živke 5363 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1922 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, cezarpa said: Samo zato sto vozi bmw x6 treba dupla kazna. U normalinim zemljama kazne su srazmerne zaradi koju neko ostvaruje: Vozač u Finskoj zbog prebrze vožnje dobio kaznu od 121.000 evra AUTOBLOG.RS Bogati vozač na finskim Olandskim ostrvima je kažnjen sa više od 120.000 evra zbog prekoračenja brzine, pri... Drugi mentalitet skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je još gore, jer kod nas ovi što voze tako te aute zvanično nemaju ništa 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da se hvalim ali stvarno znam svasta Mislim da je broj poginulih srazmjeran broju kupljenih vozackih, a ne mladih vozaca. Da je suprotno ne bi ni vojska uzimala klince pa ih obucavala vec bi cekala da napune 25, pa im onda dala oruzje i mehanizaciju.Sad mi dodju momci u punoj snazi da rade, ne znaju nista. Kako ce i znati kad im niko ne da nista da sami urade i steknu neko samopouzdanjeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Decembar 17, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skyrunner je napisao: To je još gore, jer kod nas ovi što voze tako te aute zvanično nemaju ništa Kad vidim tatine i mamine sinove u džipovima na putu,samo pun gas da ih ne gledam. Uglavnom zato što ne obraćaju pažnju i gledaju u telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 18, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Why ZAŠTO TO, ČOVEČE? Išao ulicom na Vračaru, a onda ugledao parkirani skuter i uradio OVO! Snimila ga nadzorna kamera (VIDEO) WWW.KURIR.RS Snimak sa nadzorne kamere u Mlatišuminoj ulici na Vračaru u Beogradu zgrozi je sve Poruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stoka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Decembar 19, 2023 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://files.fm/f/52fn4834pz Beograd,sta reći? Promenio Decembar 19, 2023 član kimi94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7686 Napisano Decembar 19, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces, zure ljudi na sastanak opstinskog odbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan SS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Decembar 20, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta da očekujete, prvi put u Beogradu... To je iz Visegradske u Resavsku kod urgentnog. U stvari, ovaj nesretnik se isključio sa auto puta kod Steka pa onim krivudavim puticem do ove raskrsnice. Tu kad je ušao kod Laze je gužva, ovaj prvi što ga je vodio mu otišao napred i sigurno se uplašio da se ne izgubi u Beogradu. A posle gas jer ako im ova prva Škoda ode napred nema više izlaza iz grada. Niti zna put do kuće, niti gde treba da ide... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6593 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znaju ovi sve jako dobro... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6034 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Govna smrdljiva... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Decembar 20, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva praktična definicija naslova teme. I ono najgore, realno, običan čovek ne sme ni da im se suprotstavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, stari roker said: Pa sta da očekujete, prvi put u Beogradu... To je iz Visegradske u Resavsku kod urgentnog. U stvari, ovaj nesretnik se isključio sa auto puta kod Steka pa onim krivudavim puticem do ove raskrsnice. Tu kad je ušao kod Laze je gužva, ovaj prvi što ga je vodio mu otišao napred i sigurno se uplašio da se ne izgubi u Beogradu. A posle gas jer ako im ova prva Škoda ode napred nema više izlaza iz grada. Niti zna put do kuće, niti gde treba da ide... Postoji mobilni,navigacija i sl.Ako se izgubio gorila ne mora da preti okolo,vec da pita nekog kuda.Moj utisak je odvratno bahato govno. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11189 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Au kakva praktična definicija naslova teme. I ono najgore, realno, običan čovek ne sme ni da im se suprotstavi. dok ne naidje neka baba Coka ruka joj se pozlatila 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Decembar 20, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se zezate sa nama smederevcima. Vozimo sporo i opasno Najjače što sam čuo a negde od nekoga iz Beograda: "Šta gledaš ko smederevac u semafor". Zato što u Smederevu semafori kratko drže pa nismo navikli na beogradske. Šta da radiš, tako i mi zezamo kovince, jer oni nemaju semafore 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3865 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ali njima je Zlatno Doba, jeb..s skolu i ovako debil jedva dobacio do III razreda i to ga pustili da ga ne gledaju vise. Bitno Skoda,sluzbena, vrat i kosa su suvisni. Mozda je komunizmu trebalo 50 godina da od coveka napravi majmuna al ovima za 10 da oprave pavijana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Decembar 20, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbt imam osećaj da je u glavnom gradu sve gore i gore za život Kad gledam i čitam ovu temu dođe mi da nikad više u životu ne odem tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Decembar 20, 2023 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se krecu bez glave, to samo ima cilj da ide od tacke A do B i ne zanima ga sta je oko njega, izlecu iz ulica kako im volja, staju gde god njima odgovara, izvršavaju radnje bez ikakvog uveravanja i obavestavanja drugih ucesnika. Ako se setim sutra da skinem snimak, izlete kreten iz nekog dvoriste sa 206 sa celom prednjicom, telefon u levoj ruci, znaci da hoce ne moze nista da vidi levo posto ruka pokriva sve, pobegao sam u sec u drugu traku. Fascinantno je sto svako jutro neko stane na raskrsnicu da kupi nesto na kiosku a sto ima iza kioska parking to nista, zatvara raskrsnicu, stanicu, od njih autobus ne moze ni da stane na stanicu nego mora da predje u drugu traku zbog kretena i onda nema prostora da stane na stanicu nego zatvori traku. Dva dana je malo bolje, velika slava pa dosta ljudi nije bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1531 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 959 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve vise shvatam da treba stoka i bahat kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Decembar 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, john314 je napisao: Jbt imam osećaj da je u glavnom gradu sve gore i gore za život Kad gledam i čitam ovu temu dođe mi da nikad više u životu ne odem tamo... U Beogradu jeste sve gore za život. Ja živim tek malo izvan oboda grada i trudim se što god više mogu da ne idem u grad, a kad se i desi da odem, to posluži da me podseti zašto ne treba da idem Pre 10 sati, RankoBg87 je napisao: Fascinantno je sto svako jutro neko stane na raskrsnicu da kupi nesto na kiosku a sto ima iza kioska parking to nista, zatvara raskrsnicu, stanicu, od njih autobus ne moze ni da stane na stanicu nego mora da predje u drugu traku zbog kretena i onda nema prostora da stane na stanicu nego zatvori traku. Meni je fascinantno da svuda po gradu postoje takva neka mesta gde vozači masovno staju "na minut", prave sranje u saobraćaju, i da se saobraćajci prave mrtvi - to je jedan od razloga zašto vrlo iskreno prezirem našu policiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Decembar 21, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juče ujutru staje lik na sred pešačkog prelaza ispred škole, upalio sva 4 (ulica je jače frekvencije saobraćaja). Izašao dasa iz kola, zatvorio vrata, otvorio ćerci vrata koja je sedela pozadi levo, ostala deca ne mogu lepo preći ulicu. Sačekao da mala sa pešačkog udje u dvoriste škole, seo u kola i otišao. Kakav degenerik od čoveka! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Decembar 21, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan E zbog takvih bi voleo da imam Ford RAM sa sve onim USA branicima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Decembar 21, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata.. 19h , oko 4C izasao sam da protegnem noge malo gradom kad u centru spazim klinca kako se sprema da zajase VFR 800 , stanem pored da je pogledam,upoznam klinca ,razgovor neobavezan od kad je ima, jel je zadovoljan, gde se vozi i itd .. Rastajemo se , polazim ulicom i posle dva tri min cujem joj zvuk i lagano prolazi pored mene.. u tom trenutku auto iz suprutnog smera pravi naglo okretanje u ulici i pravo na motorasa, ovaj uspeva da mu svirne i bezi skroz desno i udara u kosi ivicnjak i prolazi na dvadesetak cm od branika auta i uspeva da ne padne .. Staje posle par metara, staje i auto, covek siri ruke a klinac mu vice “jesi li pijan, jesli li pijan!!” Prilaz mu i odvlacim ga na trotoar da se smiri, hoce da se popne na motor i da ode a ruke mu se tresu , jedva kljuc potrevio.. zadrzavam ga jos malo i klinac odlazi.. eto bahati mamlazi.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Juče oko 19h, kolaps u BG, klinac zaspao u autu koliko stojimo u kolonama... TRAS! Gospodin u Puntu bez tablica, sav izlupan, Glovo dostavljač (foto + nema video), odvali me u branik iako sam stajao barem minut ispred njega (uključio sam se u Ruzveltovu na moje zeleno i uglavio se ukoso donekle). Kaže gledao u retrovizor da se prestroji i nije primetio da ja tu stojim, još se vređa na moje pitanje da li je retardiran... Dete se probudilo, pita šta se desilo... Pogledam far čitav, branik oguljen, teraj dalje, nemam živaca više. Zato i vozim motor i po zimi i po kiši, lakše mi. Promenio Decembar 21, 2023 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...