boki.64 1924 Napisano Avgust 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ...ма, код нас је још добро... За оне који не знају енглески. „Пошто је бразилска влада дала дозволу за убиство мотоциклиста који пљачкају и убијају грађане, а да би некако зауставили такве ствари, ево шта грађани раде. Када полиција не ради свој посао..." Promenio Avgust 3, 2022 član boki.64 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Avgust 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Au brate, jel moguće ovo. Aj ti sedi na motor iako nisi pljačkaš. Pretpostavljam da u Brazilu sad može da se kupi motocikl za siću, ako ne daju dzabe već Promenio Avgust 3, 2022 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pametniji zakon vala nije nigdje donijet, hocete divlji zapad, pa evo vam ga 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gadljiv po prirodi,ali ovo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Prebrutalno... Jadni i jedni i drugi. Meni su baš dragi. Bio tamo 20 dana sa dosta lepih uspomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5228 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 1868 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da l' stvarno verujete da je ovo tačno ? Iz aviona se vidi da je fake news. Neke od ovih snimaka iz kompilacije sam video pre godinu i više dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 3, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da u Brazilu sad može da se kupi motocikl za siću, ako ne daju dzabe većOni su većinom gora sirotinja od nas, a klima je toplija. Zato koriste motor kao osnovno prevozno sredstvo i nemaju svi automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6121 Napisano Avgust 3, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pobednika dana, Beograd Terazije 1 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 3, 2022 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Sharky - Alex je napisao: Izludjuju me ti kompleksasi sto ga tupe levom trakom. Obidjes ga desnom i on i dalje ne shvata sta radi i nastavlja levom. Kolega je u Makedoniji dobio kaznu sto vozi levom na auto putu a u desnoj nije bilo nikoga, to treba i kod nas uvesti i to ne samo za auto put Ja sam u MK vozio levom trakom, jer je srednja bila raspad. Kamion koji sam sustigao takodje u levoj traci iz istih razloga. Neka gospodja u mercedesu je pokusala blicanjem da pomeri kamion, ali nije uspela. Par kilometara dalje svi su opet bili u srednjoj... Desava se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 3, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Sharky - Alex je napisao: Pobednika dana, Beograd Terazije Da je pobednik dana, jeste. Ali ovo nije bahatost, ovo je bolest i uradjeno sa ciljem da je neko uslika i osvane u novinama i na netu. Znači, ladno da je zgazi čovek. Popizdeo .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Avgust 4, 2022 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Sharky - Alex je napisao: Pobednika dana, Beograd Terazije Pogledao sam snimak pa se pitam u cemu je razlika izmedju trotineta i bicikliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8291 Napisano Avgust 6, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas priličan broj "oslobodilaca", ovo je samo jedan od njih.. Neverovatno mi je da na frekventnom putu kao što je ovaj (Kopaonik - Brus), ti bez da postavis nekog, okreces kamion i parkiras ga i to traji i traji i traji. . Bukvalno da je jednog čoveka zamolio da stane, kad su već nesposobni da obeleže ovakve stvari.. Pritom ovo nije bilo samo da ga ubacim, ne ovo je trajalo, napred, nazad, napred nazad.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8652 Napisano Avgust 6, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 3.8.2022. at 22:18, Sharky - Alex je napisao: Pobednika dana, Beograd Terazije Svirneš a ona se okrene i kaže keru "Drakaris"! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10026 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana sam se vozao po prestonici,po vrućini,kacigu ne nađoh...Ranije se znalo,kad ne znam gde ću Nedeljom,ja u prestonicu,milina nema gužve,možeš i da osmatraš cice kol'ko je prazno.Volim se tamo vozati...Primećujem mnogo propada put,logično toliko vozila,dosta ulegnuća,razumem ljude koji se svakodnevno voze gradom,dosadi,mozak viče ubrzaj...Nervoza... I zaboravih da li sam išao ka ili od Garage moto šopa,nebitno...bus,levi migavac,kreće,vidim da me ne vidi zbog mrtvog ugla,svirnem,pomerim se skroz levo ma do samog kraja trake,kad ni pet,ni šest dva džipa zum pored mene i busa...pa *ajku vam neiživljenu...to me više začudilo,ne iznerviralo,neće sačekati epilog incidenta,mali,a mogao je veći biti,jok ne *ebu oni,žure... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: možeš i da osmatraš cice kol'ko je prazno. Ti opet gledaš sa strane, a ? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10026 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ti opet gledaš sa strane, a ? Pa kad miliš,semafor,prazno...a ona vrcka...sram me bilo od sede kose! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/reel/388159470083548?extid=chYV2B&fs=e Definitivno smo, kao nacija, za posmatranje. Promenio Avgust 10, 2022 član Koprian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, petarjebivetar00 said: Ne radi ti link sa story-ja na FB, ne znam kako da podelim. Sinopsis: Lik se bahato parkirao na trotoar, a snajka prijavila policiji i popela mu se na haubu da ne pobegne Edit: nasao sam na drugom mestu Šta radi ova devojka na HAUBI? Šok snimak iz Beograda začudio sve: "Sklona je incidentima" (VIDEO) - Objektiv OBJEKTIV.RS Bizarna scena dogodila se danas u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, kada je nepoznata žena legla na haubu automobila. Naime, incident je navodno izbio jer je “Passat” bio parkiran... Promenio Avgust 10, 2022 član Koprian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Letela bi sa te haube istog momenta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Avgust 10, 2022 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kojim povodom je zavrsila na haubi?Mozda su ljubavnici? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 10, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, cezarpa je napisao: Kojim povodom je zavrsila na haubi?Mozda su ljubavnici? Bas tako, Citam u novinama da su prvo vidjeni skupa u kolima kako sede i pricaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Možda mu je žirant za Pasata. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Avgust 10, 2022 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I ko je tu bahat,verovatno zena?Skocila na haubu Pasata,to je greh.A on joj je dao razlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...