Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1058 postova
  • Motocikl: YZF R1
Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao:

Slazem se sa @zika56, to sto neko vozi motor ne mora da znaci da mi je kolega, Zika je to lepo obijasnio.

Da mi je svako sa motorom kolega onda mi je i svako ko vozi auto kolega, a ona budala darko lazic mi sigurno nije kolega, ako cemo dalje, svi se mi vozimo na najbrzem prevoznom sredstvu, planeti Zemlji znaci da imam 8 milijardi kolega i koleginica

Jooj banalizacije :na_glavi:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1798 postova
  • Motocikl: mali strom

Juce na ibarskoj malo ispred Ljiga iz pravca Rudnika ka BG,pretice me motor(ja u kolima) dok mi u susret nailazi auto,govorim naglas "cekaj,cekaj,cekaj",totalno bespotreban rizik.Da je samo 2 sekunde sacekao,obisao bi me bez problema,ovako je ispao mamlaz.Nek mu srecan i dugovecan motoristicki staz.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 295 postova
  • Motocikl: gsx-r 750 к1

Малопре, Крушевац.

Скретао овај са Пежоом на пумпу и одузео колеги првенство пролаза.

IMG-0bf7da63a9610c003c7f3b0a634fb0f9-V.jpg

IMG-f0d0381828c9059bd3b832b09adc8f2f-V.jpg

IMG-943082276c4821354f93c7ed90376446-V.jpg

• Tužan 3

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Kako je prosao kolega? 

Trk502x...

• Ne silazi, 1798 postova
  • Motocikl: mali strom
pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao:

Narod treba kod ocnog svako dva meseca i tamo mu pokazivati ovakve slike. 

Upravo to sam predlozio policiji na jednom predavanju u MUP-u."Dzabe vi ovo pokazujete motoristima,pokazite onima koji to nisu.".

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

• Drug član, 2918 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Sad se vracam s posla i lik posle iskljucenja sa autoputa prema aerodromu, novim BMW-X ne znam sigurno koji, nicim izazvan je skrenuo preko pune linije i moje trake i usao prednjim dijelim u kukuruze bukvalno ispred mene. Ja se krstim, krste se oni iza njega, svi se pitamo sta je s glavom. Da sam isao s motorom tacno bih ga po sredini opleo. Valjda je pogrijesio iskljucenje i jednostavno oslucio tu da se okrene, bole njega i za sebe i za druge.e5d909c3f2f1341f55650bb60cb0fe2c.jpg

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao:

Narod treba kod ocnog svako dva meseca i tamo mu pokazivati ovakve slike. 

Očni lekar tu ne pomaže!

Na godinu dana svi vozači kod neuropsihijatra i isto tako obavezna provera na simulatoru vožnje.

Na simulatoru se stave u realnu situaciju i vid i sluh i refleksi i poznavanje propisa, ....

• Podržavam 1

• Drug član, 1458 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Da, uvek im je to prva rečenica. Međutim, ne mora da znači da je to zbog lošeg vida... Meni deluje da je to zbog loše veze između očiju i mozga.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova
  • Motocikl: -
Pre 17 sati, RankoBg87 je napisao:

Kako ne pomaze ocni kad prvi odgovor bude pa nisam te video. 

Ne vide zato što ne gledaju, a ne zato što im je loš vid.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1625 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Moze se i tako reci. 

Stalno imam situaciju sta god vozio, ljudi izleću iz ulica bilo da je stop ili trougao, kad je STOP onda ide do linije preglednosti pa se onda pomera jos da se uveri i moze da se izlazi tj uključuje, trougao je slicno, ako nema niko moze da se uključi a ne da se uzleti pa ja moram da kocim. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: FZS 1000

Ja usporim maksimalno čak i na raskrsnici gde imam prvenstvo baš zbog budala koji misle da pravila za njih ne važe i voze po svom nahođenju.

Promenio član kimi94
  • Podržavam 7

• Drug član, 805 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Kum mi šalje. Dekojner neki od sto god u Lančiji. Za malo da skine kolegu sa skutera. Pustite ton, malo muzika, malo pozdravi deki. Želje, čestitke, pozdravi.

pre 40 minuta, the_doctor je napisao:

Kum mi šalje. Dekojner neki od sto god u Lančiji. Za malo da skine kolegu sa skutera. Pustite ton, malo muzika, malo pozdravi deki. Želje, čestitke, pozdravi.

Ovako ću i ja (kad budem imao sto godina). A supruga već ima Lanću Y10 pa ću da pozajmim za ovakve prilike.:jee1:

Inače prvo "zakucavanje" motorom u auto imao sam 1980., po sistemu da čovek izlazi (u rikverc) sa parkinga sa moje leve strane, uredno stane, pogleda desno pa izađe đe do pola ulice i stane, pa pogleda levo (odakle ja nailazim na dvadesetak metara udaljenosti) i onda lepo nastavi u rikverc do trotoara u mojoj traci.

A ja bio ubenjen da me je video.:staa2:

Isto tako i pre destak godina dolazi Yugić sa desne strane (sa sporednog puta), radi mu levi migavac, uredno staje i gleda pravo u mene (ja tridesetak metara ispred tog mesta) i nakon par sekundi 'ladno krenu i uključi se ulevo. Ja pobegao desno na autobuskoj stajalište a njega dočekao kamion koji mu je dolazio sa desne strane (meni u susret).

Male brzine, niko povređen.

Prema tome, pazite se naročito onih koji uredno stanu i pogledaju levo i desno.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Ninja 250r '08
Pre 4 sati, zika56 je napisao:

Prema tome, pazite se naročito onih koji uredno stanu i pogledaju levo i desno.

Ja sam imao slican udes prosle godine (inace 12 dana nakon kupovine motora, 14 nakon polaganja). Kod kule Nebojsa ispod Kalemegdana covek se ukljucuje na glavnu ulicu i ima stop. Tu je nizbrdica i covek se popeo uredno do vrha i stao na stop. Ja taman pomislih super video me je kad on na 10 metara ispred mene krenuo. Cuo je skrip guma pa je stao od straha, inace da je nastavio cak bih i uspeo da ga promasim. Nista strasno doduse nije bilo, nagnjecenje stopala i dve nedelje nema stajanja na isto :) 

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Danas dodjem sposla, aj malo izblejim motorom po kraju, lagano, baš po ograničenju brzine, bez provlačenja, bez preticanja. 

Ljudo moji, pa mene je psovao svaki drugi vozač automobila. :)

Nisu navikli da voze po propisu, a još manje da moraju da obilaze motor. 

• Sviđa mi se 2
  • Haha 4

pre 22 minuta, Atorn je napisao:

Danas dodjem sposla, aj malo izblejim motorom po kraju, lagano, baš po ograničenju brzine, bez provlačenja, bez preticanja. 

Ljudo moji, pa mene je psovao svaki drugi vozač automobila. :)

Nisu navikli da voze po propisu, a još manje da moraju da obilaze motor. 

Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. 

Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored  vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. 

Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne.

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 3

• Drug član, 2104 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
pre 8 minuta, zika56 je napisao:

Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. 

Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored  vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. 

Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne.

Dugo sam vozio uz ivicu kolovoza,ali upravo zbog ovakvih ..kadžija,držim sredinu trake samo tako.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja