živke 5740 Napisano April 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo više nije realno ... https://www.juznevesti.com/Hronika/Traktorom-vozio-suprotnim-smerom-na-auto-putu-Nis-Dimitrovgrad.sr.html Promenio April 29, 2024 član živke 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15906 Napisano April 29, 2024 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lebe mekani, vozio traktor sa "priključnim oruđem" ....pa otkad je to oruđe? Koliko znam to se zove priključna masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: Ovo više nije realno ... https://www.juznevesti.com/Hronika/Traktorom-vozio-suprotnim-smerom-na-auto-putu-Nis-Dimitrovgrad.sr.html Kod psihijatra. Ne znam kako drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1686 Napisano April 29, 2024 Drug član, 605 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, jedno 10 iljada evropljana kazne i da vidiš kako brzo nauči. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2994 Napisano April 29, 2024 Drug član, 1758 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas devojka na mostu na Adi, sigurno jedno 50 metara je vozila spustene glave tj gledala u telefon. Mislim se da je neko svirnuo samo koja bi bila njena reakcija, kocenje ili cimanje volana u neku stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano April 29, 2024 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 50 metara je 3 sec ako je vozila recimo 60km/h. Da nisi mislio možda da je 50ak sekundi vozila spuštenog pogleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16046 Napisano April 29, 2024 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je razroka? Pa jednim okom gleda put a drugim telefon? 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2994 Napisano April 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 1758 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek je i 30 metar mnogo je, pogledao sam nesto slucajno u levi retrovizor ili preko ramena, bila je bar 10 metar iza mene spustena glava, prolazi pored mene bar 10 metara ode ispred i dalje vidim glava dole, sta god jebo ih telefon, kazna za telefon treba biti 50k pa da vidimo hoce li ga ko vaditi iz dzepa. Promenio April 29, 2024 član RankoBg87 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Maj 3, 2024 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, granični prelaz Zupci(CG-BiH). Čekalo se skoro sat ali brate mili, bilo je šume koliko hoćeš al baja sačekao da dođe do samog prelaza i potego ga. Prolaze deca, žene, idu da vide što je zastoj, nebitno. Još koji minut i prolazi i on. Još me više iznenadilo što su NS table, mada ni to ništa ne znači više. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 3, 2024 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tako moj ćale stade negde,ma nigde ništa,da piša čovek. Eto niotkuda autobus staje,svi izlaze na pauzu baš tuDavno to bilo,ja bio mali Promenio Maj 3, 2024 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 959 Napisano Maj 4, 2024 Zainteresovan, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Glovo biciklista na slaviji, u kružnom toku, dva puta mi oduzima prvenstvo prolaza, drugi put mu sviram. Na sve to, kuca mi na prozor na semaforu da mi objasni kako se prate trake. Ej, dva puta kočim da ga ne pokupim i on meni kuca na prozor. Rekoh znaš li da kad udarim šamar leti slina oko glave, okrenu se on i ispedala brže bolje. Dalje, tražim parking, vozim lagano jednosmernom ulicom, pred raskrsnicu, uleće biciklista (vozi suprotnim smerom), opet Glovo, ja se ukopavam u mestu, on pada ispred mog auta. Prosu' se čovek. Izađem da mu pomognem da ustane, malo se ogrebao, prosule se neke namirnice iz torbe, reko da li si svestan da sam vozio brže da bih te pokupio, kaže znam sve, izvini. Reko nema potrebe da se izvinjavaš, ništa ti meni nisu uradio, ali molim te čuvaj glavu, zar je vredno pedalati tako ko muva bez glave i bez predstave o saobraćaju. Dan za bicikliste, morao sam da podelim. Tako ti momci gube glave sa tim dostavama, da je to neverovatno. Samo se nadam da će osmisliti neke propise i da će im zabraniti da učestvuju u saobraćaju ukoliko nemaju nijednu kategoriju. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8766 Napisano Maj 5, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1916 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iskreno čudim kako oni ne ginu svaki dan. Čak mi je palo napamet da možda plaćaju da se ne objavljuju vesti o nesrećama u kojima su učestvovali njihovi dostavljači. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Maj 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 5/3/2024 at 9:08 PM, VLAD81 said: Danas, granični prelaz Zupci(CG-BiH). Čekalo se skoro sat ali brate mili, bilo je šume koliko hoćeš al baja sačekao da dođe do samog prelaza i potego ga. Prolaze deca, žene, idu da vide što je zastoj, nebitno. Još koji minut i prolazi i on. Još me više iznenadilo što su NS table, mada ni to ništa ne znači više. Ma kad pritera jebi ga. Isao ja za Ajdovscinu (Slovenija) u martu, i negde oko Ljubljane radovi na putu i iskljucuje se ceo autoput kroz sela pa ga vraca. Kad meni se pripisa, al iznenada i nenormalno, ja stiskam reko sad ce kolona sad ce, a mi milimo autoputem u dve trake, razmisljam da stanem izmedju kamiona desno da pisam pa cu njima malo da "zaustavim" saobracaj, al reko aj izdrzacu do izlaza vidim na mapi tu je, 800m. Ma jedva sam izdrzao do samog skretanja, i tu kod one bove na samom izlazu stanem tako da ne smetam nikom i pisam, sviraju iza smeju se, ma vidi, ne zanima me, da je potrajalo minut upisao bih se sto posto Al to je sve trajalo jedno 1h otprilike Promenio Maj 5, 2024 član drmilan_ 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Maj 5, 2024 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Na praznik, stvarno su kraljevi 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 5, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nista im nije sveto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 100 Napisano Maj 5, 2024 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sad iz BG prema PA i na ukljucenju na pancevacki most lik pokusava da me pretekne Pezoom 307 u krivini, a vozio sam sigurno blizu 60 i skoro sredinom ukljucenja. Nije mi jasno sta ti ljudi uopste pokusavaju da urade. S druge strane, jedan car u Corsi na semaforu spustio prozor, udarili se pesnicama i rece mi "svaka cast bato" - lose iskustvo od pre toga anulirano. Promenio Maj 5, 2024 član solidSnejk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3002 Napisano Maj 5, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jel' uglavu ili pesnica o pesnicu? Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1545 Napisano Maj 5, 2024 Никад не једи жути снег!, 728 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2024 at 2:31 PM, Satelis said: Lebe mekani, vozio traktor sa "priključnim oruđem" ....pa otkad je to oruđe? Koliko znam to se zove priključna masina Сетвоспремач 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 7, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan NS Uživo | Sremska Kamenica Tuča u saobraćaju. Rešavanje saobraćajnog konflikta uz pomoć pesnica. | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 1,741 likes, 134 comments - nsuzivo.rs on May 7, 2024: " Sremska Kamenica Tuča u saobraćaju. Rešavanje saobraćajnog konflikta uz pomoć pesnica.". `prepoznaje li se neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Maj 7, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Fino porazgovaraše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 7, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Koliku bi kaznu dobio mrsavi da ga ubode necim,srafcigerom,recimo?Samo odbrana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1300 Napisano Maj 7, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može se suditi na osnovu snimka, ne znamo ko je potegao ovaj gumeni kjurac, da ne kažem dildo, vidimo samo otimanje kroz prozor. Opet kažem da su najveći pacovi ovi snimači, ako nećeš da pomogneš ne odmaži. Na Vaskrs neka ženka špijunka koja redovno kači na stranicu "moj Beograd" je okačila snimak nekog saobraćajnog konflikta na raskrsnici kod francuske ambasade i kao eto šta rade ljudi na praznik. Ja joj privatno napišem poruku šaljivog karaktera kako i tabadžije i snimači nemaju bogougodno ponašanje, kad eto ti odgovor otera me u majčinu itd. To je ta fela ljudi koja krije telefon iza volana, iza muškatle na prozoru i snima šta komšija radi. Ako su već toliko željni i hoće da budu "neko" onda pravac Kamenica na skraćenu obuku, pa na ulicu, jer u suprotnom bez značke mogu i oni da nahebu, recimo ista ona muškatla sa sve saksijom im padne na glavu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 7, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zenka grize?Nemoze bas sve na osnovu snimka.Ali .... Promenio Maj 7, 2024 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Maj 8, 2024 (promenjeno) -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek stajem na nasu stranu kad su u pitanju ovakve situacije. Bilo je tu necega ozbiljnog cim ti kreces u obracun, a vozis se motorom gde ti je svaki sekund do jaja. Cak i kad si naelektrisan prodje te posle 2 min voznje... Promenio Maj 8, 2024 član ser 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 8, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ti nemas motor,koji su nasi? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...