Jump to content

Moto Zajednica

Probna dozvola za A kategoriju

Recommended Posts

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Pi, zaistavi me danas plavac saobraćajac. Ja sav važan stanem, imam sve. 

On na kraju pita gde mi je P na motoru. Reko to je samo za kola, ne treba za motor:lol:

Kaže dobro, i pusti me. 

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova

Zna li neko nesto novo na ovu temu? Cujem da su od pre mesec dana ukinuli probnu dozvolu za A kategoriju. Komsija polozio pre nedelju dana i upisali mu A kategoriju redovnu. Nije dobio probnu. A nikada nije imao probnu dozvolu

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda Hornet PC41

:staa3:vu su fenomenalne vesti za sve nas! Valjda su se opametili vise.

Nadam se da ce se javiti jos neki clan da nam potvrdi.

span модулMada ako su usvojili to je fenomenalno!!! :jee3:

• U prolazu, 25 postova
Ne nadjoh nigde na netu da je usvojena izmena zakona.
@vegas982 gde je komsija upisivao A kategoriju u vozacku, u kom gradu?
U vršcu, ali cuo sam i od drugara u beogradu, njegov kolega pre neki dan polozio i isto mu upisali A u dozvolu

• U prolazu, 25 postova
Ne nadjoh nigde na netu da je usvojena izmena zakona.
@vegas982 gde je komsija upisivao A kategoriju u vozacku, u kom gradu?
I ja sam cackao po netu, i nisam nasao nista. Ja sam danas polozio, tako da sutra idem u mup pa cu videti sta ce mi dati. Javljam vam sutra kako sam prosao

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s

I pre godinu dana, info od pandura na polaganj, u vezi probne ili upisivanja kategorije, citiram: "Kako ti se zalomi na salteru".

• Drug član, 1782 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
pre 30 minuta, Drinkero je napisao:

I pre godinu dana, info od pandura na polaganj, u vezi probne ili upisivanja kategorije, citiram: "Kako ti se zalomi na salteru".

Nije mi jasano to kako ti se zalomi, jesu li uplatnice za probnu i uplatnice za dopisivanje kategorije iste, ili uplatis i jedno i drugo pa kako se zalomi

• U prolazu, 25 postova

Evo informacije braco, danas sam bio u Mup-u. Uplatio sam taksu za "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije". I dobijam kategoriju u postojecoj dozvoli. A ko ode da pita koju taksu da uplati kazu mu da uplati taksu za izdavanje probne dozcole, i onda dobija probnu. Naponjiminjem da je ovo za MUP u Vršcu. Znaci juce sam polozio i dobijam upisanu kategoriju u vozacku, a ne probnu.

• Hvala 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Forza 350

Meni je prosle godine u Ljermontovoj odmah rekla da mora probna za A (preko 20god imam B), nije ni gledala  uplatnicu. U Ljermotovoj su izgleda izverzirani, ne mogu da se zbune :)

• Drug član, 1782 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Jos neko je iz Vojvodine, cini mi se Novog sada pisao da je isto upisao A direktno. Izgleda da u Vojvodini novi zakon vazi a u ostatku Srbije po starom

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC

Ja sam pre 2 meseca doneo uplatnicu za upis nove kategorije, pa su me ipak vratili da donesem uplatnicu za izdavanje probne dozvole. Imam B kategoriju preko 20 godina. Ne daju se prevariti u MUP NBGD...

(Moram da pohvalim Upravu za trezor. Uveče sam im poslao emial sa zahtevom da vrate uplaćen novac za prvu uplatnicu, ujutru u 9 su legle pare)

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda Hornet PC41

vegas982, gde si bio u Vrscu u MUP? Koja je to ulica? Br.? Gde si uzeo uplatnicu za  "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije"? 

Hoce drugar da ode iz NS do Vrsca ne bi li mu upisali bez probne full A.

• U prolazu, 25 postova
vegas982, gde si bio u Vrscu u MUP? Koja je to ulica? Br.? Gde si uzeo uplatnicu za  "izdavanje nove dozvole radi upisa nove kategorije"? 
Hoce drugar da ode iz NS do Vrsca ne bi li mu upisali bez probne full A.
Uplatnicu su mi kreirali u menjacnici po sifri. Ali druze mislim da zahtev za izdavanje dozvole mozes da podneses samo u nadletnom MUP-u po adesi prebivalista. Mislim da nece moci on iz NS da preda dokumentaciju u VŠ

• U prolazu, 22 postova
Ja sam pre 2 meseca doneo uplatnicu za upis nove kategorije, pa su me ipak vratili da donesem uplatnicu za izdavanje probne dozvole. Imam B kategoriju preko 20 godina. Ne daju se prevariti u MUP NBGD...

(Moram da pohvalim Upravu za trezor. Uveče sam im poslao emial sa zahtevom da vrate uplaćen novac za prvu uplatnicu, ujutru u 9 su legle pare)
Tako se i meni desilo i rekli su mi da moram imati uplatu za probnu dozvolu. Obzirom da sam već uplatio za upis nove kategorije rečeno mi je da uplatim samo razliku iznosa za probnu koja je nekih dvadesetak dinara i obe uplatnice priložim za izdavanje probne dozvole. Posle nedelju dana probna dozvola stigla na kućnu adresu.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s
On 5. 7. 2023. at 16:54, Sharky - Alex je napisao:

Nije mi jasano to kako ti se zalomi, jesu li uplatnice za probnu i uplatnice za dopisivanje kategorije iste, ili uplatis i jedno i drugo pa kako se zalomi

Uplatio za upis kategorije, dobio probnu. Zavisi kako je ko raspolozen i kako tumaci zakon.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja