andrej. 4531 Napisano pre 11 sati BJB Maxi Scooter Club, 1368 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ok, tako meni pokazuje sad kad je ukljucim a na 100% je (Action 4). Ne secam se kako je kad se puni sa nizeg procenta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, živke said: Ako se napuni znači ok je Napuni se da. Mozete mi reci gde kupujete original dodatne baterije i punjac? Moze i onaj sa 3 mesta za baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, andrej. said: Jeste ok, tako meni pokazuje sad kad je ukljucim a na 100% je (Action 4). Ne secam se kako je kad se puni sa nizeg procenta Meni je bila na 25% pa je od pocetka blinkala. Negde pise ako 3 puta onda je visoka temp baterije itd...Na YT vidim da ljudima pokaze procenat na displeju. Firmware je fabricki, poslednji. Nisam radio factory reset a ne verujem da ima potrebe. Mozda mora originalni punjac? Ja sam dobio kabel koji je usb-c na oba kraja, tako da taj kabel ne mogu koristiti sa regularnim punjacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tu se spominju i neki PD/PPS nesto inteligentni punjaci, nemam pojma sta je to ni da li je takav potreban za punjenje. Promenio pre 11 sati član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Negde pise da su to izbacili u novijim azuriranjima. Inace sada sam skontao da sam star, ja jos imam usb a to usb c kabel i punjac...to vise nije standard... Promenio pre 11 sati član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 10 sati Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam eksternu bat c to c izlaz pa cu probati xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4531 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 1368 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hteo ja da napišem nešto ali glupo mi da te prekidam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2291 Napisano pre 7 sati Drug član, 1620 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Vaspitan dečko, nema šta. Čeka da stariji završi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1255 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Mozete mi reci gde kupujete original dodatne baterije i punjac? Moze i onaj sa 3 mesta za baterije. kupio kada sam bio u Švabiji, ali verujem da ima u svakoj radnji koja prodaje dji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 132 Napisano pre 4 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2026 at 7:58 PM, Gliga said: Drugi put u nekoliko meseci mi se dešava da DJI Action 4 pojebe memorijsku karticu. Snima sve uredno. Ubacim karticu u čitač i vidim da su neki fajlovi neispravi. Kada počnem da ih kopiram na hard disk dobijem obaveštenje o obaveznom formatiranju. Posle toga kartica nije čitljiva ni u kameri niti u čitaču. Nakon formatiranja nastavlja da brljavi, do mere da mi ne pada na pamet dalja upotreba. Hoće da snima na nju, ali lutrija je da li će posle očitati snimke ili tražiti formatiranje... Prvi put kada se desilo mislio sam da je neka slučajnost. Za 20 godina fotkanja to je tek drugi slučaj da sam imao problem sa karticom. Kartica je bila nova, korišćena samo nekoliko puta i to isključivo u toj kamerici (San Disk Extreme Pro 128GB). Druga kartica je korišćena malo više, ali svakako ne preko 10-15 puta. Neka jeftinija San Disk High Performance 128GB 99,9% da je do kartice. Ne znaš više koju da uzmeš, ove godine naručio preko Amazona (DE) 3 SanDisk Extreme ProS. 1 neispravna. Uredno priznali reklamaciju i refundirali ali kad je i vrhunski SanDisk nepouzdan... Kameru koristim profesionalno i ne štedim na opremi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24321 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7869 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Kingston Canvas Go Plus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 48 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Tu se spominju i neki PD/PPS nesto inteligentni punjaci, nemam pojma sta je to ni da li je takav potreban za punjenje. Ti novi punjači se dogovaraju sa uređajom kako će da pune. Meni treba sa brzim punjačem oko 40 minuta da napuni od 0-100. Možeš da puniš sa običnim ali trajaće duže. Nema veze što je punjač sa usb a izlazom, samo da nije iz prošlog milenijuma. Možeš zakačiti na računar i napuniće bateriju. Mene mrzi da vadim karticu pa prebacujem fajlove kablom i ujedno punim bateriju. I da ekran je tač pipni oznaku baterije i pokazaće procenat. Promenio pre 3 sati član iksde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10605 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A zna li se kakav link za neku torbicu , malu , zgodnu , da se popakuje , kamera , punjac , baterije ovo ono... Nesto kulturiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZGS 132 Napisano pre 1 sat U prolazu, 61 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW R1200RT, Benelli TRK502X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, iksde said: Ti novi punjači se dogovaraju sa uređajom kako će da pune. Vrhunski zadovoljan. Ovim sam dodatno i izbacio punjač za laptop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...