kimi94 28 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pi, zaistavi me danas plavac saobraćajac. Ja sav važan stanem, imam sve. On na kraju pita gde mi je P na motoru. Reko to je samo za kola, ne treba za motor Kaže dobro, i pusti me. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto novo na ovu temu? Cujem da su od pre mesec dana ukinuli probnu dozvolu za A kategoriju. Komsija polozio pre nedelju dana i upisali mu A kategoriju redovnu. Nije dobio probnu. A nikada nije imao probnu dozvoluSent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brnjo 4 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet PC41 Prijavi odgovor kao problematičan vu su fenomenalne vesti za sve nas! Valjda su se opametili vise. Nadam se da ce se javiti jos neki clan da nam potvrdi. span модулMada ako su usvojili to je fenomenalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 4, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh nigde na netu da je usvojena izmena zakona. @vegas982 gde je komsija upisivao A kategoriju u vozacku, u kom gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh nigde na netu da je usvojena izmena zakona. @vegas982 gde je komsija upisivao A kategoriju u vozacku, u kom gradu?U vršcu, ali cuo sam i od drugara u beogradu, njegov kolega pre neki dan polozio i isto mu upisali A u dozvoluSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh nigde na netu da je usvojena izmena zakona. @vegas982 gde je komsija upisivao A kategoriju u vozacku, u kom gradu?I ja sam cackao po netu, i nisam nasao nista. Ja sam danas polozio, tako da sutra idem u mup pa cu videti sta ce mi dati. Javljam vam sutra kako sam prosao Sent from my SM-A528B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 4, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj obavezno. sta imas od kategorija? Nisi do sada imao probnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj obavezno. sta imas od kategorija? Nisi do sada imao probnu?Imam B kategoriju 20 godina. Nisam nikada imao probnu.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brnjo 4 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj, ovo je zanimljiva tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja u maju dobio probnu za A, inače imam A2 već 5 godina a B skoro 30 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brnjo 4 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo vegas982 ima drugara koji je nedavno podigao full A. To je ovaj mesec ili prosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jul 5, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan I pre godinu dana, info od pandura na polaganj, u vezi probne ili upisivanja kategorije, citiram: "Kako ti se zalomi na salteru". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pravna država, pre svega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Drinkero je napisao: I pre godinu dana, info od pandura na polaganj, u vezi probne ili upisivanja kategorije, citiram: "Kako ti se zalomi na salteru". Nije mi jasano to kako ti se zalomi, jesu li uplatnice za probnu i uplatnice za dopisivanje kategorije iste, ili uplatis i jedno i drugo pa kako se zalomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo informacije braco, danas sam bio u Mup-u. Uplatio sam taksu za "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije". I dobijam kategoriju u postojecoj dozvoli. A ko ode da pita koju taksu da uplati kazu mu da uplati taksu za izdavanje probne dozcole, i onda dobija probnu. Naponjiminjem da je ovo za MUP u Vršcu. Znaci juce sam polozio i dobijam upisanu kategoriju u vozacku, a ne probnu.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 67 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosle godine u Ljermontovoj odmah rekla da mora probna za A (preko 20god imam B), nije ni gledala uplatnicu. U Ljermotovoj su izgleda izverzirani, ne mogu da se zbune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko je iz Vojvodine, cini mi se Novog sada pisao da je isto upisao A direktno. Izgleda da u Vojvodini novi zakon vazi a u ostatku Srbije po starom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano Jul 5, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 meseca doneo uplatnicu za upis nove kategorije, pa su me ipak vratili da donesem uplatnicu za izdavanje probne dozvole. Imam B kategoriju preko 20 godina. Ne daju se prevariti u MUP NBGD... (Moram da pohvalim Upravu za trezor. Uveče sam im poslao emial sa zahtevom da vrate uplaćen novac za prvu uplatnicu, ujutru u 9 su legle pare) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ljudi izgleda da je onda ipak do MUP-a kako ko tumaci zakonSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brnjo 4 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Hornet PC41 Prijavi odgovor kao problematičan vegas982, gde si bio u Vrscu u MUP? Koja je to ulica? Br.? Gde si uzeo uplatnicu za "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije"? Hoce drugar da ode iz NS do Vrsca ne bi li mu upisali bez probne full A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 5, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan vegas982, gde si bio u Vrscu u MUP? Koja je to ulica? Br.? Gde si uzeo uplatnicu za "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije"? Hoce drugar da ode iz NS do Vrsca ne bi li mu upisali bez probne full A.Uplatnicu su mi kreirali u menjacnici po sifri. Ali druze mislim da zahtev za izdavanje dozvole mozes da podneses samo u nadletnom MUP-u po adesi prebivalista. Mislim da nece moci on iz NS da preda dokumentaciju u VŠSent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 5, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nama iz Beograda ne gine da trazimo vezu u ljermontovoj tj siv3, ako ima neko neka javi, oduzicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Jul 6, 2023 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2 meseca doneo uplatnicu za upis nove kategorije, pa su me ipak vratili da donesem uplatnicu za izdavanje probne dozvole. Imam B kategoriju preko 20 godina. Ne daju se prevariti u MUP NBGD... (Moram da pohvalim Upravu za trezor. Uveče sam im poslao emial sa zahtevom da vrate uplaćen novac za prvu uplatnicu, ujutru u 9 su legle pare)Tako se i meni desilo i rekli su mi da moram imati uplatu za probnu dozvolu. Obzirom da sam već uplatio za upis nove kategorije rečeno mi je da uplatim samo razliku iznosa za probnu koja je nekih dvadesetak dinara i obe uplatnice priložim za izdavanje probne dozvole. Posle nedelju dana probna dozvola stigla na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jul 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 7. 2023. at 16:54, Sharky - Alex je napisao: Nije mi jasano to kako ti se zalomi, jesu li uplatnice za probnu i uplatnice za dopisivanje kategorije iste, ili uplatis i jedno i drugo pa kako se zalomi Uplatio za upis kategorije, dobio probnu. Zavisi kako je ko raspolozen i kako tumaci zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...