Satelis 15672 Napisano Avgust 31, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro kad bi zakon promenili, manje bi bilo ovakvih majmuna za volanom. Odnese se snimak gde treba, odgledaju debila sta je uradio, imaju tablicu što im je sasvim dovoljno da se pokrene proces kaznjavanja. Većina maloumnika koristi situaciju da skrati krivinu jer zna da ga niko neće kazniti za to što radi, možda bi snimak drugog lica bio lek da se drži svoje trake, uvek Mogu razumeti razne prekrsaje ali kad vozi pola metra u mojoj traci, jos krivina.....nagon besa momentalno mi proradi. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U Slo je kaznjivo ako seces krivine ili prelazis u drugu traku, skidam im kapu za to sto rade i sta sve kaznjavaju, ovom istom je skoro otpao tocak, mislim da sam i to kacio, znam da ustaju rano, takav su posao izabrali al svako jutro druga prica, zna da vozi bez svetala, stoje upaljna sva cetri, jutros ovo. Radim ja sa pekarom As mogu bukvalno da pozovem gazdu odmah al nisam takav covek, sad ce neko reci sve dok nesto ne napravi posle ce biti kasno al kontam i ono, radi to sto radi da prezivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Satelis said: Odnese se snimak gde treba, odgledaju debila sta je uradio, imaju tablicu što im je sasvim dovoljno da se pokrene proces kaznjavanja. Momentalno bih kupio kameru. Pre neki dan vozim Pk - Niš, to je pola sata. Verovali ili ne ispred mene u 4 situacije 4 različite osobe bacaju djubre iz auta u pokretu. Jedan je čak bacio punu kesu nečega ... Sad se nerviram kad se setim. Ne znam zašto se ne uvede takva mogućnost, nadam se da će biti nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Avgust 31, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Satelis je napisao: Bilo bi dobro kad bi zakon promenili, manje bi bilo ovakvih majmuna za volanom. Odnese se snimak gde treba, odgledaju debila sta je uradio, imaju tablicu što im je sasvim dovoljno da se pokrene proces kaznjavanja. Većina maloumnika koristi situaciju da skrati krivinu jer zna da ga niko neće kazniti za to što radi, možda bi snimak drugog lica bio lek da se drži svoje trake, uvek Mogu razumeti razne prekrsaje ali kad vozi pola metra u mojoj traci, jos krivina.....nagon besa momentalno mi proradi. Problem je u tome što je većini vozača već ušlo u rutinu da seku krivine i oni to sada rade bez ikakve svesne namere, niti primećuju da to čine. Bilo je skoro i ovde u nekoj temi da neke kolege koriste suprotnu traku kad nikog nema da im dolazi u susret, ali vremenom to postaje automatska radnja i samo je pitanje kada će da se desi nesreća. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo još šampiona 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Avgust 31, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevna pojava... Voze kao da su osvojili put. Banana drzava... Ovde u Vojvodini krenula kampanja repe, svaki je u pretovaru, 80% su rage, tehnicki neispravne koje izadju na put samo u vreme kampanje, glibavi, teret neobezbedjen, repa ispada po putu, 500 dindži kad zaustavi patrola sve rešava. Kolotrazi na putu dubine cirka 20-30cm. Al sta ima veze, bitno da imamo jeftino gorivo, registracije i ostalo... Rega za auto poskupela skoro 4000 u odnosu na proslu god... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Avgust 31, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost Žile totalno si u pravu, treba naći lek za tu grupu pacijenata. Ima kolega koji su u takvim situacijama panično zabadali kočnice te zavrsili na boku....sve jedan je samo produžio Kad se kazni 1 pa 2 pa 5 pa 10-ti (na osnovu snimka) ... glas krene mnogo brzo da se širi. Verujem da bi bilo uticaja kroz neko vreme. Mamlaz uz masTnu čestitku da dobije i snimak pa nek gleda za ubuduće. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bila prica da ce da kaznjavaju ove sto se nabijaju u branik i nikom nista, postao je divlji zapad odavno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Avgust 31, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, RankoBg87 said: Bila prica da ce da kaznjavaju ove sto se nabijaju u branik i nikom nista, postao je divlji zapad odavno, To je kaznjivo po zakonu ali niko nece da se bakce sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam, digli malo frku i nikom nista, nasima ako ne kazu ujutru u smeni sta treba dnas da rade njih boli uvo, saobracajna policija treba ujutru da bude na ulicama i da prati sta se desava a ne da radi po nalogu, danas radar, sutra pojas, svetla, zimske gume a moze kad je dan npr zimske gume da prodje neko sa 100 na sat gde 50 oni nista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da klepaju ove sa telefonima i sva četiri malo bi im bilo tri smene da hoće. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A tek farove, svaki treci gleda u nebo ili vozi pod dugim zato sto ne zna ili ga zabole da menja sijalice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Alekre je napisao: Da klepaju ove sa telefonima i sva četiri malo bi im bilo tri smene da hoće. Ali se tako ne "kupuje" javni mir, šta još treba da narod revoltiran izadje na ulice ... Ovako, pusti ga neka zakrci ujutru ulicu, kupujući sebi pizzu sa govedjom salatom, ali makar neće da talasa dok se "mi" bogatimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Avgust 31, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: A tek farove, svaki treci gleda u nebo ili vozi pod dugim zato sto ne zna ili ga zabole da menja sijalice. Istina, ali nije mi jasno, na tehnickom pregledu se to proverava i steluju se farovi(kod onih kod kojih su obicni, reflektujuci) i opet svaki na svakom drugom trecem autu jedan far tuce u nebo, drugi u njivu sa strane... Cesto ne vidim nista ispred sebe zbog takvih slucajeva, pa onda samo gledam u krajnju desnu liniju ispred sebe da bih ostao na pravcu... Eldorado... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas juce razmisljam, da li ne gledaju na tehnickom ili se u toku godine to poremeti pa tako voze, ne znam sta bih rekao, ovi novi busevi sa led svetlima su haos, svaki put me zaslepi a sto kazes gledam u desnu stranu i vozim napamet dok ne prodje, malo mi dosadno ali preko zime cu da vadim snimke, ima kod mene dolazi lik da prodaje voce valjda, vozi pasata 2 ili 3 onaj 91-93 god sto ku maska zatvorena, svaki dan vozi pod dugim svetlima i svaki dan mu blicam ili drzim duga i covek ne kapira, par puta je bilo ugaseno znaci da mu radi rucica, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 možda ga samo pretovari, pa kad legne auto pozadi svetla biju direktno u oči ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, duga, sva 4 sijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Avgust 31, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa onim prepaljenim tipovima sa BMW-ovima starim 20+ god. sto upale i maglenke, da opasnije izgleda auto na drumu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14026 Napisano Avgust 31, 2023 (promenjeno) moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nivelaciju farova ne koristi 90% vozaca. 2. Na novijim vozilima cesto pregorevaju sijalice a H1 i H7 samo zeru ako se ukose ode (u glavnom u nebo, retko dole da ce bacati jer prstima konektor stisnu ka dole). Zato je H4 skoro nemoguce ukositi da poremeti snop. Postoje pacijenti vrste kada pregori jedno kratko upali duga, da ima svetala na broju! Za vozila postoji odredjen maksimum visine fara ali pojavom l.e.d. farova taj max je trebalo spustiti jer su prejaki pa i ljuljanjem vozila kada mu udjes u zonu osvetljenosti zaslepi, imaju vecina automatsku nivelaciju ali to moze gde su putevi idealno ravni, na neravnom nivelator to ne moze da isprati. Promenio Avgust 31, 2023 član bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14026 Napisano Avgust 31, 2023 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Rider000 je napisao: A šta je sa onim prepaljenim tipovima sa BMW-ovima starim 20+ god. sto upale i maglenke, da opasnije izgleda auto na drumu? Pa jos po mokrom asfaltu a one blizu pa naprave odsjaj, to uvek pitam saobracajce zasto ne kaznjavaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Avgust 31, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pekenos014 - Motos em Miniatura (@pekenos014) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 11K likes, 471 comments - pekenos014 on August 26, 2023: "Qual sua opinião? #moto... Greska motocikliste i supak u autu koji se nije hteo pomaknuti u desno...Ode noga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 1, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To supak definitivno.Uvek kad mi motocikl predje u moju traku,ja se pomerim u stranu.To je obicno masa 300kg u velikoj brzini i predstavlja opasnost za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i ovaj vozi kao da je sav put njegov, laganezi. Pa majku mu daj malo gasa da se iscupas iz makazicaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan bio je već ovaj snimak.. Nije samo čupanje iz makazica, on je krenuo laganezi i u preticanje, ništa gasa nije dodao. Nije da taj motor ne može da potegne i u 6. brzini.. A kad je došlo do s**nja, verovatno je 'target fixation' odradio svoj posao, on gleda u auto i zaledio se do poslednjeg momenta, u autu vozač gleda u motor i ide ka njemu. U slučaju da je auto ovo namerno uradio, za to već nemam komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovdeSent from my RMX2202 using Tapatalk 24 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...