Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 1472 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

pre 45 minuta, ivica744 je napisao:

@piki,ce da nam odgovori za parking,ali poznavajuci vojvodjanska mesta tesko da ima neki parking u relativno normalnoj blizini.A sta ce biti sutra ako neko od komsija bide hteo da otvori kafanu,mesaru,pekaru,apoteku.......

Ljudi tu je takva cirkulacija kola da je tesko zamisliti,kao u 29 novembra u BG,dolazi ceo Srem na samo Mitrovica,malo bi bilo i tri parkinga.

Ima dalje u ulici i sala za vencanje,ali je vlasnik kupio i dva velika placa pored i napravio parking tako da nema problema.

Sto se tice kafana,mesara, i svega ostalog svako ko otvara nesto planira i da ljudi imaju gde da stanu i to obezbede.Ako otvaram kafanu sa tri stola dosta mi je 3 parking mesta.Ako otvaram restoran za 100 ljudi treba mi 25 parking mesta.Mora se planirati.

Iskreno da ti kazem svima nam je dosta betoncine(pogledaj sta uradise od Beograda)treba valjda i nesto zeleno da bude u ljudskom okruzenju ili cemo na kraju pristati da nas strpaju u kutije kao Kineze-samo rad,beton i malo spavanja.

Ne znam,nemamo resenje,grad boli kurac jer nije centralna gradska ulica i nema nista od toga da ce oni srediti nesto,a nama vezane ruke i dalje i kako vidim tako ce i ostati ili cemo se svi zabarakadirati kao siptari,pa ce onda ovi iz grada reagovati da dodju da nam poruse barikade i vrate nas na postojece stanje.

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 2 sati, piki je napisao:

Ljudi tu je takva cirkulacija kola da je tesko zamisliti,kao u 29 novembra u BG,dolazi ceo Srem na samo Mitrovica,malo bi bilo i tri parkinga.

Znaci da je ipak potrebno malo regulisati daj deo na neki nacin.Ne znam gde je ovo tacno ali je u Mitrovici poprilicna guzva u saobracaju

Pre 5 sati, drumskalisica je napisao:

@piki- Jeste probali da zovete inspekciju, pauka, komunalnu policiju ?

Lijane zvale komsije,ali nema vajde dok dodju ovi pobegnu,ovi odu,vrate se drugi,kazem sreca pa nisam po ceo dan tu inace bi prso,evo sad dolazim kuci,komsija jebe majku ukrali mu cunjeve,pa mi smo cirkus zivi,za nepoverovati.

pre 6 minuta, bdada je napisao:

@piki vidim svi ste u komsiluku prosirivali cuprije, spremali se. :D

Nismo brate,ta sto je najsira kod komse,to je bio frizerski salon dok je drzao,mi ostali smo na dvoje kola cuprije,taman kolika je kapija.

• moto merkat °°, 5030 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Salim se ja, virno preko street view, isti problem, siroka cuprija i matori ubetonirao cevi sire u koje spustim uze, oblepio crno/zutom fluo trakom onda magarci udare i saviju pa ne mogu iscupati ni naterati auto i tako, ratujemo ...

• Podržavam 1

• Ne silazi, 3245 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Teska saobracajna nezgoda u Bg, Dzordza Vasingtona pre Takovske, nesto posle 15h. Crni Bmw skretao levo na parking i oduzeo prvenstvo skuteru Aprilia Scarabeo, crne boje (moja pretpostavka po slikama). Ko je u grupi antimurija bgd moze videti slike. Vozac(ica) skutera u losem stanju, ima crveni sat na levoj ruci.

Tuga...

• Drug član, 3160 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Treba se maksimalno cuvati ovih dana jer vozacima automobila je opala paznja na motocikliste preko zime.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Na zalost mislim da je to Aprilija od koleginice sto je gostovala kod Voje u Mudrolijama

• Svrati ponekad, 340 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT

Policijska Škoda, zaustavljena u desnoj traci uz ivičnjak, vozač u sedištu, motor radi. Stao u samoj T raskrsnici, blokirao ulazak u ulicu desno. Bez uključene rotacije i bez četiri žmigavca. Sustižem ga, dajem desni migavac, zaustavljam se iza njega i čekam da primeti i skloni se. Ne dešava se ništa. Samo malo dotaknem sirenu da mu skrenem pažnju ako nije video. Ništa. Onda još jednom malo duže. Ništa. Čekam pa dvaput kratko na sirenu. Ništa. Centar grada, vidim da iza pristiže trola. Shvatam da neće da se pomeri. Sviram duže nekoliko puta. Ne mrda. Razmišljam da izadjem i pitam da li je pri sebi. Tada sa trotoara prema suvozačevim vratima Škode dolazi mladjani kolega u civilu, gleda u mojem pravcu pogledom službenog ovlašćenog lica koje može da mi traži ličnu kartu i pita gde žurim, hoda upadljivo sporim korakom, jednom rukom se hvata za vrata a drugom mi nešto nejasno signalizira. I gleda opasno mnogo. Shvatam da je bio poslom u jednoj od radnji sa desne strane a kolega u kolima ga čeka. Ulazi lagano i kreću. Ostade mi žao što nije prišao da me nešto priupita. Šta god želi. Ceo dan razmišljam da li je ovo moguće i ko su ti ljudi.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

• Drug član, 1093 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Eee to su Marsovci. Ja drugo objašnjenje nemam... Zaista. Ko zna iz kog su sazveždja pali... Svašta danas vozi službeni auto. Svojim očima sam video. Prosto mi bude žao onih poštenih koji poštuju unformu koju nose.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Au, ovo je mogao da bude bilo ko od nas. Niko nije mogao ni izdaleka da očekuje da vozilo skrene levo preko pune linije i 2 trake + ŠINA!!! Nekada neke situacije mogu da se očekuju ili predvide. Nekada na otvorenom putu neko krene malo brže pa se nesreća dogodi. Ovo ovde je jednako obaranju pešaka na pešačkom prelazu.

Ovako nešto može da uradi samo neko ko je kupio vozačku dozvolu i nije shvatio niti jedan koncept bezbednosti saobraćaja, a pogotovo nije upoznao vožnju u gradu (ili recimo zašto nije dozvoljeno levo skretanje na određenim raskrsnicama i zašto).

Gubljenje glava zbog parking mesta nije novijeg datuma ali sama situacija u kome neko prihvati koncept levog skretanja preko pune linije u centru grada je potpuno neshvatljiv.

Nadam se da će se koleginica izvući.

• Podržavam 2

Kakvi bre Marsovci, to kulturan i civilizovan svijet. Ovo su bukvalno ovi nasi iz naslova "MAMLAZI" svaka druga rijec ih ne bi opisala tako vjerodostojno

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1262 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
17 hours ago, Bigor said:

Na zalost mislim da je to Aprilija od koleginice sto je gostovala kod Voje u Mudrolijama

Kako sam pročitao model skutera, tako mi ona pade na pamet. I onda vidim tvoj post...

Ne vjerujem da jos koja devojka vozi isti skuter bas iste boje kao Jelena, tako da vjerujem da je ona. Dal zna ko kako je?

• Ne silazi, 3245 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Nemam nikakva saznanja, ne poznajem je. Inace, trebao sam ove fotografije i tekst da okacim u posebnu, novu temu, jer bi vise ljudi videlo i lakse bi dosli do informacija. Ali kako ranije nisam mogao da ubacujem slike, postavio sam ovde. Medjutim, kako je sajt osvezen, uspeo sam i fotke da postavim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   2 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja