Fredi 4441 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati cesto, 3558 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16219 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Janone je rešio, ili opa ili tropa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, jad i čemer... Nema Rarara da ih guzi po krivinama... P.S. trka od 4 do 10 mjesta najjača ikada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha... kakav debil ovaj Viñales čudo jedno... P.S. za sve one koji kukaju kako je Honda spora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A sto se Markez usra u ćeif Vinjalesu. Auuuuu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нико не кука да је спора, него да није лака за вожњу, ево, једва узеше прва два места! П. С. Будан! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14075 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mesto za Hondu je ocekivano a ovaj drugi je i sebe iznenadio. Nervira me sto sisa trci da se javi Markezu umesto da mu kaze jes ti lud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi za Millera... Treće mjesto kod kuće, lijepo. Nego, Markez je svojom krivicom imao dodir sa drugim motorom. Gdje je reakcija kontrole trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti to. Ko je glavno jaje, moze i da se gurka, i da sidje sa staze, bez posljedica. Kao da je to nesto novo. Mislio sam da ce kurceviti Cal da ga zaskoci, a on ga izljubi kao rod najrodjeniji?! Nego sta je sa Danilom? Sunce ti poljubim kako je zviznuo u motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14075 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mixa je napisao: Ma pusti to. Ko je glavno jaje, moze i da se gurka, i da sidje sa staze, bez posljedica. Kao da je to nesto novo. Mislio sam da ce kurceviti Cal da ga zaskoci, a on ga izljubi kao rod najrodjeniji?! Cal vec duuugo vremena daje izjave kao da je PR Markeza. Mislio sam da ce makar za potrebe kamera da mu odglumi nesto za uletanje nista preterano ali jok cak ni kroz salu da mu kaze da je lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 27, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čuva se za konferenciju... E hajde laku noć. Navio sam alarm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14075 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto smo pisali u temi o Markezu sledecu trku obara jos jedan rekord jer trrba da bude sedmi da na 18 trka prestigne Lorencove bodove iz 2010. Mislim da nece uspeti broj pobeda da skine ni ukupan ni samo GP i Quartararo ga zeznuo za najmladjeg na pol poziciji ostale rekorde verujem da skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ago ne pamti ovako dobar vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan 93 namazan svim bojama Kad treba da ćušne nekoga to i uradi i za sada srećom bez posledica po njega, vozi se celu trku iza Vinalesa i snima, oduzima gas na pravcu i pravi plan za poslednja 2 kruga. Nema šta ovde je bio najbrži, čestitke za 93, a što se tiče Vinalesa prevelika želja, 12 nije znao šta može 93 a ovaj jeste znao obratno, pokušao je nemoguće jer je 93 već bio van domašaja Srećom da je motor 12 promašio 93 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1697 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A 35 u fazonu - fantasticna borba sa Vinjalesom, bolji je pobedio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14075 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam meni od kada je pocelo ovo rano potpisivanje ugovora i ugovora na dve godine nekako opala draz. Realno vec sada znamo i kako ce 2020 sezona da izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1697 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se... Grid vec popunjen, nema cak ni onog iscekivanje post sezone da se vidi ko ce gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1697 Napisano Octobar 27, 2019 Drug član, 2302 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primer Petruci... Da se ugovori lepo potpisuju na kraju sezone covek ne bi mogao da potpise u sampionatu Bugarske. Prevara veka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Viñales pade pokušavajući da pobedi, Rossi mudro odigrao za šampionat, 8 mesto, bodovi u džepu. Ko zna, zna!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam vidio šareniji izbor guma kao danas. Baš su bili kreativni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dvlns said: Mislim da nece uspeti broj pobeda da skine ni ukupan ni samo GP Na čemu temeljiš to mišljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, mixa said: Odavno nisam vidio šareniji izbor guma kao danas. Baš su bili kreativni . Baš sam se zabavio gledajući spisak guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, rastkojokic said: Evo na primer Petruci... Da se ugovori lepo potpisuju na kraju sezone covek ne bi mogao da potpise u sampionatu Bugarske. Prevara veka! Nemaš pojma! Da se ugovor potpisuje na kraju sezone, Danilo bi tempirao formu za kraj sezone. Tiger Toni bi mogao knjigu da napiše na temu "Ugovori i tempiranje forme". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Octobar 27, 2019 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali moto2... prvi krug, Marini, Bezechi, DiGi... u kednom potezu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14075 Napisano Octobar 27, 2019 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, to crank je napisao: Na čemu temeljiš to mišljenje? Iskljucivo na matematici. Recimo da je jako dobra sezona sa 8-12 pobeda neka bude 10. Da bi pretekao Rosija po broju GP pobeda treba mu oko 3,5 takvih sezona a da preteknr Agostinija oko 4 takve sezone. Mislim da to realno treba podici za bar jos jednu. Nekako ne verujem da moze da se odupre bas svim klincima u narednih 4-5 sezona. Naravno nije nemoguce ali tako mi se cini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...