cikamike 685 Napisano Septembar 10, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, cezarpa je napisao: Ja sam usamljeni jahac. I ja sam! Des' kolega?! 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao: Slazem se sa @zika56, to sto neko vozi motor ne mora da znaci da mi je kolega, Zika je to lepo obijasnio. Da mi je svako sa motorom kolega onda mi je i svako ko vozi auto kolega, a ona budala darko lazic mi sigurno nije kolega, ako cemo dalje, svi se mi vozimo na najbrzem prevoznom sredstvu, planeti Zemlji znaci da imam 8 milijardi kolega i koleginica Jooj banalizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Juce na ibarskoj malo ispred Ljiga iz pravca Rudnika ka BG,pretice me motor(ja u kolima) dok mi u susret nailazi auto,govorim naglas "cekaj,cekaj,cekaj",totalno bespotreban rizik.Da je samo 2 sekunde sacekao,obisao bi me bez problema,ovako je ispao mamlaz.Nek mu srecan i dugovecan motoristicki staz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Малопре, Крушевац. Скретао овај са Пежоом на пумпу и одузео колеги првенство пролаза. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kako je prosao kolega? Trk502x... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 836 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Rider000 je napisao: Kako je prosao kolega? Trk502x... Немам ту информацију тренутно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Narod treba kod ocnog svako dva meseca i tamo mu pokazivati ovakve slike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, RankoBg87 je napisao: Narod treba kod ocnog svako dva meseca i tamo mu pokazivati ovakve slike. Upravo to sam predlozio policiji na jednom predavanju u MUP-u."Dzabe vi ovo pokazujete motoristima,pokazite onima koji to nisu.". 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vracam s posla i lik posle iskljucenja sa autoputa prema aerodromu, novim BMW-X ne znam sigurno koji, nicim izazvan je skrenuo preko pune linije i moje trake i usao prednjim dijelim u kukuruze bukvalno ispred mene. Ja se krstim, krste se oni iza njega, svi se pitamo sta je s glavom. Da sam isao s motorom tacno bih ga po sredini opleo. Valjda je pogrijesio iskljucenje i jednostavno oslucio tu da se okrene, bole njega i za sebe i za druge.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 11, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Narod treba kod ocnog svako dva meseca i tamo mu pokazivati ovakve slike. Očni lekar tu ne pomaže! Na godinu dana svi vozači kod neuropsihijatra i isto tako obavezna provera na simulatoru vožnje. Na simulatoru se stave u realnu situaciju i vid i sluh i refleksi i poznavanje propisa, .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne pomaze ocni kad prvi odgovor bude pa nisam te video. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, uvek im je to prva rečenica. Međutim, ne mora da znači da je to zbog lošeg vida... Meni deluje da je to zbog loše veze između očiju i mozga. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sto nemaju mozga i dodje do toga da namotaju pun kad god bez da pogledaju bar negde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Septembar 12, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, RankoBg87 je napisao: Kako ne pomaze ocni kad prvi odgovor bude pa nisam te video. Ne vide zato što ne gledaju, a ne zato što im je loš vid. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kazemo, ne vide jer ih boli uvo da gledaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze se i tako reci. Stalno imam situaciju sta god vozio, ljudi izleću iz ulica bilo da je stop ili trougao, kad je STOP onda ide do linije preglednosti pa se onda pomera jos da se uveri i moze da se izlazi tj uključuje, trougao je slicno, ako nema niko moze da se uključi a ne da se uzleti pa ja moram da kocim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Septembar 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja usporim maksimalno čak i na raskrsnici gde imam prvenstvo baš zbog budala koji misle da pravila za njih ne važe i voze po svom nahođenju. Promenio Septembar 12, 2023 član kimi94 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, usporim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kum mi šalje. Dekojner neki od sto god u Lančiji. Za malo da skine kolegu sa skutera. Pustite ton, malo muzika, malo pozdravi deki. Želje, čestitke, pozdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam on ni gde ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 12, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, the_doctor je napisao: Kum mi šalje. Dekojner neki od sto god u Lančiji. Za malo da skine kolegu sa skutera. Pustite ton, malo muzika, malo pozdravi deki. Želje, čestitke, pozdravi. Ovako ću i ja (kad budem imao sto godina). A supruga već ima Lanću Y10 pa ću da pozajmim za ovakve prilike. Inače prvo "zakucavanje" motorom u auto imao sam 1980., po sistemu da čovek izlazi (u rikverc) sa parkinga sa moje leve strane, uredno stane, pogleda desno pa izađe đe do pola ulice i stane, pa pogleda levo (odakle ja nailazim na dvadesetak metara udaljenosti) i onda lepo nastavi u rikverc do trotoara u mojoj traci. A ja bio ubenjen da me je video. Isto tako i pre destak godina dolazi Yugić sa desne strane (sa sporednog puta), radi mu levi migavac, uredno staje i gleda pravo u mene (ja tridesetak metara ispred tog mesta) i nakon par sekundi 'ladno krenu i uključi se ulevo. Ja pobegao desno na autobuskoj stajalište a njega dočekao kamion koji mu je dolazio sa desne strane (meni u susret). Male brzine, niko povređen. Prema tome, pazite se naročito onih koji uredno stanu i pogledaju levo i desno. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zika56 je napisao: Prema tome, pazite se naročito onih koji uredno stanu i pogledaju levo i desno. Ja sam imao slican udes prosle godine (inace 12 dana nakon kupovine motora, 14 nakon polaganja). Kod kule Nebojsa ispod Kalemegdana covek se ukljucuje na glavnu ulicu i ima stop. Tu je nizbrdica i covek se popeo uredno do vrha i stao na stop. Ja taman pomislih super video me je kad on na 10 metara ispred mene krenuo. Cuo je skrip guma pa je stao od straha, inace da je nastavio cak bih i uspeo da ga promasim. Nista strasno doduse nije bilo, nagnjecenje stopala i dve nedelje nema stajanja na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Danas dodjem sposla, aj malo izblejim motorom po kraju, lagano, baš po ograničenju brzine, bez provlačenja, bez preticanja. Ljudo moji, pa mene je psovao svaki drugi vozač automobila. Nisu navikli da voze po propisu, a još manje da moraju da obilaze motor. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Atorn je napisao: Danas dodjem sposla, aj malo izblejim motorom po kraju, lagano, baš po ograničenju brzine, bez provlačenja, bez preticanja. Ljudo moji, pa mene je psovao svaki drugi vozač automobila. Nisu navikli da voze po propisu, a još manje da moraju da obilaze motor. Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne. Promenio Septembar 13, 2023 član zika56 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, zika56 je napisao: Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne. Dugo sam vozio uz ivicu kolovoza,ali upravo zbog ovakvih ..kadžija,držim sredinu trake samo tako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...