Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova
  • Motocikl: 4x4

Nekad bilo kažnjivo ako voziš sa upaljenim maglenkama ako nema potrebe.

Sad sve češće popale sve...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• -, 1835 postova
  • Motocikl: /
22 hours ago, RankoBg87 said:

Nema nista gore od dnevnih kad je mrak ujutru a pozadi nista ne sija. 

Ili kad je magla... Prilican broj vozaca novih automobila vozi samo sa dnevnim svetlima po magli, bez da pali zadnje maglenke.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000
Ili kad je magla... Prilican broj vozaca novih automobila vozi samo sa dnevnim svetlima po magli, bez da pali zadnje maglenke.

Ovo je zanimljivo. Uglavnom se pale automatski maglenke i prednje i zadnje i po kiši i po magli. A ukoliko ima vozila da to nije slučaj, jel postoji uopšte pogućnost da upališ samo prednje? Zar nisu prvi onaj zubac zadnje a drugi prednje? Nisam o tome nikad razmišljao, samo mi deluje da sam morao na prethodnim autima da povlačim dugme na dva klika da bi se upalile prednje maglenke. Na ovom se valjda i zadnje pale automatski kad se upale i prednje, to nisam proveravao ... možda sam i ja od tih što voze bez zadnjih onda ... mada mi nije logično da je tako rešeno

Sent from my iPhone using Tapatalk

• -, 1835 postova

Pa sija ti na tabli koje rade, prednje ili obe...

43 minutes ago, Bojan_87 said:

Zar nisu prvi onaj zubac zadnje a drugi prednje?

Kontra, prvo palis prednje, pa drugi klik zadnje

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Onda sam permutovao, znam da sam automatski vukao oba klika. Uostalom, nije mi ni jasno što su uopšte odvojene, zašto se ne pale obe na isti prekidač ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• -, 1835 postova
48 minutes ago, RankoBg87 said:

Sreo sam jednom auto u magli sa dnevnim, pozadi nista, kad nisam umro. 

Ma bre zimus isao do Sapca autoputem preko dana, magla ubija, a 80% novijih vozila samo dnevna... Niko ne pali, vode se time da ih svi vide sto u neku ruku jeste tako jer ona dnevna stvarno jasno oznacavaju vozilo. Al ne kapiraju da uvek ima neko ko se krece brze i da taj tek uoci na 2m

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: TBD

Na auto put pri velikim brzinama nikakva dodatna svetla nemaju nikakvog ekekta, osim da zaslepljuju vozila iz suprotnog smera. Nemoguće je bilo šta uočiti na vreme, a ni nema uglavnom ništa da se uoči. 

• Zainteresovan, 359 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom DL650

pa sad... ja sam na auto putu za suboticu prije 6-7 godina naletio na ogromnog jelena kojeg je vec neko udario, koji se koprcao u desnoj kolovoznoj traci i da nisam imao upaljena duga i na vrijeme skontao odsjaj ociju, nisam siguran da bih ga uspio izbjeci, bar ne sigurno i bez lupanja

• Drug član, 356 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
46 minutes ago, Motorcyclist said:
N1INFO.RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, kontrolisali...

Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije...

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Zainteresovan, 359 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom DL650

prije 2-3 godine kada je kolega stradao negdje kod hipodroma u sudaru sa automobilom su takodje radili par dana slicnu akciju i kontrole. broj onih u alkoholisanom stanju i bez kategorije je bio zapanjujuci

• Podržavam 1

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: BMW F650GS
pre 12 minuta, Luka9905 je napisao:

Statistika je kriminalna. 11 vozača bez kategorije...

Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno.

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

• Drug član, 551 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 4 sati, tloken je napisao:

Kod mene u selu bar 10-15 klinaca svaki dan ide u osnovnu skolu zoljicom ili apencom bez kacige naravno.

Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 356 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
1 hour ago, vex said:

Elem i ja se zaprepastim kad vidim decu od 15-16 da puse. Onda uzdahnem i setim se da sam iste poceo da kupujem sa 14, i posle 37 i dalje. Vozio apn, bt i mz bez dozvole i jacige od 14. Vise od deset godina tako, zato i ne sudim. Savet da, ako ga prihvate odlicno ako ne opet dobro. Deca su to, hormoni, egotripovi tesko je to sve shvatiti. Gori su konji 20+ bez opreme, kategorija, tablica

Ja baš mislim da se ovde radi o tim konjima od 20+ godina, i da je to svih 11.

Skoro upoznah dvojicu 30+ godina, bez kategorije, voze hiljadarke.

Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe...

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 1

Pre sat vremena, vex je napisao:

Sve isto, samo nisam pušio, ali se setim da je kum došao kod nas u razred u osmom i da je bilo da li da ovog novog vodimo sa nama. Mi smo još u sedmom razredu išli vikendom u neku rupu piceriju Kapri kod pijace na Brdu na pileću džigericu u lepinji i kriglu piva!?! 

Kad sam završio osmi, upisao Teslu, kupio sam svoj motor Tomos 14. Automatika sam od trećeg vozio u Vraniću, nije bio moj već dve godine mlađeg brata koji ga je dobio kad je završio prvi razred.

Sad gledam ove moje klipane 15 i 12 godina... Divna su to deca.

• Sviđa mi se 1

Čekam ovog starijeg u bloku 45 ispred škole, parkiran. I kreće lik da se uparkirava iza mene i tras, udari me. Sedim sa mlađim u kolima, komentarišem i nailazi stariji. Kažem mu da pogleda, kaže nema ništa. Čekam ovog da izađe, izlazi i prolazi, ni pogled, ni izvini... 

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: BMW F650GS
Pre 2 sati, Luka9905 je napisao:

Ako su panduri dotakli nivo da klincu od 14, 15, godina, pišu kaznu zato što vozi APN, onda smo stvarno otišli u tri lepe...

Ovima kod mene i da hoce ne mogu, sve su deca osnovna skola, manje od 14 godina ne podlezu krivicnoj odgovornosti. Jedino mozda roditeljima nesto da pisu, mada ne diraju ih.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja