Jump to content

Moto Zajednica

Singularitet

Članovi
 • Broj tema i poruka

  961
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2376 Excelent

1 Pratilac

O članu Singularitet

 • Rank
  Stari S.W.A.T.
 • Rođendan 04.03.1975.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Kragujevac
 • Interests
  Planinarenje + svašta drugo po malo.
 • Motocikl
  crf1000

Poslednji posetioci profila

1324 profile views
 1. Kolega @kingdrom prosledio uplatnicu (izvinjavam se što kasnim): Čestitam kolega i da je srećno llicitiraš dalje P.S. Javi mi na kraju kome šaljem kacigu.
 2. Može! Lockujem licitaciju. Pusti mi sutra uplatnicu da je okačim ovde radi transparentnosti i da budemo obojica čisti.
 3. @kingdrom Nemam primedbi! Baci uplatnicu na BJB, a ja šaljem tebi ili kome god da kažeš. Mogu i odmah da zaključam aukciju - temu, na poverenje, ako kažeš.
 4. Prijatno sam iznenađen. Nema garancija za uspeh, ali ne treba odbiti pruženu ruku. Ne treba ni pisati svašta što se ne definiše ovim Zakonom konkretno. Treba biti i realan, pa ne očekivati da će nam se sve želje ispuniti iako se bliži novogodišnja noć i božićno jutro. Mislim da treba precizno insistirati na već započetom poslu periodične registracije. Takođe nebuloza sa probnom A dozvolom za one koji već imaju B po starim propisima mora da se ispravi. Lično smatram da tu i nije problem sa Zakonom, već sa tumačenjem pa je potrebno to bolje precizirati. Žuta traka je takođe realan zahtev. Dodatna oprema u skladu sa standardima takođe. Ima verovatno još puno drugih predloga koji su na mestu, ali nisam siguran da su svi u radnoj grupi otvorenog stava kao taj lik što nas je uvažio kao moto zajednicu i pitao za mišljenje, pa se bojim da hiperprodukcija predloga ne proizvede diskreditaciju našeg pogleda na stvari. U svakom slučaju pozitivno, nema šta, bar da smo konsultovani iako se nismo samoinicijativno priključili javnoj raspravi.
 5. Pogledao sat tog Filipa i mogu reći da onaj Megabee dron ujeda... Onda izlete neke druge demonstracije FPV dronova, QQ šta sve rade ljudi...
 6. Dao si 5.000.000 CHF za osiguranje drona???
 7. Obaveza aksesoar magična krpa za brisanje otisaka prstiju pred lansiranje drona.
 8. Bravo kolega! 1000 RSD
 9. Vala i ja! Znam da je neko završio na nekoj hirurgiji, al' da me ubiješ ne sećam se ko? Samo se sećam da me živ rezil iz'eo šta se sa tim sapatnikom dešavalo posle!!!
 10. Opa, opa! Ukidanje početne vrednosti je otkočilo licitaciju! Idemo momci da obradujemo klince u Sremčici, još malo pa nestalo!!!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja