mrle 9239 Napisano Maj 21 nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad bilo kažnjivo ako voziš sa upaljenim maglenkama ako nema potrebe. Sad sve češće popale sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14752 Napisano Maj 21 Integrisan, 7931 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upale pozicije u farovima i maglenke. Kao opasno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8244 Napisano Maj 21 -, 1835 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, RankoBg87 said: Nema nista gore od dnevnih kad je mrak ujutru a pozadi nista ne sija. Ili kad je magla... Prilican broj vozaca novih automobila vozi samo sa dnevnim svetlima po magli, bez da pali zadnje maglenke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4747 Napisano Maj 21 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam jednom auto u magli sa dnevnim, pozadi nista, kad nisam umro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 597 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kad je magla... Prilican broj vozaca novih automobila vozi samo sa dnevnim svetlima po magli, bez da pali zadnje maglenke.Ovo je zanimljivo. Uglavnom se pale automatski maglenke i prednje i zadnje i po kiši i po magli. A ukoliko ima vozila da to nije slučaj, jel postoji uopšte pogućnost da upališ samo prednje? Zar nisu prvi onaj zubac zadnje a drugi prednje? Nisam o tome nikad razmišljao, samo mi deluje da sam morao na prethodnim autima da povlačim dugme na dva klika da bi se upalile prednje maglenke. Na ovom se valjda i zadnje pale automatski kad se upale i prednje, to nisam proveravao ... možda sam i ja od tih što voze bez zadnjih onda ... mada mi nije logično da je tako rešenoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8244 Napisano Maj 21 -, 1835 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa sija ti na tabli koje rade, prednje ili obe... 43 minutes ago, Bojan_87 said: Zar nisu prvi onaj zubac zadnje a drugi prednje? Kontra, prvo palis prednje, pa drugi klik zadnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 597 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda sam permutovao, znam da sam automatski vukao oba klika. Uostalom, nije mi ni jasno što su uopšte odvojene, zašto se ne pale obe na isti prekidač ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8244 Napisano Maj 21 -, 1835 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, RankoBg87 said: Sreo sam jednom auto u magli sa dnevnim, pozadi nista, kad nisam umro. Ma bre zimus isao do Sapca autoputem preko dana, magla ubija, a 80% novijih vozila samo dnevna... Niko ne pali, vode se time da ih svi vide sto u neku ruku jeste tako jer ona dnevna stvarno jasno oznacavaju vozilo. Al ne kapiraju da uvek ima neko ko se krece brze i da taj tek uoci na 2m 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 307 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Na auto put pri velikim brzinama nikakva dodatna svetla nemaju nikakvog ekekta, osim da zaslepljuju vozila iz suprotnog smera. Nemoguće je bilo šta uočiti na vreme, a ni nema uglavnom ništa da se uoči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 782 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pa sad... ja sam na auto putu za suboticu prije 6-7 godina naletio na ogromnog jelena kojeg je vec neko udario, koji se koprcao u desnoj kolovoznoj traci i da nisam imao upaljena duga i na vrijeme skontao odsjaj ociju, nisam siguran da bih ga uspio izbjeci, bar ne sigurno i bez lupanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5432 Napisano Maj 22 Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno postavljene magle ke ne mogu da zaslepe!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10723 Napisano Maj 22 4_tocka_i_karoserija, 2179 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Po suvom putu se slažem, ali po kiši ubijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20074 Napisano Maj 22 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vozači bicikala pravili više prekršaja od motociklista N1INFO.RS Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1929 Napisano Maj 22 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Motorcyclist said: Vozači bicikala pravili više prekršaja od motociklista N1INFO.RS Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali... Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 782 Napisano Maj 22 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan prije 2-3 godine kada je kolega stradao negdje kod hipodroma u sudaru sa automobilom su takodje radili par dana slicnu akciju i kontrole. broj onih u alkoholisanom stanju i bez kategorije je bio zapanjujuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 51 Napisano Maj 22 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Luka9905 je napisao: Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije... Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20074 Napisano Maj 22 Integrisan, 6264 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nadju dvoje. 𝐒 𝐄 𝐙 𝐄 𝐑 (@sezerrx) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1M likes, 6,193 comments - sezerrx on May 17, 2025: "Az daha kda 1 ekleniyordu sizin yerinize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5432 Napisano Maj 22 Drug član, 551 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, tloken je napisao: Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno. Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1929 Napisano Maj 22 (promenjeno) Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vex said: Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica Ja baš mislim da se ovde radi o tim konjima od 20+ godina, i da je to svih 11. Skoro upoznah dvojicu 30+ godina, bez kategorije, voze hiljadarke. Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe... Promenio Maj 22 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9239 Napisano Maj 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vex je napisao: Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica Sve isto, samo nisam pušio, ali se setim da je kum došao kod nas u razred u osmom i da je bilo da li da ovog novog vodimo sa nama. Mi smo još u sedmom razredu išli vikendom u neku rupu piceriju Kapri kod pijace na Brdu na pileću džigericu u lepinji i kriglu piva!?! Kad sam završio osmi, upisao Teslu, kupio sam svoj motor Tomos 14. Automatika sam od trećeg vozio u Vraniću, nije bio moj već dve godine mlađeg brata koji ga je dobio kad je završio prvi razred. Sad gledam ove moje klipane 15 i 12 godina... Divna su to deca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9239 Napisano Maj 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam ovog starijeg u bloku 45 ispred škole, parkiran. I kreće lik da se uparkirava iza mene i tras, udari me. Sedim sa mlađim u kolima, komentarišem i nailazi stariji. Kažem mu da pogleda, kaže nema ništa. Čekam ovog da izađe, izlazi i prolazi, ni pogled, ni izvini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 51 Napisano Maj 22 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe... Ovima kod mene i da hoce ne mogu, sve su deca osnovna skola, manje od 14 godina ne podlezu krivicnoj odgovornosti. Jedino mozda roditeljima nesto da pisu, mada ne diraju ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4747 Napisano Maj 23 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ono sto sam pisao i sto mene nervira, 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10723 Napisano Maj 23 4_tocka_i_karoserija, 2179 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4747 Napisano Maj 23 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ovo biti klasika, Na moto forumu smo. Sta da je bio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...