Atorn 6189 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bahati obojica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1366 Napisano Mart 7, 2023 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je ovaj sa Citroenom trebao jos desno, da se zalepi za Nisana, da mora debil da ulazi na desna vrata, da preskace menjac, bar da ga iscima kad ne zna da parkira 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17321 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2023. at 16:04, Kavke je napisao: Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Ruma tablice,to je to,ali nisu oni bahati,oni ne umeju Promenio Mart 11, 2023 član piki 2 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 953 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, piki said: Ruma tablice,to je to,ali nisu oni bahati,oni ne umeju Postpisujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6234 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2023. at 22:25, piki je napisao: umeju Umedu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4890 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se prijavim, provlačio sam se pored stubića koji ograđuju radove, zaboravih na kofer. Pitam se do posla što mi ljudi sviraju... 6 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3780 Napisano Mart 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta te briga, ionako piše na traci "GAAAAS" Promenio Mart 15, 2023 član PremieRacing 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10562 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1051 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17600 Napisano Mart 21, 2023 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pametan nanicu mu bezobraznu Za ovakve Lada Niva s'rol bar napred i samo pojacam namerno gas da mu utrcim do bregastih.... nikad mu vise nece pasti na pamet! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 467 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 459 postova Motocikl: Honda Forza 350cc Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, the_doctor said: Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Pa dobro, Karaburma je to, nije Dedinje pa da očekuješ iole nekakvu kulturu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12570 Napisano Mart 21, 2023 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, tomamega je napisao: Pa dobro, Karaburma je to, nije Dedinje pa da očekuješ iole nekakvu kulturu Dedinje i kultura .. hahahahahahahhahahahaha Evo vica za dobro jutro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8819 Napisano Mart 21, 2023 -, 1900 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su najgori sto i dalje gledaju pravo kad urade ovako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1717 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2023. at 15:00, misa-pei je napisao: Mene bi bilo strah da ostavim tako auto. A i mislim da je taj nesposoban da se normalno uparkira. Inače, vozačima GČ se iskreno divim na živcima koje imaju i pažnji da ne oštete ovakve kretene. Gledam ih u centru grada, uzana ulica, ovakvih majmuna koliko ti duša želi, oni se ljudi tako pažljivo provlače, trube da govedo pomeri svoj auto, pokušavaju sa člistačima da ga na ruke malo pomere, samo da mu ne naprave štetu. Jeste da se i vozačima GČ kao i GSBovim odbija od plate oštećenje "civilnih" vozila, ali mislim da bih ja već drugog dana samo dodao pun gas i prošao kroz ulicu, pa nek košta šta košta. Pa veruj mi mnogo bi te kostalo jedno trecina zarade,do pre par godina dok sam radio na terenu ludeo sam.Sad ima evropski pa ne platis kaznu ,sudske troskove,picke materine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4103 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 2011 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12371 Napisano Mart 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2364 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gordak985 je napisao: Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Ja moram priznati da sam se pitao zašto si se pribio skroz levo?? A lik je za neku ustanovu medicinsko-korektivnog karaktera. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3780 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Više, da ne kažem isključivo, korektivnog karaktera... Recimo kod oca Peranovića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17600 Napisano Mart 22, 2023 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gordak985 je napisao: Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Jbg dao si mu mogucnost da iskoristi situaciju.... nikad skroz levo! Tako moze neka budala (kao sto je ovaj na snimku) da te pokupi pu pu pu daleko bilo. Ovo je potez od Slap pumpe prema Dusanovcu.... tu se najvise nabijaju jedni drugima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3221 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1735 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da si ti kriv... Neka ceka dok zavrsis radnju. Dao si mnogo prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2023. at 7:33, the_doctor je napisao: Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Ovakvima stanem motorom na sred svoje trake i nema gde da prođe. Pa šta si ti, najpametniji... Jednog ovakvog sam vraćao 50m u rikverc, ušao lik u jednosmernu i pun gas da prođe i naleti na mene "pa skloni se, ostalo mi je još 5 metara".. "težak mi je motor, ne mogu da ga pomeram u rikverc, žao mi je" I ja iz čistog inata ga vratim i napravim krug oko bloka (živim u prvoj zgradi u toj ulici, bukvalno sam gledao gde da se uparkiram).. A kad smo već u temi, pozdrav za "kolegu" u NS na nekom gvozdenjaku, mislim da je kawa, 2 trake po smeru imamo u Jevrejskoj ulici, i lik preko duple pune u kontra smer pređe, i na kraju kod NORK-a skrene desno tako što iseče obe trake. Dva puta sam ga video da to radi, verovatno redovno stanje.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4103 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 2011 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da vam opišem, od kad sam ušao u levu traku ovaj se samo približavao, valjda sam refleksno bežao u levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12512 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1767890/Kamion-vozi-u-kontra-smeru-kod-Bubanj-potoka.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12371 Napisano April 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2364 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cezarpa je napisao: https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1767890/Kamion-vozi-u-kontra-smeru-kod-Bubanj-potoka.html Ja mislim da ovo nije bahatost. Ovo je kombinacija nesposobnosti i gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8272 Napisano April 8, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vidjeo nesto sto dasad nisam, na potezu od Puinovog mosta, pa do lakat krivine dva primata u mecki B klase divljaju tamo amo, a ispred njih sve tri trake pune. U jednom trenutku posle semafora se penje u krajnjoj desnoj traci na trotoar i pretice vozilo. Znaci jedan tocak i polovina auta po trotoaru, a drugom stranom gura auto da mu se skloni, zatim ulijece na travnatu povrsinu jer je bio kraj trotoara i tu ga pretice. Svoju ludost nastavlja i dalje sve dok ga nisam izgubio iz vida. Ocigledno dobro napuderisali njuske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano April 8, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Danas sam vidjeo nesto sto dasad nisam, na potezu od Puinovog mosta, pa do lakat krivine dva primata u mecki B klase divljaju tamo amo, a ispred njih sve tri trake pune. U jednom trenutku posle semafora se penje u krajnjoj desnoj traci na trotoar i pretice vozilo. Znaci jedan tocak i polovina auta po trotoaru, a drugom stranom gura auto da mu se skloni, zatim ulijece na travnatu povrsinu jer je bio kraj trotoara i tu ga pretice. Svoju ludost nastavlja i dalje sve dok ga nisam izgubio iz vida. Ocigledno dobro napuderisali njuske Ili su možda imali razlog da beže od policije (ili nekog drugog). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8272 Napisano April 8, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo od demona u glavi su mogli da bjeze, vidjeo bih ja policiju da su ih jurili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...