Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 13:24 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A jel to jurite onaj udarni za 8999 din,bez bakterije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3106 Napisano Četvrtak u 13:29 (promenjeno) Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9.999 na 5.8J https://www.kupujemprodajem.com/gradjevinarstvo/alati/parkside-aku-hilti-busilica-udarna-stemalica/oglas/187637743?filterId=8310472900 Evo, 15.000 i 16.000 su na KP. Sramota Promenio Četvrtak u 13:30 član MaxiS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 13:33 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? 12999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano Četvrtak u 14:40 Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, 8999 din je bio, veci udarni odvijac. Ovaj manji 4999 din gore na slici ima svuda. Treba i meni ako zaostao negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1209 Napisano Četvrtak u 15:16 Drug član, 619 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi radite kamionski program kad vam treba taj veliki? Meni ovaj manji kida m8 kad stežem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano Četvrtak u 17:36 Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja procitao slab, nisam ga probao. Probacu ga ma yamahi kod donjeg cilindra kvacila. Dugacak je sraf i zapekao mislim da se malo upreda i odustao sam. Jel pametno takve srafovi pokusati udarnim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3106 Napisano Četvrtak u 18:58 Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i javno zahvalim @živke i @Alekre sto su se ponudili da mi kupe. Živke bio brzi i kupio mi. Mnogo mi je drago da ovakvi ljudi i forum postoje i mnogo mi krivo sto nas je @N.F.S. napustio. Nadam se privremeno... Hvala momci jos jednom. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 19:28 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Taj @živke je prevarant, čuvaj se njega. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15613 Napisano Četvrtak u 20:37 Integrisan, 8181 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god može da se pomogne tu smo. Čekić nije bio ali ovaj veliki udarni sam našao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano juče u 12:19 Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan To samo ja nisam. Ali cuo sam da neki lik kupio za firmu. Izgleda i tu rade veze, udje kroz magacin tamo negde napuni kolica u 8 vec placa na kasi, jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1185 Napisano juče u 15:54 Zainteresovan, 230 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш на овако нешто? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5503 Napisano juče u 16:26 Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu je i Lidl kriv, treba da cena bude ta kroz aplikaciju i dq bude ograničena količina na tipa dva-tri komada. Često mi se desilo da hoću nešto da kupim i da ga nema. Pogotovo što bih ciljano išao zbog toga u prodavnicu. Pa kad si već tu, obično kupiš još nešto. Ovako i ne pokušavam, ko ih šiša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15613 Napisano juče u 16:53 Integrisan, 8181 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta naišao na taj grabež. Dođe neko i potovari. Ja mu lepo uzmem iz kolica za sebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2054 Napisano pre 14 sati Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da nije ulazio u Lidl? ...da jednostavno neće. U Lidl idem ako i samo ako mi je dosadno,pa mi treba prirodnog adrenalina. A kako? Pa pošto mi idu na kurac,što se oko jebene prodavnice pravi kult i imaju regularno obezbeđenje. Znači uđem,uzmem par artikala i izađem. Nije što nemam....nego mi toplo oko srca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7622 Napisano pre 12 sati Drug član, 1598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki market , koji nema toalet za potrosace. Na kraju se ljudi snalaze iza njihove trafo stanice. Ja sam morao na malu . Pozega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5503 Napisano pre 9 sati Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja stoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2054 Napisano pre 9 sati Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako...Poštujmo tuđe različitosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2054 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Skyrunner je napisao: Koja stoka Pa gde da seru?U kesu,pa da bace kući?...To bi bilo ,,sociološki prihvatljivo"jel' da? ...ono,kao ODGOVORNO?!!! Sve mi se čini,moguće da sam u zabludi...ti si na strani prodavnice koja nema toalet? Promenio pre 9 sati član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7797 Napisano pre 9 sati Drug član, 2238 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Cvijanović je napisao: Ima li neko da nije ulazio u Lidl? ...da jednostavno neće. U Lidl idem ako i samo ako mi je dosadno,pa mi treba prirodnog adrenalina. A kako? Pa pošto mi idu na kurac,što se oko jebene prodavnice pravi kult i imaju regularno obezbeđenje. Znači uđem,uzmem par artikala i izađem. Nije što nemam....nego mi toplo oko srca Kamo srece da nam dodje jos vecih lanaca marketa pa da ovi alavi koji vec dugo posluju kod nas dobiju konkurenciju i spuste malo cene i marze, cene prehrambenih proizvoda su nam skuplje od istih tih u Svajcarskoj 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7797 Napisano pre 9 sati Drug član, 2238 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bor-i-slave je napisao: Veliki market , koji nema toalet za potrosace. Na kraju se ljudi snalaze iza njihove trafo stanice. Ja sam morao na malu . Pozega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 2054 Napisano pre 9 sati Drug član, 778 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Sharky - Alex je napisao: Kamo srece da nam dodje jos vecih lanaca marketa pa da ovi alavi koji vec dugo posluju kod nas dobiju konkurenciju i spuste malo cene i marze, cene prehrambenih proizvoda su nam skuplje od istih tih u Svajcarskoj Kamo sreće? Kamo sreće da nikad nisu dolazili. Ali šta ćeš...čovek je takva živina,voli da mu je sve šareno i puno oko. Voli ,,mogućnost izbora" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8556 Napisano pre 8 sati -, 1876 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Sharky - Alex said: Kamo srece da nam dodje jos vecih lanaca marketa pa da ovi alavi koji vec dugo posluju kod nas dobiju konkurenciju i spuste malo cene i marze, cene prehrambenih proizvoda su nam skuplje od istih tih u Svajcarskoj Kad dodju ostace iste cene, nazalost... A ljudi ce krenuti u te nove samo jer su nesto novo na trzistu. Isto ko Lidl, nista on nije jeftiniji od ostalih, a izdvajaju ga od ostalih samo ove "alati" akcije koje nikad i ne uhvatis 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6087 Napisano pre 8 sati Drug član, 2573 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Cvijanović said: si na strani prodavnice koja nema toalet? A realno da li je potrebno da prodavnica ima toalet? Koliko se zadrzavas tamo pa da ne možeš da izdrzis do kuće? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1259 Napisano pre 8 sati Zlaja, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam( nisam pitao) da neka prodavnica ima klonju za kupce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2162 Napisano pre 7 sati Drug član, 1347 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan supermarket nema wc osim ako nije u sklopu trznog centra. Mnoge pumpe nemaju wc za gradjanstvo. Da bilo bi lepo kad bi veliki supermarketi imali wc, ali postoji u svakom gradu javni toalet ili poljana, pa brate ako ne mozes da izdrzis idi tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...