Djeneral 1437 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica i što kažu "kolege", samo tako nastavi Nego...gledajući slike setio sam se onog čuvenog... "Ko vidi nindžino lice i priča o tome, umreće u najstrašnijim mukama" Ovde su srećom svi bezbedni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Avgust 23, 2019 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Goco! Samo napred sa vožnjom i putopisima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre, jesi li ti negde sipala gorivo?!? Čitam kako voziš, i voziš, i voziš i ne staješ, onda se okreneš, kreneš nazad i voziš, i voziš, i staneš na čorbicu... A čorba za pčelicu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 23, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Perpetuum mobile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Avgust 26, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @Djeneral , hvala puno ... Da, da kao sto bi rekao A. Sena : ``The helmet hides feelings that cannot be understood `` . Tako je i ovde slucaj kaciga krije nesto sto nebiste razumeli @Hacky Hvala ti , nisam vise dzak krompira @PremieRacing jesam jesam , sipala sam dva puta po malo ali mi se dogodovstine sa pumpe nekako ne uklapaju u putopis , mada mi se i tamo svasta desava .. Eto nasi drugari iz VA su me videli i mahanjem javili On 23.8.2019. at 14:47, Mikulanac je napisao: Perpetuum mobile najlepsa vrsta energije za kretanje je sreca 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Septembar 4, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo bas lipo napisano, i nemas se sta brinit oces li kojeg "svjetskog putnika" uvrijedit sa svojim motopisom. Tvoja tema, tvoji osjecaji. Meni je prva liga procitat o takvoj sreci, jer se ponekad voznja svede samo na prelazenje kilometara, i zaboravi se da je trebalo uzivat u njoj. Samo pici dalje, i gustaj kol'ko mos. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Septembar 5, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je putopis Ne obracaj paznju na zakerala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Septembar 26, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @Vroc-Kapo i @Mediterraneo Hvala puno ...uh utisci i voznje se samo gomilaju .. Presla sam preko 3000km samo vikend voznje varijante za par meseci i presrecna sam ... Idem dalje dokle god vremenski uslovi dozvoljavaju Jos jedna interesantna stvar , koliko god vozim uvek se nekako otvaraju neke nove ideje, pozivi za voznje i distance Sto bi neko rekao u komentaru kako bre ti samo vozi vozi vozi a gorivo cini mi se da ce uskoro uz to biti vozi vozi vozi a gde je mali servis zbog predjene kilometraze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Septembar 29, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast,postoji puno žena bar u mom okruženju koje vole motore i sve oko njih ali se ne usudjuju na ovako nestoPoslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Septembar 30, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @djuka015 Hvala ti puno , verujem da ima i svakoj bi preporucila da prati svoje snove, ostvaruje zelje ...Sto se tice moto sveta svakako da treba da se usude ali samo zato sto im srce tako kaze i niko drugi Ovo su moje tri drugarice ( svaka je vozac ) a slika je sa voznje u subotu... Eto mi smo zene koje smo se usudile i uzivamo u svakom trenutku a osmeh sve govori 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan " Presla sam preko 3000km samo vikend voznje " najgori sam, posle 300-400 km samo gledam gde cu da prenocim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Octobar 7, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se @Jovan Ristic i svima u vrhu koji su smatrali da moj putopis ili sto bi rekao cika Rajko putopiscic osvane na naslovnoj strani BJB sajta i BJB strane na FB-u ... Moram reci da su mi potekle suze kada sam videla , beskonacno HVALA evo i sad nemam reci , a ja retko kada ostanem bez komentara .... Velika sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5496 Napisano Octobar 7, 2019 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 nema na čemu, svideo nam se putopis i po reakcijama čitaoca nismo pogrešili sa izborom. Samo tako nastavi sa vožnjama i pisanjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 7, 2019 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan A. Sena : ``The helmet hides feelings that cannot be understood 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako na ostale ali ova fotka "skok" je ostavila veoma jak utisak na mene. Zbir osecanja i uzivanja, srece i zadovoljstva. Fotka godine. A tek kez ispod vizira! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Bruno 68 je napisao: Ne znam kako na ostale ali ova fotka "skok" je ostavila veoma jak utisak na mene. Zbir osecanja i uzivanja, srece i zadovoljstva. Fotka godine. A tek kez ispod vizira! Kao Španovićka, umalo brdo da preskoči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Octobar 10, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @Bruno 68 Hvala ti drago mi je ... sve sto si pomislio i kako je fotografija uticala na tebe pomnozi sa milion posto .. E tako je bilo ispod kacige @djolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Mart 10, 2020 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Fin putopisčić , hvala na trudu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Mart 10, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , iskrena priča više slika i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislila si na ovakav zagrljaj Inače slika je nastala na prvom putovanju moje lepše polovine samnom. Nismo išli daleko, do Bjeljine, usputno i do kuće u Sremskoj Rači koja nam na žalost veći deo godine zvrji prazna. Ali i ta kratka potovanja su sasvim dovoljna da ljudima izmame najiskrenije emocije i osmeh na lice. Samo napred, ko ume da prepozna sreću u malim stvarima je istinski srećan. Nije bitno šta vozimo i gde idemo, bitan je osećaj i ispunjenost pozitivnom energijom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano April 13, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @Papisha jeste bas takav zagrljaj (samo sto je rezervoar u pitanju i uvek je tako ) sa velikim osmehom na licu..Sve se razumemo i na pravi nacin, a tezak zivot me je naucio da se radujem i cenim sitnice.. Mada je ljubav prema motorima i svemu sto se odnosi na to VELIKA .. Nadam se i planiram jos svasta ove godine, samo da ovo ludilo stane.. I obecavam malo vise slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 od ove godine i ja imam rezervoar koji mogu zagrliti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano April 16, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 13.4.2020. at 14:04, Papisha je napisao: @GR 46 od ove godine i ja imam rezervoar koji mogu zagrliti Yama-mama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Divno. Pohvala. Pozdrav za GR 46 i za drugarice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...