znas dal trosi ili ne. Dihtung je verovatno star i krut pa malo pusta. Preko zime promeni dihtung ventil dekle, i taman da pregledas ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan79 21 Napisano Avgust 14, 2021 U prolazu, 27 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Yamaha xjr 1300 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Odozg na poklopcu ovaj inbus šraf je bio labav, malo sam ga dotego, videću da li će da pušta. Hvala. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karaburdjanin 16 Napisano Septembar 5, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da se pohvalim.Doduse ja moju prodajem,jurim Varadera.Obisao sam Bosnu sa njom sve je super ali Varadero mi je legao kako treba. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3892 Napisano Septembar 5, 2021 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1200 SP u Christian Sarron bojama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 1, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Braco vozite li te celicne konje? Moj je ove trece sezone dobio prinovu koju na zadnjem sedistu ni ne oseca, bez kvara, bez zadrske, gazi punim gasom kao celicni zmaj. Vec kilometre od kako je kod mene lagano pocinjemo da brojimo u desetinama hiljada, poceli smo od kraja prosle sezone u tom modu. Nadam se da cemo I ove kao sto smo poceli i nastaviti u tom stilu. Ziveli svi ljubitelji stare skole i jakog vetra na dalekim putevima Jedna sa Srebrenog jezera od proslog vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan79 21 Napisano Maj 27, 2022 U prolazu, 27 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Yamaha xjr 1300 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Danas zovem Barel servis BG u vezi Yamahe XJR 1300, lik mi kaže da su puni i kaže da može za kraj sezone za septembar. Ja mislim da me ladno otkačio. Treba da se zameni dihtung poklopca ventila, pločice, ulje i filter ulja i da neko pogleda dali treba još nešto. Koga da zovem a da se razume u njih i delove da može da poruči. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3892 Napisano Maj 27, 2022 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O nama 3T RACING WWW.3T-RACING.COM O FIRMI 3T RACING BIKES Oni su ti bliže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan79 21 Napisano Maj 28, 2022 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: Yamaha xjr 1300 '11 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.5.2022. at 14:09, MOTOM je napisao: O nama 3T RACING WWW.3T-RACING.COM O FIRMI 3T RACING BIKES Oni su ti bliže Zvaću ih sledeće nedelje. Promenio Maj 28, 2022 član Dragan79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 12, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Momak iz Hrvatske koji uglavnom vozi R motore. Uradio je recenziju 1000 km na XJR-u prvi put. Po meni je decko vrlo realan. Objasnio je u kratkoj recenziji sustinu XJR-a. Prednosti ali i sve mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dondiboy 2 Napisano Septembar 18, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima na forumu. Drago mi je da postoji grupa koja dijeli iskustva sa vožnjom Yamahe XJR. Iz Poreča sam, i prije mjesec dana kupio sam XJR 1300 2003 godište. Imam dosta iskustva sa motorima i prilično dobro mi je sjeo i obožavam njegov izgled i njegovu snagu. Jako sam zadovoljan iako moram riješiti neke obavezne servise. Za sada sam promijenio gume i motor se odmah počeo puno bolje ponašati u zavojima, planiram naštimati ventile, promijeniti ulje i filter kao i lanac i zupčanike. Evo danas sam osim regularne rute skrenuo i na auto cestu te sam probao voziti prosječno brže nego inače (recimo preko 150-160 km/h). Moram priznati da nisam imao povjerenja u stabilnost motora na brzini preko 170. Volan kao da je nekako prelagan i da bi mogao lako zatrzati. Da li netko ima iskustva sa tim i dali bi pomogao servis amortizera? Promenio Septembar 18, 2022 član dondiboy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 19, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao iskustva sa tim, iako sam ga (na pravcu) terao 220 i video da motor nije za te brzine i cini mi se da nije napravljen da se vozi preko 170. Da bi XJR mogao da se vozi tako brzo, sto po krvinama sto velike brzine na pravcu, on se mora debelo apgrejdovati. Treba uloziti u kompletno ogibljene (ohlins amortizeri propisno podeseni, upside down viljuska, ohlins amortizer volana itd, i sve to da odradi neko ko zna sta radi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...