Jump to content

Moto Zajednica

DUKE VUK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    132
  • Pridružio se

O članu DUKE VUK

  • Rođendan 06.05.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd

Poslednji posetioci profila

1059 profile views

DUKE VUK's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

409

Reputacija u zajednici

  1. Ma sad ga ti zezni i ponudi svoje za 6000 din,......da se i mi dokopamo dorih zvučnika za male pare.
  2. Takođe. I ja vas znam samo preko ovih postova sa foruma. Pa i @mick je prije neki mjesec bio maltretiran od strane jedne grupice u onoj temi o koroni. On je tada bio sječen u svakom postu koji je dobronamjerno postavljao da budu od koristi za sve nas. Da je imao podršku još nekoga ne bi ga onako poklapali i oterali iz teme.
  3. U pravu si. Ima ovakvih ekipica po forumu. Baš ih ima. Ali ovde si grdno pogrešio, @mick i @TAZZ nemaju nikakve veze sa njima.
  4. Kako ti to nonšalantno prebaciš loptu na drugoga . Ti si ok zato što si prodao čovjeku auto koje se ne može normalno registrovati. To je sve super, samo ovi bezobraznici koji bi sad da kupe auto stisli čovjeka da spusti cjenu zbog toga. A osjećam da si ga i oglasio odmah kad si uvidio da si ga sad registrovao a sljedeći put ćeš već imati problem. Šteta što Slobo nije znao za to kad je kupovo, mogo je i on tebi da spusti cjenu. Svi grješimo, ali ne ukopavamo druge, ni krive ni dužne, zbog svojih grešaka . Ostani faca do kraja !
  5. Da, po zakonu i pravlnicima možda i ne mora da ih ima, ali trenutno ni jedan tehnički pregled u Srbi te neće pustiti bez ta dodatba dva sedišta.
  6. Ko da niste braća . J.b.g....., navikao si nas da prodaješ perfektne stvari za pristojnu cjenu.
  7. Kad nisi bio ni blizu da ga prodaš za 3300, sad za 3900 će ode ko halva. Ne ide to tako. Kasd jednom spustiš cjenu, nikad je više ne proda za veću.
  8. Pa zaključaj ga sam. Svako može da zakluča temu koju je postavio.
  9. Jes vala ! Sa koferima 2500 i ulaganja 500 eto 3000. Taman za dobro Stromče ili TA 650. Mada treba razumeti, emocije su u pitanju, a emocije nemaju cjenu.
  10. Odavno ne vidjeh na jednom mestu više slatkog limuna i kiselog grožđa.
  11. Mnogo je to posla. Mnogo slova za prepravku a efekat je pod znakom pitanja. Možda je lakše promjeniti samo par brojeva u cjeni. Vidjećaš, efekat zagarantovan. Čim se nešto prodaje malo duže, jedini razlog je disproporcija između tražene cjene i cjene za koju se to može trenutno prodati na našem tržištu. Možda je cjena realna, povoljna, odlična, ali trenutno nema kupaca za ovaj motor po ovoj cjeni. Onda prodavac ima samo dvije mogućnosti, ili da odustane od prodaje ili da spusti cjenu. Treće nema. I na Polovnim automobilima u oglasima se 50 % motora vrti već godinu dana. Ljudi ne mogu da se pomire sa tim da nešto vrjedi onoliko koliko u tom trenutku neko hoće da ga plati i da te neke njihove interne računice o vrjednosti njihovog ljubimca nikog ne interesuju. E sad, možda će se neko naljuti što sam ovo napisao, ali na žalost tako je kako je.
  12. KOji motocikl je u pitanju ? Koju radnju si radio sa njim kad si se povrjedio? Šta se to radi kod njih na poligonu kad se na prvom času mogu dobiti tako velike povrjede ? Prosto nevjerovatno.
  13. A jel ovo i dalje aktuelno ? Može li dogovor oko cjene ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja