lemy 1033 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pristojne su, ja sam koristio 2 do sada. Trajale su mi po cini min se oko 3-5 godina, vese se inne sećam. Strada od sunca, pa se pocepa. Ove godine rekoh da se pocastim pa kupim Oxford iz Barela. Rakao bih da nije nista bolja, a skuplja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni Oxfordova traje ovo joj je treća godina i ne preti da popusti. Malo se isprljala i umuljala uljem tamo oko ćopave gde se vezuje, ali osim toga je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 25, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene glas za Oxford,dve godine na motoru,ni mrdnula nije,a stoji i na mrazu,kiši,suncu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog iskusta, pošto koristim obe, i Pontisovu i Oxford ceradu. Oxford cerada je odlična i vrlo praktična. Kao što rekoše kolege iznad, malo se isprljala ali je vrlo dobrog kvaliteta. Koristim je 3 godine. Što se Pontis cerade tiče, mana je što, za razliku od Oxforda nema prorez za lanac za zaključavanje motora i nema kopče za vezivanje nego čičak traku ne baš dobrog kvaliteta. Tako da kad dune jači vetar vrlo lako može da je oduva. Kad mi se to desilo morao sam da je dodatno vezujem kanapima. Posle je, gospodja životna i moto saputnica, sašila dodatke i stavila kopče, pa do sada nisam imao problema. Mada još nije bilo nekog jačeg vetra. Materijal je dobrog kvaliteta i rekao bih da je deblji od Oxford cerade. Tako da moj glas ide Oxford ceradi zbog tih nekih praktičnih stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Decembar 28, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Znaci "Lidl" negde oko 50:50, kako ti se zalomi ili koliko srece imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj prosle godine kupio ceradu u lidlu i kao da je postavirana od ispod. Ja kupio ove godine, kvalitetna je, ali nema ono, kao postavu sa unutrasnje strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.3.2019. at 19:41, Vukotaa je napisao: Pozdrav svima,danas sam bio u lidlu,stigla je neka moto oprema tipa kacige,pojasevi,majice... Kupio sam fantomku i video sam da imaju i pojasevi...za 600 dinara...da li valja to cemu?Hvala ima u auspuh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1925 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude nesporazuma, uklonio sam postove o gradjevinskom alatu, jer im nije mesto u Moto opremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Januar 23, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se pokazali punjaci? Meni punjac ne prelazi punjenje 13.3 13.2 i kad ispraznim malo aku od motora namerno dodje do 13.4 pa pada. Mod je za motor al i kad promenim mod isto Volti pokazuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5428 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni extra radi punjac, ja sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj za 2000 je dobar. Onaj za 1600 nije bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Januar 23, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj kad je bio mi je promakao. Naisao je ovaj pa reko da uzmem da ne ode opet. Jel moj neispravan sto pokazuje punjenje 13.4 ili je to oke? da znam da li da reklamiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ovo isplati? Pro-Armor G2 Motorcycle Back Protector Insert - Level 2 Certification | Dainese.com WWW.DAINESE.COM This back protector combines performance, comfort, and certified safety. Kupio sam Dainese Super Speed 3 jaknu koja ima insert za ovaj back protector. Da li bi bilo bacanje para ubaciti ga? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1925 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам какве је „каквоће", али бар је прозрачан и не греје леђа, а сигурно неће шкодити. Само провери димензију. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ovo isplati? Pro-Armor G2 Motorcycle Back Protector Insert - Level 2 Certification | Dainese.com WWW.DAINESE.COM This back protector combines performance, comfort, and certified safety. Kupio sam Dainese Super Speed 3 jaknu koja ima insert za ovaj back protector. Da li bi bilo bacanje para ubaciti ga? Isplati se samo ako padnes a sve do tad su bačene pare kao i svako osiguranje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boki.64 je napisao: Не знам какве је „каквоће", али бар је прозрачан и не греје леђа, а сигурно неће шкодити. Само провери димензију. Mislim da je to univerzalna veličina za sve Dainese jakne koje podržavaju ubacivanje back protectora, ali proveriću. pre 24 minuta, Savan je napisao: Isplati se samo ako padnes a sve do tad su bačene pare kao i svako osiguranje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Pa dobro na to sam i mislio, svakako je sva zaštitna oprema "beskorisna" ukoliko ne dođe do pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi i opciju sa zaštitom napred na grudima. Obično to dodje kao prsluk sa protektorima koji se nosi ispod jakne. Prošle godine sam uzeo ovaj ispod i dosta sam zadovoljan sa komforom. Held KeltorVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2022. at 15:43, boki.64 je napisao: Не знам какве је „каквоће", али бар је прозрачан и не греје леђа, а сигурно неће шкодити. Само провери димензију. Videh da sam otvorio novu temu a u potpunosti sam zaboravio da sam ovde već pisao. G1 je manja veličina, kako kaže proizvođač "ženska", G2 je veća, ja recimo to nisam znao do sinoć, pa rekoh da napišem. Inače idalje nisam saznao da li Super Speed 3 ima insert za back protector, saznaću uskoro kada mi bude stigla (iako sam tada napisao da ima, ko zna gde sam to video, sad ne mogu da nađem ) Promenio Mart 22, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Mart 22, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da pises proizvodjacu direktno ili FC Moto ako ih imaju na stanju. Meni su redovno odgovarali na sva pitanja. Tipa u 24h od poslatog mejla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li po vama vrede ove "takticke pantalone" sa protektorima??? Bio sam da ih vidim... onako... kao letnja varijanta je ok. Msm da bolje stite od obicnih u voznji, a kako nemam nikakve sa protektorima, kupio bih ih... KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! U Nisu su 4.000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano April 21, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U principu bolje išta nego ništa, ali meni je ovo više za keramičare nego za bajkere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако мислиш на заштиту приликом неког пада или клизања, ове панталоне певуше песму Бијелог дугмета "Не рачунај на мене". Ако мислиш да ти штити мало колена од хладноће ветра, превенција реуме или чега већ... То је свакако боље од тренерке или фармерица. Рачунај на то да ће на бутинама бити хладно, свакако. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam mislio na klizanje ili pad. Znaci, da promašim ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, ако мислиш да си иоле заштићен, а да не изгледаш као део јединице за сузбијање уличних нереда, једини избор су мото фармерке. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 21, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo ove godine opreme u Lidlu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...