TAZZ 1466 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pa...Kad nismo polagali pre 15 godina... Nego sad ...Pa kao da smo šugavi, tako neko kapiram da posmatra...Meni niš ne smeta...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Pa... Kad nismo polagali pre 15 godina... Nego sad ... Pa kao da smo šugavi, tako neko kapiram da posmatra... Meni niš ne smeta... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Ma kakvi šugavi jesi blesav! Nekako mi je to za nekog ko već poseduje B,C,D...onako degute kao da su ti ljudi početnici. To su može se reći iskusni učesnici u saobraćaju. Možda je logičnije bilo da se dozvole podele u cc kategorije pa tu da se odradi nešto. Ovako zaista udaraju na ''čežnju'' pa se ljudi iscimaju sa željom za komplet dozvolom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja se u potpunosti slažem sa svim što@TAZZ rekao. Možda jer smo približno istih godina. Meni je juče istekla probna dozvola i nije naročito uticala na moje navike. Vozili smo se po Srbiji i okruženju bez problema. Noću svakako izbegavam da vozim. A pošto sam mator i uvek idem sa drugaricom životnom saputnicom, nikud ni ne žurim. Da li je probna dozvola besmislena za čoveka od 50 godina i 30 i kusur godina voznog staža? Jeste. Ali kad bi preispitivao svaki zakon ili odluku nadležnih organa poludeo bih. Pobogu, 4 države stanovanja sam promenio a nisam se pomerio iz Zemuna sa mestom boravišta. Sve je u glavi, pa i ograničenja. ŽiveliSent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ovu poruku tteba obrisati jer sam pogresio nesto u kucanju Promenio Januar 7, 2022 član viktor1986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, suncicaoblacic je napisao: Kad Vam ističe dozvola za B? Vozacka za B mi istice 08.02.2024! Videcu sta ce mi upisati, da li ce mi produziti za B ili cu 2024 morati opet da menjam vozacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi javite. Meni su ostavili da mi za B važi do 2024. a A do 2031. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, istekla vam je probna za A, i sad ste dobili regularnu dozvolu za A do 2031. godine, a ostala vam je i regularna vozačka za B koja ističe 2024. godine? Nemate jednu vozačku dozvolu, nego i dalje dve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu dotvolu na kojoj piše da mi B važi do 2024. a A do 2031. Prethodnu za B sam pravila 2014. pa zbog toga. Ja sam bila šokirana, jer su svakako štampali novu karticu, nije bio samo upis A kategorije u "stari karton". Ajd da imam neka zdravstvena ograničenja pa bih razumela. Pratim ovde da vidim tuđa iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi trebalo pri upisu nove kategorije da se izda nova vozačka na deset godina i da važi za sve kategorije isto? Ne mogu da verujem kakvi moroni vode ovu državu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo logično, ali nekom ko je "iznad" logika nije jača strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja se u potpunosti slažem sa svim što@TAZZ rekao. Možda jer smo približno istih godina. Meni je juče istekla probna dozvola i nije naročito uticala na moje navike. Vozili smo se po Srbiji i okruženju bez problema. Noću svakako izbegavam da vozim. A pošto sam mator i uvek idem sa drugaricom životnom saputnicom, nikud ni ne žurim. Da li je probna dozvola besmislena za čoveka od 50 godina i 30 i kusur godina voznog staža? Jeste. Ali kad bi preispitivao svaki zakon ili odluku nadležnih organa poludeo bih. Pobogu, 4 države stanovanja sam promenio a nisam se pomerio iz Zemuna sa mestom boravišta. Sve je u glavi, pa i ograničenja. ŽiveliSent from my Mi 9T using TapatalkMunze?Susjed?Gornji grad, kod Teleoptika/Inse...A Vi moliću lijepo?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Munze?Susjed?Gornji grad, kod Teleoptika/Inse...A Vi moliću lijepo?Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkOoooo pozdrav susjed.Naselje Sava Kovačević, kod toplane.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan O susjed, može i neka kafa, čaj... Pivo? Orahovača? Pragnje?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Januar 7, 2022 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.1.2022. at 16:09, Atorn je napisao: U internet terminologiji, trol označava osobu čiji je osnovni cilj da svojim prilozima izazove što veću reakciju učesnika internet zajednica ili da na druge načine poremeti normalnu diskusiju. Trolovi obično nisu tematski zainteresovani, nego nastupaju agresivno sa pokušajem stvaranja razdora u postojećoj zajednici, diskreditovanja osoba sa drugačijim mišljenjem ili usmeravanja toka diskusije u neproduktivnom pravcu. Tako da je najjednostavnije ne hraniti ga. Samo da podsetim... Sta nam covek uradi?! Boze, sa nebesa, zvekni dva, tri zemljotresa... U prevodu - ADMINE - obrisi predhodne dve, tri strane!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3741 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, suncicaoblacic je napisao: Baš mi javite. Meni su ostavili da mi za B važi do 2024. a A do 2031. Tebi je lakše Razmak ti je 7 godina izmedju davanja love za produženje. Ja ću 2031. B, pa 2032. A. Klasična otimačina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Januar 8, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, TAZZ je napisao: O susjed, može i neka kafa, čaj... Pivo? Orahovača? Pragnje? Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Pa kakav bi ja to bio susjed kad bi odbio. Vrlo rado susjed, vrlo rado. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Januar 8, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Meni napravili da sve ističe na datum za B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А мени су продужили трајање Б, до истицања 10 година од А. Оштећен си за 5 година, није мало. Promenio Januar 8, 2022 član Zuba87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4050 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno svaki SUP radi po ličnom nahođenju, bez uniformisanih pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Auuu da nisam ispratio temu ne bih još uvek pogledao dozvolu!!! Istekla u 11 mesecu prošle godine!!! Hvala kolege!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Na usluzi, kolega! @TAZZ, oćeš kad meni istekne u septembru probna i uzmem regulare da me vodiš negde na neke bahanalije, da vidim šta je to život? Ti ćeš od jula do septembra da budeš već prekaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, brate po motoru ....Samo se mi držimo Mick-a za vožnje i hranu i super... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 9, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, mick je napisao: Auuu da nisam ispratio temu ne bih još uvek pogledao dozvolu!!! Istekla u 11 mesecu prošle godine!!! Hvala kolege!!! senilan si nazalost kolega pa se setih tvog posta :)) Saveti za novajliju u svet motocikala mick je odgovorio članu DRCvetko u Generalno ...mogu samo da zaključim da si dokon moožda malo senilan obzirom da si ''samo'' zaboravio lozinku koja dokazuje ''senioritet'' na forumu, pogotovo volim tu reč ''samo'' savršeno pokriće za opravdavanje laži i gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, cr4zyzola je napisao: senilan si nazalost kolega pa se setih tvog posta :)) Saveti za novajliju u svet motocikala mick je odgovorio članu DRCvetko u Generalno ...mogu samo da zaključim da si dokon moožda malo senilan obzirom da si ''samo'' zaboravio lozinku koja dokazuje ''senioritet'' na forumu, pogotovo volim tu reč ''samo'' savršeno pokriće za opravdavanje laži i gluposti... Kako ove botine vole da se istaknu kad im je maleno srdašce uvređeno. Majstore...senilnost je jedno a neodgovornost u mom slučaju je drugo, ja makar kažem za razliku od tebe koji se ne sećaš. No to je razumljivo pošto jurcaš zamnom po forumu pa se malo zamoriš. idi popij neki lekić za ''koncentraciju'', seti se svoje lozinke pa čašu mleka i na spavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan @ cr4zyzola Bože čoveče koliko si ti ... Kao potok koji možeš pregaziti sa vodom do gležnjeva...Nije Mick odgovorio DRCvetku već tebi čoveče...Počinjem da razmišljam, a to nikad nije dobro...Proganjaš ljude po internetu i izigravaš "svetog Arhangela internet ratnika" koji proganja aždahu Mick-a i ubada ga njegovim prosenilnim kopljem...Živi život čoveče...Zatvorio ti usta sa svim što si rekao u toj temi i pošto si sam etiketirao ljude sa su piglu, ispao si sam piglu u toj temi, jer ti čovek dokumentovao sa BMW linkom i izjavom, pa i za famozni GS koji je tu naveden u BMW-ovoj izjavi.Nije bolest sve što boli, neka bolest i ne boli...Što bi rekli pametniji od mene...Smrt je kao glupost...Kad umreš ne znaš da si umro, ali znaju ovi oko tebe.Tako je i kad si glup...Rekoše pametniji ljudi od mene.Budi pametan i preskoči, batali tu priču...Verujem da si čoveče pametniji od toga.PozdravSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...