Jump to content

Moto Zajednica

piki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1097
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sr.Mitrovica
  • Motocikl
    Honda Africa CRF 1000

Poslednji posetioci profila

10002 profile views

piki's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

8,4k

Reputacija u zajednici

  1. Ti si osnivač i imas direktora(zakonskog zastupnika) sa kojim si dogovorio da mu je naknada 5000 dinara godisnje i na to platis porez. To ti bude sin,ćerka,zena(malo rizičnije).Imas doo i plaćaš porez minimum minimuma. Kontaktiras sa direktorom ili osnivačem/osnivačima kao i sa firmom koja ima 25000 zaposlenih.
  2. Znam firme koje jako lepo rade isto sa 0 zaposlenih i ostvaruju lepe profite,ne kasne dan sa plaćanjem,milina da radis sa njima,ali ovakav posao je nemoguće raditi bez zaposlenih.
  3. ali ov aj pajser sto snima,em je stao da ga neko opizdi ,em ne moze da ubode ler,laganeze skida rukavice kao da se sprema za svadbu a onaj covek lezi ispod kola ,za neverovati
  4. Evo bato,ne videh juce tvoj post Osnovano 2013 godine ,promet 23 hiljade evra. Pre dva meseca im je ocena bila 93 a kad je 100 onda je preduzeće u blokadi i kaput. Ovo je neko ko je namirisao 2,3 miliona evra prometa koji je vozzi imao,e sad koliko je kadar da to isprati,nesto ne verujem iz ovih podataka. Treba napraviti mrezu saradnika,transportera,ugovore,za to je potrebno vreme i sredstva,ljudi. Ja bih licno voleo da se neko sličan pojavi zbog broja mojih vozila,ali sumnjam da ce to biti skoro.
  5. piki

    Suzuki GSX650F

    ma kakav er6,ne videh da si tamo,onda je tek ok sve
  6. piki

    Suzuki GSX650F

    Uracunaj prevoz,troskove uvoza,ne znam sad kako se krece,ali ako je normalno odrzavan tih 70000 nek te ne plasi.
  7. piki

    Suzuki GSX650F

    Ja sam 175 i 69kg Brus Li i navozao sam se jer se vozi kao bicikl,nema sta da brines ni zbog visine ni zbog mašine,ti Suzukiji(i veliki i mali) su ti kao Golf 2.
  8. E sad si nam otvorio oči jos da nam napises koji je to pa da ga svi kupimo. E klasa nova nam crkla posle 1600 km na satu,otisao menjač,sve u garanciji Mercedes organizovao avion i prevoz i sad ti meni reci koji je to siguran auto. Prosle godine mi ode dsg na autu starom 3 godine,8 jebenih nedelja se jebavao oko popravke,nema mehatronike nigde za taj model,jedva iskopao u Svabiji bilo par komada u celoj zemlji. Nema druge ima da kupim Juga kao @travelman njega bar znam u dusu i mogu da ga popravim, a kad pomislim u njemu sam bio i najsrecniji i najvise jebavao sojke ,e sad da li je do godina ili kola jebaji ga.
  9. Crni GSXR juce u Sopotu presretao vozila,mislio sam da su svi rashodovani,secam se kad su ih dobili.
  10. aha ,sad je jasnije,vazi,javljaj onda za nas sledece u nizu je li Mirko resio u ponedeljak,ako odustane viči
  11. pošto su se sad promenili uslovi jel modeka jakna rezervisana ili nije,beše do ponedeljka
  12. moze brate i prst u oko,ali boli. Isli smo mi fićom na more kad smo bili mali i sve bilo ok,ali zamisli situaciju nekog ko je sa malom decom krenuo na more i crkne mu auto u Grckoj,lako je kad si sam i snalazis se samo za sebe,posebno mi matori,lakse je mnogo kad sve funkcionise sto bi trebalo i sto si platio.
  13. sipaj,bar znas sta je za razliku od ove robne marke koju je neko napravio za BMW
  14. cuti brate ,ceo zivot joj vicem ,ej kad omatorimo i deca narastu ima ti i ja da se vozamo,kad ono dodje vreme brze nego sto sam mislio
  15. ako odustane tu sam sledeći
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja