Miroslav91 1287 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju cevku na maloj stoeger rx5 nisam cistio nikad a utepao sam nekih 10ak iljada dijabola kroz nju. Upucana je na domace sport s dijabole i one joj nekako najvise i leze. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano Utorak u 18:52 Integrisan, 9837 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čišćenje cevi kod prelamače nije problem, lako i brzo se odradi. Kod PCP ta rabota ne ide tako lako jer ulaz cevi nije pristupačan. Čisti se kao i što dijabola putuje od ulaza ka izlazu. Kanap neće moći jer ne može da izadje vani mesingan deo. Razmisljao sam sa žicom 1.5mm da napravim omcu sto sto je manju moguću, pecnem kalajem ali ni to neće moći. Razmisljao sam da nastavim žicu za heklanje da dodje do ulaza, nakacim krpicu i izvučem ka vani. Video nekoliko razlicitih (majka ima) i brzo odustao. Na kraju sam se setio da imam cevčicu od podmazivaca lanca Plastika je glatka a jaka, baš izdržljiva na tegljenje. Otišao do Dechatlona i kupio strunu za pecanje 0.40 ili 0.45mm bemliga. Kroz rupu provukao strunu, secnuo, zakačio duplo da ide i provukao. Svezao na obe strane, secnuo višak i eto ga alat za tu namenu. evo kak izgleda lagano provući da dodje do ulaza izvučem strunu secnem, prsnem sprej, nakacim povlačenje i evo šta izadje oko 100 dijabola je ispaljeno pre ovoga I tako sledi jedna za drugom sve dok se ne izadje na čisto. Poslednja tri su skroz suva, odmah zatim ispalio jedan magazin dijabola i to je to. Svaka nova puška stigne sa zastitnom mascu u cevi koju po meni treba očistiti. Posle ovoga cev će se naoloviti i tek tad mogu juriti preciznost Posle 1.000 dijabola ispaljenih provučem samo suvu krpicu i ćao.....cela mudrost. Ovo je bilo pre čišćenja, tek posle 3 magazina ( 27 dijabola ) počeo sam pogađati. Cele okvire ispraznim Primera radi zarad veličine....ceo okvir u dinar stane. Biće ovo jedno lepo druženje.....sad ne mogu vikend dočekati Toliko od mene. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10812 Napisano Utorak u 20:13 Drug član, 3420 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne može žica za CO2? Bar kao vođica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano Utorak u 22:26 Integrisan, 9837 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide sa žicom, ona se mora nekako izbušiti ili da se zaseče kao igla za heklanje kako bi struna putovala sa njom. Ili omča da se napravi na kraju žice gde bi direkt upala krpa što sve to zajedno sa krpom ne može proći kroz cev. Opcija da se zalepi struna trakom ili nečim za žicu i tako dovede na ulaz ne postoji jer nema prostora da se raskaci. Šta god bilo....da bi bio jasniji, ulaz za čišćenje je na izlazu cevi. Bilo sta metalno, grubo nije pametno gurati u cev. Cev gde je ulaz ....e odatle ništa se ne može provući da izadje na izlaz tj ka usnama.....nema mesta, nema ugla, nema trika. Ovako je sigurno rešenje da ne dodje do oštećenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano pre 23 sati Integrisan, 9837 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odem do PA da kupim kod kineza torbu za novu pušku. Torba super, nije ni skupa, (3.5 crvenih) dobro postavljena. ima za ruku, ima za rame, ima džep Puška stane ali nemere moći sa optikom, ne može se rajsferšlus zakopcati. Krenem da vrtim sajtove ne bi li našao odgovarajuću torbu. Kofer ne želim, kao velika aktovka izgleda i ako je bolja opcija od torbe, sigurnije za transport. Jedino šta sam našao je Gamo crna torba gde puška lepo može stati. Moderator zvuka kad mi stigne moraću ga skidati pre nego ubacim u torbu pušku. ništa spec. nije al baš ništa (5 crvenih) takodje isto ima ka kinezka Ne svidja mi se debljina, ima tvrdji sundjer ali voleo bi da je malko deblja te resih da svratim do radnje koja prodaje samo sundjere raznih debljina na metar. Radnja se blizu Cvetkove pijace nalazi. otvorio, isekao, zalepio zatvorio i ostavio da se suši sad je dosta bolje druk pretisak druk šuma, u daljini su mete na 25 i 35m Veljasin mi pravi društvo, pinkla limenke na 35 i 40m poza mimoza koliko znači cev kad se sredi 9 komada ispaljeno, 1 mi pobeže u br 10 Od 4 listića ovaj mi je najbolji, 2 su pre toga potrošena na 25m. Usredsređen gledam kroz optiku kako mi otkucaj srca mrda koncnicu Za sad .... oduševljen. Tako dodjoh do zaključka da je autonomija P35XB preciznih pogodaka = 6 magazina odnosno 54,55 hitaca se ima. Posle toga pogodci kreću da padaju. Ostaje jos 2-3 magazina za zezanje sa limenkama il vrteškom pre nego se ponovo napuni. Koja bi patnja bila da nemam kompresor. Sa pumpom ručnom, mislim da bi se roknuo u čelo. Upoznajemo se polako, interesantno mi je što isto pogadja na različitim daljinama (25 i 35m). Ne traži korekciju optike po visini (za razliku od prethodne puške). Sledeća stanica je 40m da se oproba. Kolege bajkeri, strelci....sta da vam kažem sem da uživate. 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 526 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na strpljenju i temeljnosti, zato i imaš neke korisne podatke da bi se unapredio Ja bih verovatno odmah probao koliko najdalje može da pogodi 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano pre 15 sati Integrisan, 9837 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi Petre. Idem po 5m pomeranje i vežbanje. Cilj mi je napraviti dobru grupu na 50m. Hebe me što nemam sto neki kršten, nemam oslonac za ruke. Nije zgodno pucati kako sedim, al mi je veća draž jer se rvem sam sa sobom. Nego sam pive zaboravio poneti, iscrpi sve to boktemazo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 917 Napisano pre 14 sati Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ideja za mobilni sto, gore ploca za levaka i desnjaka ili samo za jednu orijentaciju na stolu kako ti volja i dole navojne cevi tronozac, sve se rasklapa i lako tovari i nosi. Stolica moze da bude sklopiva kruzna, ako hoces lab stolicu sa navojem zbog visine onda ne moze da se sklapa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8347 Napisano pre 11 sati Pana, 792 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Hebe me što nemam sto neki kršten, nemam oslonac za ruke. ... a može i kao Bata Živojinović u Velikom transportu kada nišani avion, rašlje zabodene u zemlju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 917 Napisano pre 11 sati Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa sofom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 18275 Napisano pre 10 sati Integrisan, 9837 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jašim je napisao: ... a može i kao Bata Živojinović u Velikom transportu kada nišani avion, rašlje zabodene u zemlju. Ima u Dechatlon da se kupi takav vid stalka ali ako misliš precizno gadjati neće pit vode. To je dobro za lovce da odstreli divljač. Ovo je prava stvar što kolega @GixxerK6 okači + mogućnost sklapanja/rasklapanja jer mi sve na kvad popakujemo i gas u šumu. Nisam video ovako nešto kod nas da se ima kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8347 Napisano pre 9 sati Pana, 792 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Satelis je napisao: Ima u Dechatlon da se kupi takav vid stalka ali ako misliš precizno gadjati neće pit vode. To je dobro za lovce da odstreli divljač. Bati bilo dobro a tebi ne valja ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4882 Napisano pre 9 sati Drug član, 1233 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Bata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...