cezarpa 12587 Napisano Jun 7, 2024 Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nije imao srece uhvatili ga.A nije jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8905 Napisano Jun 7, 2024 -, 1908 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ga je taj terao, nema onde bas gde za opusteno na 200, a narocito ne za presretaca sa kolima. Jedino ako je baksuz pa da su ga navatali odmah kad ga je stisnuo na izlasku iz Iriga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2721 Napisano Jun 8, 2024 Mr., 652 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, vex said: Ja vozio 288 na ogranicenju 80. Znaci kompletan idiot? Ako jesi onda ti se samo kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12587 Napisano Jun 8, 2024 Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za svakog sto proleti pored mene kazem budala.A ja kad stisnem do daske,to nije isto. 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2721 Napisano Jun 8, 2024 Mr., 652 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cezarpa said: Za svakog sto proleti pored mene kazem budala.A ja kad stisnem do daske,to nije isto. Isto je ako na 60 vozis 180 ili kako se kolega vjerovatno nasalio 288 na 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Jun 8, 2024 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ser je napisao: Dobro ga je taj terao, nema onde bas gde za opusteno na 200, a narocito ne za presretaca sa kolima. Jedino ako je baksuz pa da su ga navatali odmah kad ga je stisnuo na izlasku iz Iriga... Ima snimak na instagramu gledao, nije to toliko strasno bilo, ali nagrabusice tvrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12587 Napisano Jun 8, 2024 Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stisnes negde gas do panja,ne mora da bude strasno.Ali moze da boli kad te snimi pandur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10718 Napisano Jun 8, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pržio, uvek do 180kmh mogu da pogledam u cajger. Posle gledam samo put, meni to mnogo brzo. Tako da ne znam koliko sam najbrže vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8055 Napisano Jun 9, 2024 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije lopov onaj koji krade nego onaj koga uhvate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Jun 9, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Sharky - Alex said: Nije lopov onaj koji krade nego onaj koga uhvate E moj ti,znaš kako pičkice znaju da se uspaniče kad ih uhvate,pa udju u neku dramu...van ovog over the speed limit konteksta tako da paranoja je zdrava da te podseti da kad tad će ti propusti doći na naplatu kad se previše opustiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9754 Napisano Jun 9, 2024 Drug član, 1959 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je novinarska greška u pitanju kada se navodi relacija: ne postoji direktan put Irig - Jazak, već Irig-Rivica- Vrdnik-Jazak itd. Put od Iriga do Jaska je lokalni i nema šanse da su se motocikl i presretač ganjali navedenom brzinom. Verovatno je trebalo da stoji put Irig - Ruma. Mojih 50 centi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7102 Napisano Jun 9, 2024 čeka dobru titulu, 1384 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Remi Gaillard: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14871 Napisano Jun 9, 2024 Ne silazi, 3229 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Taman da krenem sa pumpe, dolazi baja, i na sam ulaz... Da, BG table... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 429 Napisano Jun 9, 2024 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Taman da krenem sa pumpe, dolazi baja, i na sam ulaz... Da, BG table... Ako je bmw, to je skroz ok, oni su oslobodili svet, pa imaju beneficije neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14871 Napisano Jun 10, 2024 Ne silazi, 3229 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš verovati, Volvo...boles' se širi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7689 Napisano Jun 10, 2024 Ne silazi, 6783 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je još na kursu za vozača bmwa...dali mu zamensko vozilo. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12524 Napisano Jun 10, 2024 4_tocka_i_karoserija, 2377 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Probajte malo po parkinzima velikih samoposluga i tržnih centara - odavno se ta bolest "spustila" na jeftina kola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12587 Napisano Jun 10, 2024 Ne silazi, 2961 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A praznih mesta koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12524 Napisano Jun 10, 2024 4_tocka_i_karoserija, 2377 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: A praznih mesta koliko hoces. To se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3367 Napisano Jun 10, 2024 Drug član, 1085 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Probajte malo po parkinzima velikih samoposluga i tržnih centara - odavno se ta bolest "spustila" na jeftina kola. Ma toga ima u cijelom cjenovnom rangu, samo što su ovi upečatljiviji, i više "boli" njihova bahatost i stav "krepaj sirotiljo", dok ovi drugi peškir oko vrata, bez migavaca, svjetala, iz prikolice ispadaju letvice, natovareni kao tamić mile po putu sa nepreglednom kolonom ljudi iza, sa stavom "krepajte šminkeri ja radim dok se vi zajebavate".. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10597 Napisano Jun 13, 2024 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije smešno, bilo bi žalosno... Iz suprotnog smera (ostrvo je tačno ispred mene, a sa njegove desne strane), unutrašnjom, sa telefonom na glavi, bez tablica, u jednosmernu (ulica kojom ja izlazim). Kaže ja živim tu....eh! Reko da se izvinim čoveku što je bezobrazan. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1377 Napisano Jun 13, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put ne pipaj kocnicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12524 Napisano Jun 13, 2024 4_tocka_i_karoserija, 2377 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Šta se čudiš brate? Brate, tu samo štangla pomaže P.S. ne predlažem nasilje, samo konstatujem da kod ovakvih verbalni tretmani ne daju rezultat 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9672 Napisano Jun 14, 2024 Ne silazi, 2418 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto sumnjam da ovde i štangla može da pomogne.Jer,samo njegov pogled i ponašanje govori sve.On je baja,šta ima da se ti raspravljaš sa njim,ima da se skloniš i gotovo.Dugo sam se nervirao i svađao sa ovakvim likovima,digao ruke,i samo prođem.Jer,ovakvima,teško išta može da se objasni.U stvari,ono to smatraju da je ispravno. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3367 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 1085 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan A i ti brate repetiran telefon držiš u jednoj ruci, spreman za upotrebu.. 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...