bdada 14720 Napisano Jun 29, 2022 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, punisa 16 je napisao: Prvo oni nisu na razvojnom nivou prosecnog evropljanina pa neka me pljuju srbende do sutra, njima odgovara anarhija kakva je danas u ovoj zemlji. Kako objasnjavas to da sto smo blize evropi sve se bahatije vozi? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Jun 29, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Kako objasnjavas to da sto smo blize evropi sve se bahatije vozi? Ja mislim da smo sve dalje,a imam argumenata... 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći u MMA ringu stomatolog. Nema više bez škole da se mlati,nije efikasno, u ring sa fakultetom samo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14377 Napisano Jun 29, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, punisa 16 said: Prvo oni nisu na razvojnom nivou prosecnog evropljanina pa neka me pljuju srbende do sutra, njima odgovara anarhija kakva je danas u ovoj zemlji. Ako mislis da se ovde ne mlate u saobracaju grdno se varas . Jedino sto je saobracajna kultura na mnogo visem nivou, propustaju se, prave ustupke (primer: das zmigavac da predjes u drugu traku prvi auto koji te vidi usporava da ti napravi mesta) i ako nesto zeznu uredno se izvinjavaju duplim zmigavcima. I pored svega toga povremeno naletis na dva zaustavljena vozila i vozace u strasnom zagrljaju . Motori uredno prolaze izmedju kolona i staju na semaforu prvi. Niko ne pravi pitanje oko toga. Osim ako im ne poneses retrovizor onda se bas ljute . 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Jun 29, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Bojan82 je napisao: Sledeći u MMA ringu stomatolog. Nema više bez škole da se mlati,nije efikasno, u ring sa fakultetom samo Ne znam sta si hteo da kazes,ali ja sam maksilofacijalni hirurg. I specijalnost mi je lice. Mislim da sam video dovoljno unakazenih lica pa pokusavam da doprem do nekoga da to nije nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zub ti je na avataru,logicno je da sam pomislio da si stomatolog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4972 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moraće da se nabave prdež bombe. Uzmeš i ubaciš u auto, pa nek posle vade miris kako znaju. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, lencuga je napisao: Jedino sto je saobracajna kultura na mnogo visem nivou, propustaju se, prave ustupke (primer: das zmigavac da predjes u drugu traku prvi auto koji te vidi usporava da ti napravi mesta) Setih se nekog intervjua sa jednim našim intelektualcem\činjenica znalcem svetskog kalibra (ne pominjem ime, pošto je politički angažovan što može nekome da se svidi ili ne, a nije ni bitno)... Pita ga novinarka - "zašto ste se vratili i odlučili da ostanete u Srbiji, kad ste već imali izbora da radite i živite bilo gde na planeti?" A on kaže - zbog ljudi. (parafraziram) - Nema boljih ljudi od naših. Novinarka - A šta je po vama ono najgore što imamo na ovim prostorima? A on odgovara: Ljudi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14377 Napisano Jun 29, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Just now, boza_kg said: Setih se nekog intervjua sa jednim našim intelektualcem\činjenica znalcem svetskog kalibra (ne pominjem ime, pošto je politički angažovan što može nekome da se svidi ili ne, a nije ni bitno)... Pita ga novinarka - "zašto ste se vratili i odlučili da ostanete u Srbiji, kad ste već imali izbora da radite i živite bilo gde na planeti?" A on kaže - zbog ljudi. (parafraziram) - Nema boljih ljudi od naših. Novinarka - A šta je po vama ono najgore što imamo na ovim prostorima? A on odgovara: Ljudi Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1114 Napisano Jun 29, 2022 Zlaja, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan82 said: Sledeći u MMA ringu stomatolog. Nema više bez škole da se mlati,nije efikasno, u ring sa fakultetom samo Samnom ako se zakaci nece imati internet kilometar oko stana. Pa nek misli pre nego krene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa to. A zamisli opsuješ nekog u saobraćaju a on ortoped. Mene ko izlupa ima da mu pocrka sva bela tehnika po kući Promenio Jun 29, 2022 član Bojan82 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene ko izlupa hrabro cu mu, u po noci, napisati "pederu" prstom na prasnjavom zadnjem staklu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok, shvatam. @zlatkojov je IT, A ti @MarkoMoto si budan noću i imaš prst Dovoljno, možemo da formiramo "Suicide Squad". Spoiler https://www.imdb.com/title/tt6334354/ Ubacićemo i advokata sa prdež bombama Promenio Jun 29, 2022 član Bojan82 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Jun 30, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Bojan82 je napisao: Zub ti je na avataru,logicno je da sam pomislio da si stomatolog. Kad sam otvorio profil na forumu 2015 valjda ,bio sam stomatolog u medjuvremenj se doskolovao jos 5 godina pa postao i MFH. Tako da si 50 % upravu Napravi grupu na viberu makljaza bitangi u saobracaju i ubaci me,bicemo dobar tim pravice te mi posao i imate procenat,a ocisticemo grad od budala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Auuu! Doktor! Nego pošto ste vi MFH, hteo sam nešto da pitam, već danima gledam u ogledalu ovo moje lice i pitam se: Zašto sam tako lep?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tu već mora doktor psihologije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 30, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: već danima gledam u ogledalu ovo moje lice i pitam se: Zašto sam tako lep?! Nema tu puno filozofiranja, za lepotu su zasluzni majka priroda i otac karikaturista ... I ja imam lepe crte lica samo su malo nepravilno rasporedjene .... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jun 30, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam lepe crte lica samo su malo nepravilno rasporedjene .... stari dobri Ljuba Moljac....Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano Jun 30, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_WolfNa ovom prvom snimku, kruzni tok na Banjici, ti si kriv koliko i ova dva automobila, mozda cak i vise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14377 Napisano Jun 30, 2022 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16, stomatolog pa maksilofacijalni hirurg, svaka cast mnogo je to ucenja. Mozda si mogao ovako: Imao bi mnogo pacijenata sa foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Kadezi je napisao: stari dobri Ljuba Moljac... "I u piću imam mere, pijem dok se ne user*m" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2055 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ske je napisao: @Mr_WolfNa ovom prvom snimku, kruzni tok na Banjici, ti si kriv koliko i ova dva automobila, mozda cak i vise Može objašnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Npr,. što si držao levi žmigavac a odlucio si da se isključiš,, pa si desni dao na ulasku u ulicu gde si se isključio. Ljudi videli tebe u unutrašnjoj traci sa levim pokazivačem,, logično je da očekuju da ideš dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2055 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I zbog pogrešnog migavca sam podjednako kriv kao onaj ko je odlučio da mi oduzme prednost? Za početak, vozim maxi skuter i BMW pritom. Apsolutno nisam dužan da dajem nikakve znake pokazivačem pravca, i to što ih uopšte koristim je isključivo stvar moje dobre volje. Šalu na stranu, levi, ulazni migavac sam dao pri ulasku na kružni tok i planirao da držim, kao i uvek, dok ne dođe vreme za promenu trake u desno. Jesam okasnio sa desnim migavcem, ali isključivo zato što sam gledao kako da se ne zakucam u ovo dvoje koje su mi izleteli. Da oni nisu izleteli, ja bih dao desni migavac na vreme i svi bi bili srećni. U momentu kada su izleteli ispred mene sam i dalje išao u levo, levom trakom u kružnom toku, tako da je levi migavac bio sasvim na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4839 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Mr_Wolf said: Za početak, vozim maxi skuter i BMW pritom. Apsolutno nisam dužan da dajem nikakve znake pokazivačem pravca, i to što ih uopšte koristim je isključivo stvar moje dobre volje. Klasičan BMW vozač Druze, prijatelju, naravno da si dužan da daješ migavce, pa neće ostali u pasulj da gledaju gde ćeš ti da skreneš. E sad što je to na BMW vozilima dodatna oprema, to je priča za sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...