boza_kg 4765 Napisano Mart 5 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bahati mamlaz, ali danas sam skuterom oborio biciklistu Tačnije, čiču na bicikli. Još vidim da je nestabilan i da ne zna di tera, usporim, svirnem mu dva puta da me čuje pre preticanja, i on skrene levo pravo u mene! Iskosio sam se koliko mogu, ali zakačih ga guvernalom po laktu, i on se skriši. Srce mi je stalo. Parkirao sam se u kraj i vratio se do njega, a on kaže nije mi ništa, dva puta sam ja kuk već operisao! boktemazo! A još vozim kao čkica, ne može opreznije. Ne znam šta više da radim dizbegnem ovake situacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Mart 5 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Opasno.Valjda nece da te tuzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4765 Napisano Mart 5 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao. Al nek me tuži, prešao je iz čista mira u suprotnu traku, nije ni pogledao. Dal je lud, na lekovima, pijan ili samo izlapeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Mart 5 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri_najjaci (@bajkeri_najjaci) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 344 likes, 21 comments - bajkeri_najjaci on March 4, 2024: "Prva ovogodisnja tura sa umalo... 160 kroz naselje onda kuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta očekuješ od Barajevaca? A parking mu na 100m odatle.Ovo, koliko me ovo nervira u Barajevu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Barajevo...crna rupa saobraćajnih propisa. Ne prolazim više toliko redovno kao pre, pa ne znam da li je i dalje tako, ali ranijih godina, tu u centru si uvek mogao da vidiš saobraćajca sa onim blokčetom pod miškom koji, kako se meni čini, nikad nikom ni za šta nije napisao kaznu - na moje oči je gledao sve moguće prekršaje koji se tu mogu napraviti i nikad ga nisam video da reaguje. Sreća pa praktično svi znaju da tu vladaju ista pravila kao u Bombaju, pa se udesi ne dešavaju.Pisao mom ćaletu kaznu za zaustavljanje pre ove krivine na snimku, stao da pokupi kevu iz podavnice s džakom krompira, još mu keva kaže nemoj, č kaj me na parkingu iza opštine... Jedino šta tu definitivno ne ugrožava bezbednost saobraćaja jer je pre nepregledne krivine. Opet, kriv je i ne zameram policajcu. Zameram što ne pišu svima, ali to je zakon malih mesta, de si rođo i slično...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri_najjaci (@bajkeri_najjaci) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 344 likes, 21 comments - bajkeri_najjaci on March 4, 2024: "Prva ovogodisnja tura sa umalo... 160 kroz naselje onda kuku...Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja. Tako jedan iza krivine pokupi kolegu otpozadi pre par dana, kolegina krivica što je vozio normalno jelte? Evo ne znam. I reakcije tipa "što voziš motor ako ne voziš ovako" i "još je hladno". Nikad nije vreme za ovakvu vožnju na javnom putu ove kategorije. Evo iznervirao sam se opet.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Mart 5 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad su se ovako kurčili sa R-ovima ovako a danas se ADV segment kurči i isto tako vozi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh cudan prizor. Ukljucujem se na glavni put, cujem da neko trubi s desne strane, kad ono 6 motorista u formaciji 3 po 3. Imali su zute fluo kacige, svi obuceni u isti duks i na ledjima im pise "instruktor". Pretpostavljam policija? Koje divljanje, pretekose citavu kolonu vozila u naselju, nisu isli ispod 90km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Mart 5 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Siguran da su panduri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaNemam pojma. Svi su vozili iste motore, iste kacige, isti duksevi sa istim natpisom od nazad. Preticu sve redom i trube. Toliko su brzo prosli da nisam video ni koji motori su u pitanju, samo da svi imaju isto stop svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2984 Napisano Mart 5 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se ljudi. Pokojni Kotur je preprošle sezone tako nastradao u Dragobraći Sent from my SM-G996B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Mart 5 Ne silazi, 1808 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc odgledah neki snimak na YT,Topola-Rudnik,i sad ovaj, pa se pitam jel stvarno mora tako brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Mart 5 Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja. Tako jedan iza krivine pokupi kolegu otpozadi pre par dana, kolegina krivica što je vozio normalno jelte? Evo ne znam. I reakcije tipa "što voziš motor ako ne voziš ovako" i "još je hladno". Nikad nije vreme za ovakvu vožnju na javnom putu ove kategorije. Evo iznervirao sam se opet.Sent from my 2107113SG using TapatalkMa taj je bre idiot koji nema ni gram mozda u glavi, vec instagram je to i tu ne samo da su bezmozgasi vec ima ozbiljno bolesnih likova. Mislim bas mentalno oboljelih koji vape za psiholozima.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8405 Napisano Mart 5 Drug član, 1861 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bigor je napisao: Ma taj je bre idiot koji nema ni gram mozda u glavi, vec instagram je to i tu ne samo da su bezmozgasi vec ima ozbiljno bolesnih likova. Mislim bas mentalno oboljelih koji vape za psiholozima. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Psiholozi ???? Samo jedna adresa.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Mart 5 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam neki vozac al sam svestan toga, ne jurcam, ne ulecem u nepregledne krivine itd. Ovaj ispred je ubedjen da zna da vozi, a prvo treba da nauci da ne kontrira telom... Lik u svaku krivinu u koju ulazi naginje se telom van nje... Amaterizam. A ovo nepotrebno secenje krivina lol... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12533 Napisano Mart 6 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da znaš da voziš koliko Pedrosa, Rossi i Lorenzo zajedno, u saobraćaju to ne funkcioniše. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7685 Napisano Mart 6 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Gordak985 said: Meni se učini 170 u jednom trenutku, čast svakom ali ovo ne mogu i neću da poštujem ni jednog trenutka, ovako se i samoubijaju i ubijaju druge. Idi na stazu pa teraj ako si baja. Isli bi oni, al te kotarice ne mogu ni do 200. Zato voze zamo pun gas po putu, da nadomeste to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1219 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, vesti pune naslova "oboren motociklista", "poginuo motociklista"... Auto mu oduzeo prvenstvo itd... Smanjite gas ljudi, usporite... Malo adrenalina nije vredno zivota, dozivotnih povreda... Nemojte divljati, pogotovo ne u gradu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Mart 6 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan omlati žena kolegu kod mene u kraju, gore kod Nis pumpe gde je autob. stanica. Stajala je na stanici i resila da uradi pol. okretanje baš kad je kolega naišao. Šanse nije imao da uradi bilo šta kako bi izbegao gusku, nije se pisalo nigde o tome. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano Mart 6 (promenjeno) Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem sa lepsom polovinom, automobilom, i cetiri glupace se ukljucuju sa sporednog puta nekog poljoprivrednog kompleksa sa ladom nivom u punom gasu. Znaci nije bilo zaustavljanja, usporavanja, pun gas i ukljucivanje na glavni put, uz to sam ubedjen da je videla automobil... Ne znam odakle dozvole takvim ljudima, potencijalne ubice. 70% zenskih vozaca nije ni za k... Kada god sam imao neko sranje ili neko se vuce i kilavi ispred mene, 90% su bili zenski vozaci... Promenio Mart 6 član Motorcyclist 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Mart 6 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ona prva vest za V. Mostanicu nije tacna, nije Motociklista nego Biciklista, prosao par min posle. Zena kriva, voze tu ko ludi, u zaletu je namotala da skrene levo i naravno tu nema kocenja nit bilo sta drugo, gledam ljude kako skrecu kad su ispred mene, to sece kao da vozi po njivama, uspori se, baci pogled da li neko dolazi iz suprotnog a i krivina je pa se onda krene a oni svi seku i tako produzavaju sebi putanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni tata lepo pričao da se u manjim mestima obavezno vozi sa "nogom na kočnici".Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Mart 6 4_tocka_i_karoserija, 1877 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gordak985 je napisao: Meni tata lepo pričao da se u manjim mestima obavezno vozi sa "nogom na kočnici". Sent from my 2107113SG using Tapatalk Na magistralnim putevima ljudi su koliko-toliko naučili da makar malo paze, mada svaki dan kočim da ne udarim nekog ko me namerno iseca. Ali, po putevima manje kategorije, u naselju...max 50. Eventualno ponegde gde je baš pregledno može 60, ali baš tu često bude i policije, pa ono...ipak 50. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7685 Napisano Mart 7 (promenjeno) -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A jel, ko nam je ovaj strucnjak? Kroz punu stanicu ljudi i jos se hvali na inst... I jos kao daje neke "strucne" savete o voznji Promenio Mart 7 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...