lomitelj 5814 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to video. Još u blizini moje osnovne škole dok sam išao kući. Davno beše ali je bilo svega. Pu, pu, pu, ne povratilo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Interventna ne zaustavlja bez razloga. Moraš žestoko da budeš sumnjiv. Ako te zaustave, ruke lepo staviš na volan, dokumenta lagano sa dva prsta vadiš iz čega već ih vadiš. Kamere na vozilima interventne postoje, i rade, ne brinite. Ko god se oseti oštećenim u postupanju interventne, može da prijavi radnju. Nemaju pripadnici interventne ni vremena, ni potrebe da se na taj način (skidanjem lica do gole kože, na minus nekoliko, pritom da mu paze na patku, da mu se ne smanji kojim slučajem dok prolaze ribice, da se ne sramoti) iživljavaju. Pritužba na postupanje interventne se može podneti bilo kojoj policijskoj stanici. To može da objasni i @Rade koenig 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vozila, ali pešake zaustavljaju samo tako. Mene su u životu pretresli bez zezanja jedno 20x, jednom žandarmerija, 2x neki u civilu. Za žandarmeriju sam bio zabezeknut otkud oni. Sve to u sred bela dana kao pešaka i jednom sa bicikla.Nikad nisam bio maltretiran, osim 2x malo verbalnog podbadanja. To sam ignorisao i sve je bilo ok uvek. I da, jednom sam išao kroz kališ i neki momci sede na klupi, mladi. I ja prolazim a jedan dobaci, onako sedeći, iz gomile, kao "alo, dodji vamo". Ja shvatim da sam naleteo na neke nasilnike i sećam se da sam opsovao u hodu(malo sam i pijan) , jer sam mislio da svejedno hoće da me premlate pa je to sad neizbežna stvar. Onda sam čuo "ruke u vis" i oni uperili u mene oružje i viču " spusti flašu" Odlično sam prošao, lik me pitao "kome ti da puši" i ja kažem da sam pobrkao lončiće(objasnim se) i oni me legitimišu i puste. Sa sve mojim pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Bojan82 je napisao: I da, jednom sam išao kroz kališ i neki momci sede na klupi, mladi. I ja prolazim a jedan dobaci, onako sedeći, iz gomile, kao "alo, dodji vamo". To ti nije bila interventna, ona ne zove da dođeš, nego dolazi do tebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14141 Napisano Avgust 15, 2022 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Iz perspektive mirnog coveka ophodjenje interventne mozda deluje grubo, da nisu takvi zamislite kako bi se ponasali "nabedjeni mangupi"? Dok sam sa ove strane zakona mogu samo reci hvala sto postoje. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drug organ, džabe se trudiš, policijska brutalnost je ovde široko poznata i dobro negovana. Evo ja sam imao slučaj gde su dvojici skidali gaće obični saobraćajci koji su zaustavili njihov auto zbog rutinske kontrole. Išli smo nekoliko puta prvo u njihovu stanicu, pa onda u SIV 3 u unutrašnju kontrolu, pa u dvadesetdeveti. Junaci se nisu ni jednom pojavili. Njihov komandir jeste. Zanimljiv lik, posle sam saznao kako njega redovno startuju ovi što voze bele džipove (nekad su takvi vozili crne, a sad bele. Bar je marka i model ostala ista). Ti razgovori počinju sa " alo", valjda je teško naučiti pravila postupanja. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Atorn je napisao: To ti nije bila interventna, ona ne zove da dođeš, nego dolazi do tebe. Pa znam, svi u civilu. Inače bi stao. A od drugara sam čuo da je bilo skidanja sa strane interventne do gola, pa kad god me zaustave nešto me preseče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 15, 2022 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, štampar je napisao: Може наравно... и шта ће онда бити? Клинца од мог суграђанина приликом неке ''рутинске провере'' налемају двојица полицајаца ''јер је пружао отпор приликом легитимисања'' (није пружао никакав отпор него је рекао ''ја сам малолетан и немам личну карту'') Његов отац оде сутрадан у МУП да се жали на поступак полицајаца јер је клинца одвео у хитну где су констатоване ''лаке телесне повреде'' које су и биле видљиве. Поразговарао са командиром полиције,изнео притужбе итд. и кренуо напоље. У ходнику сретне полицајце који су му истукли клинца Њима је рекао ''па добро људи зар сте морали онако да га пребијете,питам вас као родитељ...'' На лицу места су му написали пријаву ''за вербалан напад на полицију'' па је платио казну судији за прекршаје... I šta se desilo sa njegovim pritužbama komandiru? Ne postoji verbalni napad na policiju, postoji verbalni delikt, tj. svađa dva, ili više lica. Ako su mu napisali takvu prijavu, uzme lepo advokata i onda je druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj državi svako treba da ima advokata, ko u Americi. Samo ja ne znam kako se to "uzme" advokatKad je to sve skupo a para se nema. Onda ostaje samo da pravdu dobiješ kad umreš,a i to nije dokazano. Jel može kod nas da se uzme advokat po principu "no win, no fee"? Promenio Avgust 15, 2022 član Bojan82 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Bojan82 je napisao: U ovoj državi svako treba da ima advokata, ko u Americi. Samo ja ne znam kako se to "uzme" advokatKad je to sve skupo a para se nema. Onda ostaje samo da pravdu dobiješ kad umreš,a i to nije dokazano. Jel može kod nas da se uzme advokat po principu "no win, no fee"? Postoji besplatna pravna pomoć, čak i advokatske kuće svoje pripravnike angažuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, štampar je napisao: Znači kažeš taj advokat ne može da ga odbrani... jebeš advokata. Promenio Avgust 15, 2022 član Atorn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od brata intera Volimo i mi vas od srca, slatki ste i tresete se vi hejteri kao devojcice kad vas zaustavimo... Niko ko nije dripac nije nikad imao problem a cak i oni ako ne uzlete... pitajte te poznanike za sta su privodjeni pre nego vam ispricaju bliski susret kako je protekao sa interima... pozdrav svima i postovanje svim bajkerima! 4 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tačno. Ovaj moj poznanik što mi to pričao se drogira 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi se uklapa i sa naslovom teme Promenio Avgust 15, 2022 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bojan82 je napisao: Tačno. Ovaj moj poznanik što mi to pričao se drogira Legendo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa daSećam se, kaže on meni: Brate, dodjem kući s posla, mrtav umoran, radio generalnu na kamionu,deca skaču, žena njake, ja nemam snage ni za šta, onda zaboravio sam šta reče da uzme, i kaže skačem i ja sa decom, idemo u park ludilo, žena i dalje isto al jbg buraz zbog dece. Ja ne verujem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, X8 Vračar said: 1 hour ago, štampar said: Може наравно... и шта ће онда бити? Ima procedura u pravilniku: prvo žalba policijskoj upravi, pa unutrašnjoj kontroli, pa ministarstvu, pa kabinetu Ministra!!! 1 hour ago, Atorn said: Ne postoji verbalni napad na policiju, postoji verbalni delikt, tj. svađa dva, ili više lica. Verbalni delikt je postojao dok je onaj mislio da smo imali "državu i društvo". Jel ovo isti nalog ili ste se slučajno našli??? 39 minutes ago, Atorn said: Postoji besplatna pravna pomoć, čak i advokatske kuće svoje pripravnike angažuju. Ahahahahaaaa pripravnika angažuju pa nalupaju i njega!!!! Promenio Avgust 15, 2022 član X8 Vračar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 15, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bistra ekipa radi taj posao, baš znaju da procene... Za vreme Sablje,imao sam 17godina a brat 21, zaskočili su nas iz polumraka uz škripu guma sa crvenim kecom kada smo izašli iz zgrade ka autu, sa sve uperenim pištoljima,polegali nas... Brat vozio crnu Alfu tada. Ispretresali i pustili,na kraju. Kažu,pratili nas par dana na relaciji B.Jerković-B.Brdo... Dva klinca se vozala,kakvi mozgovi Mislim da se lepo kvalifikuju u kategoriju "Bahati mamlazi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa ti si taj....a što te biju ovi dobri ljudi? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4838 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kultura koja se neguje se najbolje oslikava u rečenici "tresete se kao devojčice" Sapienti sat. Naravno više rangirani pripadnici tog ministarstva ne baziraju svoju snagu na zloupotrebi ovlašćenja. 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite na dosadi,baš sam se raspisao ali opet i ako se neko drogira ili krši zakon, nekako mi nije lepo da se taj skida go na javnom mestu. Što se lepo ne privede pa to tamo u stanici. Ili da nosi policija neki kao paravan, rasklopivi, da se čovek ne sramoti. Kad se čovek sam skine go na ulici uhapse ga zbog opscenosti, a ako ga policija skine onda to ne važi. A trebalo bi, možda i deca gledaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11033 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2197 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako su pacijenti drogosi,sta se onda cudis?Napravicemu paravan kad ga uviju u mokar tepih. Kolega ja sam mislio da smo imali drzavu i drustvo,stim ja u vreme druga Tita,avi ostali neznam .Valjda danas. Promenio Avgust 15, 2022 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3991 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 910 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, par dana čitam neprijatne situacije sa organima reda i sve se mislim kako sam ja imao sreće do sada, barem se tako nameće. Kad sam kriv (uhvaćen u prekršaju), nadam se najboljem ishodu. Često prošao bez kazne i bez mita. Nekad su jednostavno morali da pišu (radar). Ne očekujem nerealno... Imao sam i poneki pokušaj bezobrazluka i iznuđivanja para, dok sam bio mlađi, ali kad sam regularan ne odstupam, brzo shvate da gube vreme... Imao sam situaciju kada me OSL na motoru jurio par km (nisam ga video, bez rotacije, mark), gde kad me je stigao i naravno da sam odmah stao, je počeo da viče na mene, pa ja na njega jer ne može tako - onda sam rekao - Ajmo ispočetka, ovo nije način. Dobro veče - dobro veče. Šta sam zgrešio? Prošli ste na crveno. Nisam, ne prolazim na crveno. Jeste. Nisam. Zašto voziš kao manijak? (To mu je zasmetalo i ne poričem, jesam brzo vozio) Vozim kolegu na poslednji voz. Ne lažete? Ne lažem, evo pitajte ga. Vozite opreznije, prijatno veče. Drugi put interventna me zaustavila, tražili nekog, rekao bih. Parkirali me iza džipa svog. Dokumenta, ovo-ono, sve ok. Hvala, prijatno. Krenem ja u rikverc da mogu da zaobiđem njihov džip. Kad, momak skoči na put da zaustavi nadolazeće vozilo i ja mu pređem preko noge. Psuje, viče..ja se usrao. Rekoh izvini. Kaže on, ja sam kriv, vozi... Nedavno, na skuteru me zaustavi čika policajac na motoru. Stanemo nekako u slovo V. Kaže mi nešto, ja ga ne čujem dobro i krenem malo unazad da mu se približim i u tom naslonim skuter na njegov BMW, otpadne mi žmigavac. Rekoh izvini. Kaže on - ma pazi bre, tvoj lep očuvan, moj je za zamenu. Otpao mi žmigavac, on kaže ne brini, još uzeo da ga vraća, kaže tako je napravljeno da se ne polomi nego da ispadne... Eto, možda sam ja imao sreće, a možda se i ponašam "normalno", pa bude svima lakše... 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...