Blackened 648 Napisano April 21, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Gajo Sevojno said: Ništa lepše nego kad debelog gs-ovca maltretiraš sa 3x slabijim motorom... .. Haha ili to ili kada presisas R motor po nekom malo losijem, krivudavom putu, a on mora da vozi kao po jajima Promenio April 21, 2024 član Blackened 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano April 21, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, punisa 16 said: Ladi se prasetina u nekoj sumadijskoj pecenjari mora da se pozuri. Video sam coveka koji je bio toliko pijan da nije mogao da sedne na motor. Drugari mu digli nogu, prebacili ga na sediste, covek upali motor i ode. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano April 22, 2024 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, h0use je napisao: Video sam coveka koji je bio toliko pijan da nije mogao da sedne na motor. Drugari mu digli nogu, prebacili ga na sediste, covek upali motor i ode. To mu nisu drugari, ja mom drugu bi bacio kljuc od motora da ga vidim da takav planira da sedne da vozi.. Mada kad je čovek dijalabola, ne može mu niko pomoći... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1685 Napisano April 22, 2024 Drug član, 605 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Gajo Sevojno je napisao: To mu nisu drugari, ja mom drugu bi bacio kljuc od motora da ga vidim da takav planira da sedne da vozi.. Mada kad je čovek dijalabola, ne može mu niko pomoći... A šta ćeš sad kad imaš ove keyless motore, a on turio ključ u gaće da ne izgubi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 22, 2024 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ces, spasavaj kolegu Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Električni skuter i bubice u ušima? Preteče me kretenčić sa desne strane, 'ajde nisam reagovala, znam da je 90% njih nenormalno i nepredvidivo u saobraćaju. Op, ispred mene će malo da vozi pa će da ide levo, a nije upalio migavac, ipak neće levo, aj nazad desno i pravo na mene (a ja vozim po sredini). Sreća pa CBF ujeda kako koči inače bi ga pokupila, nisam išla brzo. Nije ni skontao da sam tu dok mu nisam svirala i zavrnula gas... Kad bi uvodili zakon da se za njih ne odgovara isto kao za mušice na viziru, prva bi glasala. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano April 23, 2024 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad me podseti, ja sad uBosni, magistralni put, ogranicenje 60, za neverovati svi idu 60, i onda odjednom klinci na skuteru/mopedu na jedvite jade prolaze tik uz mene po sredini puta, u susret sleper, u sekundi se pomerim koliko mi ivica puta dozvoljava, sleper na sirenu, a balavci izmedju mene i slepera koji se mimoilazimo, obojica bez kaciga. Dadem gas, jebem sve po spisku kroz prozor i vicem da stanu da ih nasamaram obojicu, i opet idioti isekose me i pobeze u neku ulicicu. Balavci, da odgovaram za neciji zivot, mamicu im jbm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa... Sve ih je više, a poznavanje saobraćajnih propisa jedna velika nula. Dok sam ga preticala gledam ga, on mrtav 'ladan k'o da se ništa nije desilo. Posle toga je vozio iza mene sve po P.S.-u. Moraću kad-tad da nabavim neku kamericu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano April 23, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftini skuteri, roditelji klincima ispunjavau želje i kupuju im,oni voze magistralama, ne poznajući saobraćajne osnove i propise, naravno bez opreme! Puna ih Banja Luka, prigradska naselja posebno, gdje policija uđe jednom godišnje ili po pozivu... Jao majko kad me kao krenu preticati, ja na CBF-u 1000.. ,samo usporim... nemoj da te nosim na duši, sunce ti dječije!! Ja da sam skuter tražio u njegovim godinama, em bi m stari namlatio što valjam gluposti, pa bi me namlatio forme radi, da mi takva glupost ne padne na um više!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano April 23, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, mali_zmaj je napisao: Jeftini skuteri, roditelji klincima ispunjavau želje i kupuju im,oni voze magistralama, ne poznajući saobraćajne osnove i propise, naravno bez opreme! Puna ih Banja Luka, prigradska naselja posebno, gdje policija uđe jednom godišnje ili po pozivu... Jao majko kad me kao krenu preticati, ja na CBF-u 1000.. ,samo usporim... nemoj da te nosim na duši, sunce ti dječije!! Ja da sam skuter tražio u njegovim godinama, em bi m stari namlatio što valjam gluposti, pa bi me namlatio forme radi, da mi takva glupost ne padne na um više!! Već sam pisao o tome ovde, lično sustigao devojčurak na skuteru kako vozi magistralom sa šlemićem na glavici i - priča na mobilni telefon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 23, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ironhorse je napisao: Već sam pisao o tome ovde, lično sustigao devojčurak na skuteru kako vozi magistralom sa šlemićem na glavici i - priča na mobilni telefon. I ovde je to redovna pojava, šteta što nemam kameru da sve to snimim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano April 23, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Cjenim ja da se djeca upoznaju sa saobraćajem još dok su djeca, ali na pravi način, da ih roditelji suoče sa posljedicama, da ih upoznaju sa propisima,osnovnim znakovima, zabranama, da koriste barem kacigu i rukavice .. Ništa više. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 23, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_zmaj je napisao: Jeftini skuteri, roditelji klincima ispunjavau želje i kupuju im,oni voze magistralama, ne poznajući saobraćajne osnove i propise, naravno bez opreme! Puna ih Banja Luka, prigradska naselja posebno, gdje policija uđe jednom godišnje ili po pozivu... Jao majko kad me kao krenu preticati, ja na CBF-u 1000.. ,samo usporim... nemoj da te nosim na duši, sunce ti dječije!! Ja da sam skuter tražio u njegovim godinama, em bi m stari namlatio što valjam gluposti, pa bi me namlatio forme radi, da mi takva glupost ne padne na um više!! Ništa se nije promenilo. Kada sam bio dete, tako je bilo sa Tomosima. Neki stariji 14+ su prelazili na Mz. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano April 24, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, mrle je napisao: Ništa se nije promenilo. Kada sam bio dete, tako je bilo sa Tomosima. Neki stariji 14+ su prelazili na Mz. Istina ali ,ja sam živjeo u Puli i masa klinaca je vozalo,APN-ce,automatike,14-ke, ali mislim da je intenzitet saobraćaja bio drugačiji, da je vladala drugačija saobraćajna kultura, i da su klinci malo više pazili na sebe, ne znam.., to je neko moje viđenje. Možda griješim..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano April 24, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da smo cvikali od policije.Jer,ako te navataju,sleduje šljaga,ispuštanje guma,i guranje do kuće.Sad klinci ne vide policiju a kamoli nešto drugo . Promenio April 24, 2024 član gebee&co 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano April 24, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Milicija,vidiš taj faktor sam totalno zaboravio!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1685 Napisano April 24, 2024 Drug član, 605 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Milicija? Ja sam se više bojao stare i njene reakcije kad bih se vratio kući posle takve avanture. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10068 Napisano April 24, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mali_zmaj je napisao: Možda griješim..? Ne grešiš ništa, tako je bilo svuda. Ja sam vozio Jawu 350 (doduše, više je gurao da upali ) bez kacige, kategorije, neregistrovanu, pa kad me startuju plavci u stojadinu, znam da ću je gurati do kuće bez ventila... Nisam ni razmišljao da im bežim. Setim se kad su jurili kecom po naselju nekog momka na tomosu 15. Jeste im pobegao, par dana kasnije ga navatali, nije dobro prošao... Bilo drugo vreme... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8089 Napisano April 25, 2024 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Obori kolegu i pobeže govedo.... https://www.instagram.com/reel/C6LUleWIttW/?igsh=czBneTA1ejBoZnpr 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano April 25, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Užas Kada se ovako ponašaju kao da je XIV vek, da li bi bilo primereno i zakonik iz istog veka primeniti? Reci sebre, kojom si ti ono rukom beše okrenuo volan u desno...Dobro de, nju ćemo ti rešiti, no mi reci kojom ti ono nogom dodade gas te uteče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano April 25, 2024 Drug član, 869 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Au... U neverici sam... Zao mi kolege, izgleda da se dobro ugruvao... Ja bih ovo tretirao kao pokusaj ubistva... Oduzimanje vozila, dozvole i zatvor barem 2 godine bez prava na pomilovanje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano April 25, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ok nije ga video. Oborio ga. Al što pobeže, ostavi čoveka. Ovo nije pitanje krivice, već morala i načela jednog društva kojeg smo sastavni deo. Ovo nije od skora. Sećam se davne 2010. god. Devojka je pala na stajalištu, onesvestila se od toplote. I lik trči za autobusom kako bi ušao i lagano je preskoči. Pritom u NS gde je tako nešto bilo nezamislivo, u BG si to još i mogao da očekuješ već tada. Tri dana sebi nisam mogao da dođem. Polemisao sa prijateljima, društveno dno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano April 28, 2024 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moral u drustvu?Drustvene norme?Gledaj sta ljudi rade jedni drugima.Gledaj trenutne ratove.Ili ako neko misli drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2988 Napisano April 28, 2024 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas je išla kolona od jedno 40-50 motociklista za Obrenovac, zena se uključuje s leve strane da ide desno, izlazi na put, staje autobus posto mu je takoreci preprecila put a bio je blizu nje, nama preseca kolonu bukvalno na pola koja je isla nekih 40 na sat. Posle kazu motociklista kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano April 28, 2024 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim "kolegu" u sred krivine u mojoj traci.....momentalno dobijem nagon da mu j_bem sve po spisku. Matori majmun na crnom Bevu sa suvozacicom ako se prepozna..... sve po spisku ti j_bem! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...