slobasuper9 2241 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Realno,oglas ce biti uvek i vrhu. Ja cu u tu svrhu svaki dan po jedan komentar da bacim,steta je zakljucati ovakvu temu. Nemojte molim vassss....A to da nema pacijenata kod nas za takav auto,u zabludi smo. Neko spomenuo Superba... Pa nije to ista klasa. Superb je dosta vise dejli auto od ovog lux tenka. Nije isto.A istina je da sam ja odusevljen Superbom. Ja bi pre izabrao Superb nego ovo ali to je moje misljenje i ne mora da znaci da treba da bude svacije. A kad bi imao prihode mesecno 50 000€ logican izbor bi bila nova S klasa...Tako da ono... Sve po potrebi i mogucnostimaaa....Do tad odo da djiram Logana 1.5 dci za sad najaci auto na svetu PoyyПослато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi burzuji, sunce ti poljubim! Tu da me sacekate. Idem samo neki jogurt da uzmem. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da je Mečka dobar brend i motocikle bi pravili... 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 28, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan AKTIVNI KORISNICI 10 ČLANOVA GuMi5 Motorcyclist Singularitet Astral dvlns Nemus štampar Gajo Sevojno punisa 16 shoyyka Idemoooooooooo P.S. ja na ovom forumu nisam nikada prodao nešto jer ja ne prodajem smeće već vrhunski održavana auta i motore. Naši ljudi su naučili na izakane jeftine stvari a to kod mene nema... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan AhahahahaaaaA šta si to skupo i kvalitetno prodao?Cena za ovo je 15.000, ako ima neko čak i toliko lud u bilo kojoj državi... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Na gumiju je samo da ubacuje poneku sliku izmedju postova i sigurno će imati najbolji marketing Ima na Instagramu slika, nemoj da opterećujemo forum bez potrebe Nego, jel aktuelan onaj 206 CC, pobegla mi tema...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Octobar 28, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dvlns said: Drago mi je da se slazes sa sobom Autocorrect Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 28, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, GuMi5 je napisao: AKTIVNI KORISNICI 10 ČLANOVA GuMi5 Motorcyclist Singularitet Astral dvlns Nemus štampar Gajo Sevojno punisa 16 shoyyka Idemoooooooooo P.S. ja na ovom forumu nisam nikada prodao nešto jer ja ne prodajem smeće već vrhunski održavana auta i motore. Naši ljudi su naučili na izakane jeftine stvari a to kod mene nema... Kolega gastos, ovo ti je malo pretenciozno i malo onako s pijedestala prema drugima.... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije on to tako mislio. Malo se šalimo... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16908 Napisano Octobar 28, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10/27/2019 at 9:42 PM, Motorcyclist said: Da nije to ovaj decko? 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: Generalno se slažem sa tobom ali to što je bilo namenjeno tom određenom sloju 2008. godine, sada nije namenjeno istom sloju jer je 12 godina staro. Naprotiv. Registracija, osiguranje i bilo koji vanredni servis godišnje lako dolaze do 30% tržišne vrednosti. To nije normalno. Auto će pojesti samog sebe za 3 godine max. Razbijeni far i hladnjak ili vazdušni amortizeri koje treba zameniti će ga još i ranije odvesti kod her Babovića za delove. Neće ovo nikada biti nikakav kolekcionarski primerak, kao što Ferari obično jeste, tako da ne znam ko se prvi upecao na takvo poređenje. Na stranu što ima masa ovakvih u hibridnim verzijama sa jeftinijom registracijom. Ovo može da bude daily driver u Americi ali samo u AMG, 400 ili 500 benzinskoj verziji sa ozbiljnim performansama. Čak ni Ameri nisu nešto posebno zadovoljni u tom slučaju, a mogu da voze šta požele jer su najbogatije tržište. Konačno, da je u pitanju takvo savršenstvo kao što reklama tvrdi, ne bi ga Švajcarc ni prodavao. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Da li si ikada vozio S klasu? Pri tome ne mislim da si komsiji pomogao da ga istera iz garaze nego bas odvozao 1000+ kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam lično vozio.Šofer me je vozio.Što pitaš? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 29, 2019 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi porede Škode i Golove sa S... Da se prekrstis i levom i desnom... Moj san, kada budem 60+. Ko se malo razume u automobile koji stižu iz CH zna da je ovaj auto, sudeći po tekstu oglasa, odličan. Imam familiju tamo i iskustvo sa istim. Nezgodan je za prodaju kada je stariji od par godina definitivno. Gubi status,a to je i poenta. A sve za njega je skupo i dalje. Pa kod nas Smart i S class oko 2000-te koštaju skoro isto... U svakom slučaju, najbolji predstavnik te tržišne niše po meni. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 29, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošto hijene samo u čoporu napadaju, tako je i ovdje a pošto ja temu nisam otvorio da hranim sujetu ili da se k*rčim već kao rečeno, da ponudim dobar auto kolegama i gamadi sa foruma a pritom sam odgojen dovoljno da ne vrijeđam druge bez prijekog razloga, staviću katanac. Prije toga želim sve ljubazno da vas pozdravim, posebno ove predstavnike životinjskog carstva koji kao jedinke ne mogu da opstanu pa se sa istomišljenicima sreću u ovakvim temama. P.S. Onima koji su razumjeli oglas hvala. P.P.S. Onima koji su došli da podjebavaju, paaa, hvala i njima... zajebano je biti zapostavljeno dijete, razumijem vas i ne zamjerim nikome P.P.P.S. Tema ostaje, da podjebavači mogu gledati auto koji sebi ne mogu da priušte. Svako dobro. 4 1 2 2 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Decembar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnji popust za one koji imaju interesa. Taman firma odriješila kesu za nove zimske Mišelinke... nema da fali, mož' uz masnu banderu... Za one u selima gdje su putevi loši, dvije vreće žita gratis. Broj telefona u prvom postu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...