Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 468 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 3 sati, zaludan je napisao:

Ja ću prihvatiti pravdanje vozača hithe kad mi jednom neko da razlog za nepaljenje sirene.

Ja ne vidim nikakvu razliku između bahatog vozača vozila hitne pomoći, i bahatog vozača SUV vozila novije proizvodnje, obično tamne boje.

Samo zato što je ovome u hitnoj volan posao ne opravdava bahatost, pa kako god vi to tumačili.

"Možda je ovo, i možda je ono, šta me košta..." - kad budete bežali s puta sa decom u kolima, ili vam ne daj bože neko strada kad je majstor hitnom vozio šurnjaju na pijacu možda i promenite mišljenje.

Ja znam da ja neću jer valjda postoje pravila i zakoni koji to određuju, a ne moja dobra volja.

Ja cu j..i. Ma mogu al necu!  Mislim da najbolje da ih legitimises( sa sve pacijentom, usput utvrdis i njegovo stanje) i onda da se odluci sta i kako sme🤔. Imao( naglasak) poznanika vozio 20+ god hitnu. Zadnji put kad je izasao na teren sestra ga vratila u UC, sa sve pacijentom. Bog da mu dusu prosti sastavio 7-8 god u penziji, umro sa 66 godina.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 859 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

...

Promenio član Rider000

• 4_tocka_i_karoserija, 1902 postova
  • Motocikl: -

Ne znam ni da li je ovde mesto, ali moram negde...

N1INFO.RS

Vozač kombija (36) poginuo je pri sudaru njegovog vozila sa putničkim vozom, na pružnom prelazu u naselju Kijevo, u beogradskoj opštini...

Bahati retard je kombijem pokušao da pređe prugu pored spuštene rampe, sa sve sopstvenim detetom u vozilu.

Da li je moguće??????????????????

Ja nemam reči koliko mi je žao tog deteta, ne znam ni da li je još živo - juče su javljali samo da je kritično.

Za degena mi nije žao ni najmanje, osim iz ugla deteta koje će rasti bez oca, i supruge koja će sama podizati to dete, ali s obzirom kakav mozak je očigledno bio u pitanju, možda je i bolje ovako...samo da dete preživi.

(pretpostavljam da zvučim sumanuto, ali mi još ne ide u glavu šta je čovek uradio)

I ovo iskoristi Informer da pokaže svoju superiornost info-medija i vrti snimak nesreće sa neke kamere u okolini...stomak mi se okrenuo kad sam ušao kod tasta...

"Da sam ja neko" ja bih ovu vest gurao danima u sve medije, bez snimka, naravno, kao edukativnu ilustraciju šta ne sme da se radi.

Ovde nije zakazao sistem, država, zakon...samo ljudski mozak.

A saobraćajnu policiju bih raspustio, pa ispočetka...

• Tužan 1

• Zainteresovan, 494 postova
WWW.BLIC.RS

M. T. (36) nastradao je u teškoj nesreći koja se dogodila u Rakovici kada se kombijem, u kojem je bila i njegova ćerka (4) kojoj se lekari bore za život, zakucao u voz. "Blic" je došao u...

"Uplašio sam se da nije đački autobus, pošto i on zaobilazi rampu kada je spuštena. Rampa nekada radi, nekada ne, a ljudi koji ne znaju prođu. Bilo je i ranije incidenata, ali ne ovakvih - kaže meštanin."

• Zbunjen 1
  • Tužan 2

• Drug član, 1703 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Napisah u nekoj temi da nema vise ljuckosti i da se vozi samo za sebe. 

Skretanje u ulicu gde mi je posao, svi usporavaju zbog lezeceg a retko ko uspori ili stane da propusti nekog ko skrece u ulicu, znam da ne mora ali kad vec kocis propustis auto. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja