misa-pei 6128 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Volga s mečkinim dizelom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Može i tako, realnije za naš standard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6019 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ske said: Mene nervira sto u ovim situacijama kocim i propustam kretena. Posle se uvek pitam sto ga nisam zakucao i lepo mu napakovao krivicnu prijavu i sve ostalo sto sledi. Al jbg, instiktivno kocis i na to je ovaj debil navikao pa se zato ovako i ponasa. Nemoguce je da je ovo losa procena Pa, dobra je procena. Dobro je procenio da ce ovi iza da prikoce na vreme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, slave74 je napisao: Pa, dobra je procena. Dobro je procenio da ce ovi iza da prikoce na vreme Pa sad procena?Da je propišao krv da ga kupi,pazio bi da ni vrabac ne pišne na njega,jer mu treba za posao a i nije ga otplatioOvako,nije njegovo,samo udri po gasu a ovi drugi nemaju mnogo izbora,ili koči,ili udri,pa šta se kome isplati. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Januar 16, 2023 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо сам написао овде на форуму пре годину две да условну зелену стрелицу треба укинути , као и трепћуће зелено светло. Управо због оваквих критичних ситуација . 90 % возача мисли да имају предност а остали су силеџије из руског рулета . А трепћуће зелено ... пола коче пола додају гас ко луди не зна се ко пије ко плаћа . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Trepcuce zeleno ako ukinemo,onda treba ukinuti kamere za crveno svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7932 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne opravdavam to i nisam dugo to uradio, ali imao sam u par navrata izlive besa za takva ponašanja i bezobrazluke, nakupi mi se... Preteknem morona, pa na nekom daljem razmaku svirnem kočnicu, i tako dalje... kao misliš opametiće se... glupost. Ne ponosim se time, al prekipi nekad. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras kocnicu,ja upalim maglenke,on pomisli ovaj koci i nestaje polako a ja ne smanjujem brzinu:)To z aove sto vole da se lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam,negde sam procitao da hoce da ukinu trepcuce zeleno zbog kontra efekta,umesto da vozaci uspore velika vecina da gas da prodje Promenio Januar 16, 2023 član Nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2009 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali i u ovoj temi već o tome. U Beogradu je uglavnom ukinuto trepćuće zeleno, ima više od godinu dana Ukida se trepćuće zeleno svetlo na semaforima u Beogradu NOVA.RS Da li ukinuti trepćuće zeleno svetlo na semaforima? Komitet za bezbednost saobraćaja najavio je da će trepćuće zeleno svetlo biti ukinuto, a semafori koji su u nadležnosti Grada Beograda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 805 Napisano Januar 16, 2023 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Trepcuce zeleno ako ukinemo,onda treba ukinuti kamere za crveno svetlo. Ne, iako zuto po zakonu jeste kaznjivo(ukoliko se dokaze da si mogao bezbedno da se zaustavis) kamere se kalibrisu tako da okidaju samo crveno, i to ni njega instant vec sekundu kasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jer je on bozač BMWa, i tako je u mogućnosti...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8713 Napisano Januar 17, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1907 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Štef je napisao: Jer je on bozač BMWa, i tako je u mogućnosti... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Đubretarski kamion nikad nije tu kad ti treba... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Januar 17, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo strah da ostavim tako auto. A i mislim da je taj nesposoban da se normalno uparkira. Inače, vozačima GČ se iskreno divim na živcima koje imaju i pažnji da ne oštete ovakve kretene. Gledam ih u centru grada, uzana ulica, ovakvih majmuna koliko ti duša želi, oni se ljudi tako pažljivo provlače, trube da govedo pomeri svoj auto, pokušavaju sa člistačima da ga na ruke malo pomere, samo da mu ne naprave štetu. Jeste da se i vozačima GČ kao i GSBovim odbija od plate oštećenje "civilnih" vozila, ali mislim da bih ja već drugog dana samo dodao pun gas i prošao kroz ulicu, pa nek košta šta košta. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Januar 17, 2023 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, misa-pei said: Inače, vozačima GČ se iskreno divim na živcima koje imaju i pažnji da ne oštete ovakve kretene. I vozačima i radnicima (tzv djubretarima) se zaista divim. Kod mene u KGu, sad zimi, živim u zgradi u centru, to su u suštini 3 spojena solitera sa oko 150 stanova ukupno. Imamo 6 kontejnera na parkingu ispred i danas prolazim, a 2 pripadnika nac. manjina vršljaju i vade sve ispred. Takav su haos ostavili da nisam mogao da gledam. Verovatno su butali da nadju zlatnu polugu na dnu kontejnera. Malopre prodjoše djubretari, ljudi su pokupili sav onaj lom do poslednjeg papirića metlom i lopatama, ispraznili svih 6 kontejnera i otišli dalje. Da sam neka vlast, dao bih im platu 150 000 rsd najmanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano Januar 17, 2023 Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nikolici su to doveli u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7932 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 830 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam razmišljao ovih dana, ova tema je idejno napravljena da se ukaže na bahate i bezobrazne, ali....ali... Vremenom smo svatili da nisu svi od njih baš takvi, i da se masa tih gestova desi iz neznanja i/ili iz nepoznavanja u kakvom sosu je onaj s druge strane zbog našeg ponašanja. Kako svaki dan gulim neke solidne kilometre, daću sebi za pravo, nadam se da neće niko imati protiv, da sad kačim ovde neke snimke s kojima ću prikazati na koji način ja gledam da svojim ponašanjem olakšam vožnju drugim učesnicima u saobraćaju, a uzimam u obzir ono što svaki dan gledam, i greške koje ljudi masom ponavljaju. Mislim da ovo može biti korisno za obnavljanje gradiva, a i osećaja za druge. Da malo unesemo vedrine u ovu temu. Očekujem angažovanje od svih. Na stranu snimci, nisu, naravno obavezni. Može i pisanije. Da probamo Evo moje prve: Priličan broj ljudi koje vidim svaki dan prilikom skretanja u levo ne ostavlja prostor za neometano odvijanje saobraćaja. Mahom ovo rade iz sredine trake, dok svi ostali čekaju iza. Povukao sam se uz liniju, u svojoj sam traci, ne smetam vozilima iz suprotnog smera, vozila u mojoj traci prolaze nesmetano dok ja čekam... Dajte neku povratnu ima li moja zamisao smisla 6 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Januar 19, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste i normalno i obavezno. Uvek se prestrojavam uz liniju čak i kada nema mesta da prođe automobil ali zato može motor, biciklista i prosto, tako treba. Kad odu uz desnu ivicu pa popreče traku da skrenu levo pritisak mi ode momentalno 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, VLAD81 je napisao: Kad odu uz desnu ivicu pa popreče traku da skrenu levo pritisak mi ode momentalno A jos kad to urade u uzanoj i prometnoj raskrsnici pa blokiraju celu kolonu iza pa na zeleno prodju samo oni a ovi iza čekaju novo zeleno .... Pre sam se nervirao ali vise ne, meni je sad sve postalo normalno i prilagodio sam moju voznju uslovima BG saobraćaja. Sad kako je zahladnelo i nema bajkova, trotineta i bajseva najvise se bahate ovi sa P nalepnicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14536 Napisano Januar 19, 2023 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, the_doctor je napisao: Dajte neku povratnu ima li moja zamisao smisla Samo pisite, kacite snimke voznje po Bg kako to izgleda da mi iz unutrasnjosti vise ne parkiramo kod Sava centra. Salim se, podrzavam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Januar 19, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, meni je Bg unutrašnjost. Šta ću kad sam na samoj granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14536 Napisano Januar 19, 2023 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @VLAD81 ma to kod nas sprdnja, stvarno parkiraju kod SC pa polako onda dodje lik da se zali kako ga taksista u Bg odero, reko gde si parkirao, kaze on pa kod aerodroma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Januar 19, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, al ja tako, iz zezanja, kažem da sam ja iz spoljašnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, bdada je napisao: onda dodje lik da se zali kako ga taksista u Bg odero Sta se prica za kruzni tok na slaviji ... Meni zao sto su @gebee&co ošišali na stanici .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, travelman je napisao: Sta se prica za kruzni tok na slaviji ... Meni zao sto su @gebee&co ošišali na stanici .... Pa da kažem planirano šišanje.Žurio kod lekara,očekivao veću cenu,ali je baš bilo što volim da kažem,bljutavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...