Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1922 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
40 minutes ago, cezarpa said:

Samo zato sto vozi bmw x6 treba dupla kazna.

U normalinim zemljama kazne su srazmerne zaradi koju neko ostvaruje:

AUTOBLOG.RS

Bogati vozač na finskim Olandskim ostrvima je kažnjen sa više od 120.000 evra zbog prekoračenja brzine, pri...

Drugi mentalitet skroz.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2923 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Nije da se hvalim ali stvarno znam svasta
Mislim da je broj poginulih srazmjeran broju kupljenih vozackih, a ne mladih vozaca. Da je suprotno ne bi ni vojska uzimala klince pa ih obucavala vec bi cekala da napune 25, pa im onda dala oruzje i mehanizaciju.
Sad mi dodju momci u punoj snazi da rade, ne znaju nista. Kako ce i znati kad im niko ne da nista da sami urade i steknu neko samopouzdanje

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: FZS 1000
Pre 2 sati, Skyrunner je napisao:

To je još gore, jer kod nas ovi što voze tako te aute zvanično nemaju ništa

Kad vidim tatine i mamine sinove u džipovima na putu,samo pun gas da ih ne gledam. Uglavnom zato što ne obraćaju pažnju i gledaju u telefon.

• motoras, 2454 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pa sta da očekujete, prvi put u Beogradu... 

To je  iz Visegradske u Resavsku kod urgentnog. U stvari, ovaj nesretnik se isključio sa auto puta kod Steka pa onim krivudavim puticem do ove raskrsnice. Tu kad je ušao kod Laze je gužva, ovaj prvi što ga je vodio mu otišao napred i sigurno se uplašio da se ne izgubi u Beogradu. A posle gas jer ako im ova prva Škoda ode napred nema više izlaza iz grada. Niti zna put do kuće, niti gde treba da ide... 

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2197 postova
  • Motocikl: Benelli
7 hours ago, stari roker said:

Pa sta da očekujete, prvi put u Beogradu... 

To je  iz Visegradske u Resavsku kod urgentnog. U stvari, ovaj nesretnik se isključio sa auto puta kod Steka pa onim krivudavim puticem do ove raskrsnice. Tu kad je ušao kod Laze je gužva, ovaj prvi što ga je vodio mu otišao napred i sigurno se uplašio da se ne izgubi u Beogradu. A posle gas jer ako im ova prva Škoda ode napred nema više izlaza iz grada. Niti zna put do kuće, niti gde treba da ide... 

Postoji mobilni,navigacija i sl.Ako se izgubio gorila ne mora da preti okolo,vec da pita nekog kuda.Moj utisak je odvratno bahato govno.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 1278 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 3 sati, zaludan je napisao:

Au kakva praktična definicija naslova teme.

I ono najgore, realno, običan čovek ne sme ni da im se suprotstavi.

dok ne naidje neka baba Coka ruka joj se pozlatila

• Sviđa mi se 5

• Ne silazi, 7323 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nemojte da se zezate sa nama smederevcima. Vozimo sporo i opasno :D

Najjače što sam čuo a negde od nekoga iz Beograda: "Šta gledaš ko smederevac u semafor". Zato što u Smederevu semafori kratko drže pa nismo navikli na beogradske.

Šta da radiš, tako i mi zezamo kovince, jer oni nemaju semafore :D

• Haha 6

• Drug član, 463 postova
  • Motocikl: V2- americki

Ali njima je Zlatno Doba, jeb..s skolu i ovako debil jedva dobacio do III razreda i to ga pustili da ga ne gledaju vise. Bitno Skoda,sluzbena, vrat i kosa su suvisni. Mozda je komunizmu trebalo 50 godina da od coveka napravi majmuna al ovima za 10 da oprave pavijana

• Zainteresovan, 533 postova
  • Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt

Jbt imam osećaj da je u glavnom gradu sve gore i gore za život

Kad gledam i čitam ovu temu dođe mi da nikad više u životu ne odem tamo...

• Drug član, 1633 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ljudi se krecu bez glave, to samo ima cilj da ide od tacke A do B i ne zanima ga sta je oko njega, izlecu iz ulica kako im volja, staju gde god njima odgovara, izvršavaju radnje bez ikakvog uveravanja i obavestavanja drugih ucesnika. 

Ako se setim sutra da skinem snimak, izlete kreten iz nekog dvoriste sa 206 sa celom prednjicom, telefon u levoj ruci, znaci da hoce ne moze nista da vidi levo posto ruka pokriva sve, pobegao sam u sec u drugu traku. 

Fascinantno je sto svako jutro neko stane na raskrsnicu da kupi nesto na kiosku a sto ima iza kioska parking to nista, zatvara raskrsnicu, stanicu, od njih autobus ne moze ni da stane na stanicu nego mora da predje u drugu traku zbog kretena i onda nema prostora da stane na stanicu nego zatvori traku. 

Dva dana je malo bolje, velika slava pa dosta ljudi nije bilo. 

• Podržavam 1

• 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova
  • Motocikl: -
Pre 10 sati, john314 je napisao:

Jbt imam osećaj da je u glavnom gradu sve gore i gore za život

Kad gledam i čitam ovu temu dođe mi da nikad više u životu ne odem tamo...

U Beogradu jeste sve gore za život.

Ja živim tek malo izvan oboda grada i trudim se što god više mogu da ne idem u grad, a kad se i desi da odem, to posluži da me podseti zašto ne treba da idem :D 

Pre 10 sati, RankoBg87 je napisao:

Fascinantno je sto svako jutro neko stane na raskrsnicu da kupi nesto na kiosku a sto ima iza kioska parking to nista, zatvara raskrsnicu, stanicu, od njih autobus ne moze ni da stane na stanicu nego mora da predje u drugu traku zbog kretena i onda nema prostora da stane na stanicu nego zatvori traku. 

Meni je fascinantno da svuda po gradu postoje takva neka mesta gde vozači masovno staju "na minut", prave sranje u saobraćaju, i da se saobraćajci prave mrtvi - to je jedan od razloga zašto vrlo iskreno prezirem našu policiju.

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 9288 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Juče ujutru staje lik na sred pešačkog prelaza ispred škole, upalio sva 4 (ulica je jače frekvencije saobraćaja).

Izašao dasa iz kola, zatvorio vrata, otvorio ćerci vrata koja je sedela pozadi levo, ostala deca ne mogu lepo preći ulicu.

Sačekao da mala sa pešačkog udje u dvoriste škole, seo u kola i otišao.

Kakav degenerik od čoveka!

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 390 postova
  • Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400

Pre pola sata.. 19h , oko 4C 

izasao sam da protegnem noge malo gradom kad u centru spazim klinca kako se sprema da zajase VFR 800 , stanem pored da je pogledam,upoznam klinca  ,razgovor neobavezan od kad je ima, jel je zadovoljan, gde se vozi i itd ..

Rastajemo se , polazim ulicom i posle dva tri min cujem joj zvuk i lagano prolazi pored mene.. u tom trenutku auto iz suprutnog smera pravi naglo okretanje u ulici i pravo na motorasa, ovaj uspeva da mu svirne i bezi skroz desno i udara u kosi ivicnjak i prolazi na dvadesetak cm od branika auta i uspeva da ne padne ..

Staje posle par metara, staje i auto, covek siri ruke a klinac mu vice “jesi li pijan, jesli li pijan!!”

Prilaz mu i odvlacim ga na trotoar da se smiri, hoce da se popne na motor i da ode a ruke mu se tresu , jedva kljuc potrevio.. zadrzavam ga jos malo i klinac odlazi..

eto

bahati mamlazi..

• Sviđa mi se 2
  • Tužan 1

• Drug član, 910 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Juče oko 19h, kolaps u BG, klinac zaspao u autu koliko stojimo u kolonama... TRAS! Gospodin u Puntu bez tablica, sav izlupan, Glovo dostavljač (foto + nema video), odvali me u branik iako sam stajao barem minut ispred njega (uključio sam se u Ruzveltovu na moje zeleno i uglavio se ukoso donekle). Kaže gledao u retrovizor da se prestroji i nije primetio da ja tu stojim, još se vređa na moje pitanje da li je retardiran... Dete se probudilo, pita šta se desilo... Pogledam far čitav, branik oguljen, teraj dalje, nemam živaca više. Zato i vozim motor i po zimi i po kiši, lakše mi.

20231220_175502.jpg

Promenio član QmBGD
  • Tužan 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja