Sharky - Alex 6153 Napisano Mart 10 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, vazlan je napisao: Da li neko ima iskustvo sa Inverter aparatom za varenje onim sa koturom punjene žice? Sretnem bas skoro coveka koji vari sa tim aparatom iz lidla, kaze: ne kupuj!!! lose crevo, losa dizna na vrhu, zica se cesto upetlja u samom aparatu…. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 12 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupio neku crnu aku brusilicu? Ne nadjoh je nigde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 13 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 3. 2024. at 23:33, Motorcyclist je napisao: Ako neko hoce da menja crivit pojas M za L. Meni je L velik Може, клинцу је М омалио Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 3/10/2024 at 6:09 PM, vazlan said: Da li neko ima iskustvo sa Inverter aparatom za varenje onim sa koturom punjene žice? Ja ga imam vec 2 godine. Potrosio sam oko 3 kotura zice, i zadovoljan sam. Za kucnu varijantu mi je super, mnogo mi je bolji od nekog lucnog aparata koji imam (njega nisam koristio uopste od kad sam kupio ovaj). Taj lucni me je zajebavao, te nece da krene, pa lepi elektrodu, varim par minuta on se pregreje (nema ventilator). Ovaj upalim, namestim debljinu materijala i varim. Za 100 eura i za kucne potrebe odlican. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano Mart 26 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je kilo kljuc od 1999din? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Mart 26 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isti model se prodaje i u Louisu. Ja imam takav samo manji, od 4-24 nm. Ozbiljan košta par stotina eura... Pa sad... Ne znam šta bi rekao za tako osetljivu stvar. Ne bih sklapao agregat sa njim. Za ovo ostalo bih ga koristio. Svakako, ko ima dilemu neka ga pošalje na kalibraciju. Tamo će utvrditi da li je ispravan i u vrednostima. To se svakako radi čak i sa profi ključevima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 26 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kalibracija https://youtu.be/VrOvF9b5Qis?si=ZgD6pcC7egNcPav9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Mart 26 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto, kad se ovaj ključ ne koristi. Ne treba ga ostavljati napetog. Treba osloboditi oprugu. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Mart 26 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Realno beskoristan osim za točkove automobila ako to nekom treba. Loš mu je opseg, min 80nm što je previše za mehaniku autimobila a o motociklu da ne pričamo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Mart 26 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Idealan za motocikle je 10-120 Nm 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Mart 26 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Svakako, ko ima dilemu neka ga pošalje na kalibraciju. Tamo će utvrditi da li je ispravan i u vrednostima. To se svakako radi čak i sa profi ključevima. 7000 din plus pdv je etaloniranje moment ključeva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano April 8 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim kompresorom? https://www.lidl.rs/p/prenosivi-kompresor-sa-digitalnim-prikazom-12v-230v-pmk-150-a1/p10020163?pageId=10043227&tabCode=Current_Sales_Week Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano April 14 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima šator u Lindi za 13000. Veliki set nasadnih ključeva isto za 13 soma. Taj set imam, za domaćinstvo je super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano April 14 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Bacanje para. Veliki set KS tools i smem da napadnem sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 14 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Lidlu digitalno pomično merilo, da imam u kući. Ne treba mi ni za kakva ultra precizna merenja, ali je kvalitet izrade razočaravajuće nizak.Svaki spoj je blago lima, nepritegnut, završna obrada gruba.Imam u kući kljunasto pomisao merilo sa nonijusovom skalom, mehaničko, koje je davnih 80-ih proizvela Fabrika raznih alata Čačak, i daaaleeekooo je kvalitetnije izrade, u kožnoj futrola, sa FRA znako utisnutim. Ovo sam kupio iz znatiželje puste i zbog ovog digitalnog pokazivača, i služiće za o o za šta je namenjeno, ali za profesionalnu upotrebu nije.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano April 14 (promenjeno) Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Bacanje para. Veliki set KS tools i smem da napadnem sve. Što bacanje? Ja sa njim izmenjam ulje na oba vozila, skidam nosače, auspuhe, sve što treba. Nemam neke zamerke. Mislim, radio sam i sa Betom, SW Stahlom, original Gedore... To je alat za one koji žive od njega. Promenio April 14 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano April 14 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja se kunem u Kstools. Godina trošim ovaj kofer, oko 12.000 din zavisno gde ga nađeš, koristio ga na terenu po celoj evropi, volim što uz njega nosim set vilasto okastih i šrafcigera, krutu polugu i nestandarne velike gedore i znam da imam sve - nikad me nije izdao. Dešavalo mi se da izgubim nešto - kupim odma nov set, stari ostavim za rezervu.. Topla preporuka. 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9607 Napisano April 14 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki set, ovde nema šta da fali... Mora da je baš težak kofer... Ovo je za svaku garažu sasvim dovoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano April 15 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ja se kunem u Kstools. Godina trošim ovaj kofer, oko 12.000 din zavisno gde ga nađeš, koristio ga na terenu po celoj evropi, volim što uz njega nosim set vilasto okastih i šrafcigera, krutu polugu i nestandarne velike gedore i znam da imam sve - nikad me nije izdao. Dešavalo mi se da izgubim nešto - kupim odma nov set, stari ostavim za rezervu.. Topla preporuka. Gde ima da se kupi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9607 Napisano April 15 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga na akciji: KS Tools set nasadnih ključeva 1/4"+3/8"+1/2" 255/1 917.0255 - Super alati WWW.SUPERALATI.RS Set nasadnih ključeva 1/4'+3/8'+1/2' 255/1 KS Tools 917.0255 <b>KS... Promenio April 15 član Blaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano April 15 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, mrle said: Gde ima da se kupi? BSF tools je firma od koje ja uzimam, imaš i u Europartu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9607 Napisano April 15 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Set alata 195 komada KS-TOOLS 9502980338 WWW.EUROPART.RS Originalni Nemački sertifikovani profesionalni industrijski alat KS-Tools gedore 195... Još povoljnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16522 Napisano Maj 6 (promenjeno) Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam onu lemilicu na punjenje pa me interesuje sledece: pise da je akumulator li-jonski Umax - 4V. Jedinica napajanja koja se ne dobija pise: Izlazni napon 5,0V. Znaci ja mogu da punim sa obicnim punjacem za mobilni telefon jer je on 5V? Buni me ovo sto je baterija 4V. Sad je punim preko usb izlaza na kompu. Promenio Maj 6 član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 6 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je USBC ili micro ulaz za punjenje, puni čime god 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Maj 6 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekome blizu Lidl i voli škembiće, moja najsrdačnija preporuka za zaleđene goveđe škembiće. Već su lepo obareni i iseckani. Naravno, moraju još dosta da se kuvaju, ali su izvrsni. Kome treba i recept za obične u saftu, guste gurmanske/tripice, neka se javi. Prste pojedoh. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...