Jump to content

Moto Zajednica

Mediterraneo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    894
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mediterraneo

  • Rođendan 22.05.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Liguria
  • Motocikl
    CB 1300

Poslednji posetioci profila

4594 profile views

Mediterraneo's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,8k

Reputacija u zajednici

  1. Prelepo Sasha!
  2. Non ha senso Igore, lascia stare.
  3. Pogledaj na pocetku teme slike mog bivseg motora. Onaj vizir je Givi i kako sam razumeo montira se za cas. Imao je jednu specificnost: na vecim brzinama pocne da pucketa . Meni se to bas dopadalo ali ne mora da znaci da bi i tebi. Sa drugim na zalost nemam licnog iskustva. Na CB-u koga posedujem vec 5 godina nemam nikakav vizir i moram priznati da mi uopste ne nedostaje. Ja sam sa svojim imao slican problem kada nivo goriva padne na otprilike polovinu. Kada se prebaci na rezervu sve se normalizuje. Mislim da je bio problem sa slavinom ako se dobro secam, mada najbolje poslusaj ovo sto ti savetije pronto.
  4. U Firenzi je zanimljiva Galerija Akademije Galleria dell'Accademia di Firenze WWW.GALLERIAACCADEMIAFIRENZE.IT La Galleria accoglie il David di Michelangelo ed espone una vasta collezione di capolavori pittorici... Mislim da se karte mogu kupiti unapred na internetu, da ne cekate u kilometarskom redu ispred. Kada ste vec u Toskani bilo bi lepo obici je. Posto idete ka Sloveniji mozda bi mogli posvetiti jedan dan Trstu? Ja bih izbegao posetu Veneciji sem u zimskom periodu. Guzve su nezamislive.
  5. Deda Mraz je nagovestio mogucnost da mi donese novu kacigu pa sam ponovo razmotrio GT Air 2. Posle uvida u rezultate SHARP testa, 3 zvezdice, pazarih NXR2. Nema suncane naocare ali zato nudi znacajno bolju zastitu. Probacu je iduce nedelje pa se javljam sa utiscima ukoliko nekoga zanimaju.
  6. Posle 7 meseci i predjenih 7000 km SH pocinje da pokazuje znake zamora. Gasi se na leru i ponekad kada krenem na semaforu. Imate li ideju sta ga muci? Scooter ima 3 godine i ukupno predjenih 35000 km.
  7. Bio sam u to vreme sa druge strane Monte Bianco
  8. Juce u gradu naletim na gospodina na prelepom CB400. Kaze kupio ga je pre 26 godina.
  9. Cestitke Nikola! Neverovatno koliko se promenila nasa emigracija, ima nas sada u svim porama drustva.
  10. Sjajna ideja @Мали Ћаћа! Izuzetno rado bih ucestvovao ali na zalost nisam u Srbiju u tom periodu. Uzivajte u druzenju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja