Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Integrisan, 9308 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Lebe mekani, vozio traktor sa "priključnim oruđem" ....pa otkad je to oruđe?

Koliko znam to se zove priključna masina :lol3:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1758 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Danas devojka na mostu na Adi, sigurno jedno 50 metara je vozila spustene glave tj gledala u telefon. 

Mislim se da je neko svirnuo samo koja bi bila njena reakcija, kocenje ili cimanje volana u neku stranu. 

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

50 metara je 3 sec ako je vozila recimo 60km/h. Da nisi mislio možda da je 50ak sekundi vozila spuštenog pogleda?

• Drug član, 1758 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ma nek je i 30 metar mnogo je, pogledao sam nesto slucajno u levi retrovizor ili preko ramena, bila je bar 10 metar iza mene spustena glava, prolazi pored mene bar 10 metara ode ispred i dalje vidim glava dole, sta god jebo ih telefon, kazna za telefon treba biti 50k pa da vidimo hoce li ga ko vaditi iz dzepa. 

Promenio član RankoBg87
  • Podržavam 7

• Zainteresovan, 429 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

Danas, granični prelaz Zupci(CG-BiH). Čekalo se skoro sat ali brate mili, bilo je šume koliko hoćeš al baja sačekao da dođe do samog prelaza

IMG-20240503-205926.jpg

i potego ga. Prolaze deca, žene, idu da vide što je zastoj, nebitno. Još koji minut i prolazi i on. Još me više iznenadilo što su NS table, mada ni to ništa ne znači više. 

• Haha 7

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...

Tako moj ćale stade negde,ma nigde ništa,da piša čovek.

Eto niotkuda autobus staje,svi izlaze na  pauzu baš tu🤣Davno to bilo,ja bio mali

Promenio član Bojan82
  • Haha 1

• Zainteresovan, 224 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Glovo biciklista na slaviji, u kružnom toku, dva puta mi oduzima prvenstvo prolaza, drugi put mu sviram. Na sve to, kuca mi na prozor na semaforu da mi objasni kako se prate trake. Ej, dva puta kočim da ga ne pokupim i on meni kuca na prozor. 

Rekoh znaš li da kad udarim šamar leti slina oko glave, okrenu se on i ispedala brže bolje. 

Dalje, tražim parking, vozim lagano jednosmernom ulicom, pred raskrsnicu, uleće  biciklista (vozi suprotnim smerom), opet Glovo, ja se ukopavam u mestu, on pada ispred mog auta. Prosu' se čovek. Izađem da mu pomognem da ustane, malo se ogrebao, prosule se neke namirnice iz torbe, reko da li si svestan da sam vozio brže da bih te pokupio, kaže znam sve, izvini. Reko nema potrebe da se izvinjavaš, ništa ti meni nisu uradio, ali molim te čuvaj glavu, zar je vredno pedalati tako ko muva bez glave i bez predstave o saobraćaju. 

Dan za bicikliste, morao sam da podelim. 

Tako ti momci gube glave sa tim dostavama, da je to neverovatno. Samo se nadam da će osmisliti neke propise i da će im zabraniti da učestvuju u saobraćaju ukoliko nemaju nijednu kategoriju.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• 4_tocka_i_karoserija, 1916 postova
  • Motocikl: -

Ja se iskreno čudim kako oni ne ginu svaki dan.

Čak mi je palo napamet da možda plaćaju da se ne objavljuju vesti o nesrećama u kojima su učestvovali njihovi dostavljači.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 2497 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
On 5/3/2024 at 9:08 PM, VLAD81 said:

Danas, granični prelaz Zupci(CG-BiH). Čekalo se skoro sat ali brate mili, bilo je šume koliko hoćeš al baja sačekao da dođe do samog prelaza

IMG-20240503-205926.jpg

i potego ga. Prolaze deca, žene, idu da vide što je zastoj, nebitno. Još koji minut i prolazi i on. Još me više iznenadilo što su NS table, mada ni to ništa ne znači više. 

Ma kad pritera jebi ga. Isao ja za Ajdovscinu (Slovenija) u martu, i negde oko Ljubljane radovi na putu i iskljucuje se ceo autoput kroz sela pa ga vraca. Kad meni se pripisa, al iznenada i nenormalno, ja stiskam reko sad ce kolona sad ce, a mi milimo autoputem u dve trake, razmisljam da stanem izmedju kamiona desno da pisam pa cu njima malo da "zaustavim" saobracaj, al reko aj izdrzacu do izlaza vidim na mapi tu je, 800m. Ma jedva sam izdrzao do samog skretanja, i tu kod one bove na samom izlazu stanem tako da ne smetam nikom i pisam, sviraju iza smeju se, ma vidi, ne zanima me, da je potrajalo minut upisao bih se sto posto :D  

Al to je sve trajalo jedno 1h otprilike

Promenio član drmilan_
  • Sviđa mi se 3
  • Haha 2

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: SV650

Vozio sad iz BG prema PA i na ukljucenju na pancevacki most lik pokusava da me pretekne Pezoom 307 u krivini, a vozio sam sigurno blizu 60 i skoro sredinom ukljucenja.

Nije mi jasno sta ti ljudi uopste pokusavaju da urade.

S druge strane, jedan car u Corsi na semaforu spustio prozor, udarili se pesnicama i rece mi "svaka cast bato" - lose iskustvo od pre toga anulirano. :D

Promenio član solidSnejk

• Никад не једи жути снег!, 728 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
On 4/29/2024 at 2:31 PM, Satelis said:

Lebe mekani, vozio traktor sa "priključnim oruđem" ....pa otkad je to oruđe?

Koliko znam to se zove priključna masina :lol3:

Сетвоспремач ;)

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2245 postova
  • Motocikl: Benelli

WWW.INSTAGRAM.COM

1,741 likes, 134 comments - nsuzivo.rs on May 7, 2024: "📌 Sremska Kamenica Tuča u saobraćaju. Rešavanje saobraćajnog konflikta uz pomoć pesnica.".

`prepoznaje li se neko?

• Drug član, 406 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Ne može se suditi na osnovu snimka, ne znamo ko je potegao ovaj gumeni kjurac, da ne kažem dildo, vidimo samo otimanje kroz prozor.

Opet kažem da su najveći pacovi ovi snimači, ako nećeš da pomogneš ne odmaži. Na Vaskrs neka ženka špijunka koja redovno kači na stranicu "moj Beograd" je okačila snimak nekog saobraćajnog konflikta na raskrsnici kod francuske ambasade i kao eto šta rade ljudi na praznik. Ja joj privatno napišem poruku šaljivog karaktera kako i tabadžije i snimači nemaju bogougodno ponašanje, kad eto ti odgovor otera me u majčinu itd.

To je ta fela ljudi koja krije telefon iza volana, iza muškatle na prozoru i snima šta komšija radi. Ako su već toliko željni i hoće da budu "neko" onda pravac Kamenica na skraćenu obuku, pa na ulicu, jer u suprotnom bez značke mogu i oni da nahebu, recimo ista ona muškatla sa sve saksijom im padne na glavu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• -, 1755 postova
  • Motocikl: /

Ja uvek stajem na nasu stranu kad su u pitanju ovakve situacije.

Bilo je tu necega ozbiljnog cim ti kreces u obracun, a vozis se motorom gde ti je svaki sekund do jaja. Cak i kad si naelektrisan prodje te posle 2 min voznje...

Promenio član ser
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja