vex 4015 Napisano Novembar 28 Drug član, 468 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Ja ću prihvatiti pravdanje vozača hithe kad mi jednom neko da razlog za nepaljenje sirene. Ja ne vidim nikakvu razliku između bahatog vozača vozila hitne pomoći, i bahatog vozača SUV vozila novije proizvodnje, obično tamne boje. Samo zato što je ovome u hitnoj volan posao ne opravdava bahatost, pa kako god vi to tumačili. "Možda je ovo, i možda je ono, šta me košta..." - kad budete bežali s puta sa decom u kolima, ili vam ne daj bože neko strada kad je majstor hitnom vozio šurnjaju na pijacu možda i promenite mišljenje. Ja znam da ja neću jer valjda postoje pravila i zakoni koji to određuju, a ne moja dobra volja. Ja cu j..i. Ma mogu al necu! Mislim da najbolje da ih legitimises( sa sve pacijentom, usput utvrdis i njegovo stanje) i onda da se odluci sta i kako sme. Imao( naglasak) poznanika vozio 20+ god hitnu. Zadnji put kad je izasao na teren sestra ga vratila u UC, sa sve pacijentom. Bog da mu dusu prosti sastavio 7-8 god u penziji, umro sa 66 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7752 Napisano Novembar 28 -, 1753 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram gde hoce da metnu taj kruzni tok, jel da hvata i Trg Nikole P? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Novembar 28 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Novembar 30 (promenjeno) Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio Decembar 1 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8658 Napisano Sreda u 08:06 4_tocka_i_karoserija, 1902 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni da li je ovde mesto, ali moram negde... Voz naleteo na kombi u Rakovici: Vozač poginuo, povređeno četvorogodišnje dete N1INFO.RS Vozač kombija (36) poginuo je pri sudaru njegovog vozila sa putničkim vozom, na pružnom prelazu u naselju Kijevo, u beogradskoj opštini... Bahati retard je kombijem pokušao da pređe prugu pored spuštene rampe, sa sve sopstvenim detetom u vozilu. Da li je moguće?????????????????? Ja nemam reči koliko mi je žao tog deteta, ne znam ni da li je još živo - juče su javljali samo da je kritično. Za degena mi nije žao ni najmanje, osim iz ugla deteta koje će rasti bez oca, i supruge koja će sama podizati to dete, ali s obzirom kakav mozak je očigledno bio u pitanju, možda je i bolje ovako...samo da dete preživi. (pretpostavljam da zvučim sumanuto, ali mi još ne ide u glavu šta je čovek uradio) I ovo iskoristi Informer da pokaže svoju superiornost info-medija i vrti snimak nesreće sa neke kamere u okolini...stomak mi se okrenuo kad sam ušao kod tasta... "Da sam ja neko" ja bih ovu vest gurao danima u sve medije, bez snimka, naravno, kao edukativnu ilustraciju šta ne sme da se radi. Ovde nije zakazao sistem, država, zakon...samo ljudski mozak. A saobraćajnu policiju bih raspustio, pa ispočetka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Sreda u 12:09 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snimak stravične nesreće u Rakovici: Otac pokušao da zaobiđe rampu, voz "zbrisao" kombi i ubio ga (VIDEO) WWW.BLIC.RS M. T. (36) nastradao je u teškoj nesreći koja se dogodila u Rakovici kada se kombijem, u kojem je bila i njegova ćerka (4) kojoj se lekari bore za život, zakucao u voz. "Blic" je došao u... "Uplašio sam se da nije đački autobus, pošto i on zaobilazi rampu kada je spuštena. Rampa nekada radi, nekada ne, a ljudi koji ne znaju prođu. Bilo je i ranije incidenata, ali ne ovakvih - kaže meštanin." 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1274 Napisano Sreda u 13:35 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava sa ljudima majko moja??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2890 Napisano pre 14 sati Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napisah u nekoj temi da nema vise ljuckosti i da se vozi samo za sebe. Skretanje u ulicu gde mi je posao, svi usporavaju zbog lezeceg a retko ko uspori ili stane da propusti nekog ko skrece u ulicu, znam da ne mora ali kad vec kocis propustis auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...