Bigor 7648 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas naletjeh na stalak za bicikle sa 5000 popust na 720 din. Uzeh jedan, jos samo i biciklu da kupim Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Decembar 6, 2023 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: @Skittles video sam ja skoro, ali pitanje je za šta ti treba ? Jer on je od 40 Nm pa naviše, a najveći deo bitnih šrafova na motoru je ispod toga. A one koji su preko svakako teško da možeš da zezneš. Prati Louis, ja sam na akciji uzeo dva za 70 evra: 4 - 24 Nm i od 24 - 200 Nm. Skroz su korektni. Ima i tema o tome. treba mi za točkove na kolima, šta je oko 110-120. kod vulkanizera uvek roknu pneumatikom ko da ne treba nikada u životu da se skine ponovo. čak i kad tražim da sve ručno obave. pa bih ja to lepo grafitna mast i kilo ključ, kontrola svega. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Do skora je u Surcinu bilo, ja kupio sebi jedan ali danas ne vidjeh. Ako naletim opet javljam ti se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 11 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo akcija u Lidlu, moment ključ 3.000 din 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Januar 11 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da odemo na rucak za te pare a kad ti zatreba dam ti ja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Januar 11 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio mi prijatelj da mu uzmem, aj da uzmem i sebi... Treba popuniti policu sa Lindinim alatima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Januar 11 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vreme bio 1.700 na popustu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Januar 12 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio pre 5 dana na KP jer nisam našao ni u jednom lidlu u Beogradu, i oni sada izbace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2736 Napisano Januar 12 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svratio u Lidl na Adi, skoro sve otislo, odem u Zeleznik tamo ko da je magacin svega ima, nasao smrt klesta, brze ključeve, svasta nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Januar 12 (promenjeno) Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikle je potrebniji od 10-120 Nm, tj od 1- 12 kg. Ovaj mi se čini prejak. Promenio Januar 12 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Januar 12 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj opseg je potrebniji. Već duže vreme mi je taj alat na listi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Januar 12 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Već 4=5 puta izbacuju u Lindi ovaj jači. Ima po oglasima manjih za 2500 do 3500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Januar 12 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne htedoh da pitam,ali se samo nameće:šta se to na motoru steže na 120 kila.Ovo u Lidlu je ok,od 8 do 20 kila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 12 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo ste pomešali. 1 kg je od prilike 10 Nm. Kod mene na motoru zadnji točak 7 kila ili 70 Nm . A mnogo više koristim ključ od 4 do 24 Nm. Zadnji točak ne možeš mnogo da zezneš. Promenio Januar 12 član živke N -> Nm . I ja pomešao :D 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Januar 12 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, gebee&co je napisao: Ne htedoh da pitam,ali se samo nameće:šta se to na motoru steže na 120 kila.Ovo u Lidlu je ok,od 8 do 20 kila. Pardon, 120Nm,odnosno 12 kila. To u Lidlu je tačno tako 20 kila, a recimo prednji točak kod mene se steže na 59Nm,tj 5,9 kila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Januar 12 (promenjeno) Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva ključa nama treba za motocikl. Od 1-6 kila i drugi od 2- 12kila. Možda grešim? Promenio Januar 12 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6173 Napisano Januar 12 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda najbolje poruciti ovo sa alija, ima da se bira 4 modela, po opsegu se razlikuju, ovaj treci je mozda najbolji, od 6 do 200Nm Citam recenzije i svi ga hvale Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD2,784.78 56% Off | High Precision Mini Torque Adapter Square Drive 1/2''1/4'' 3/8'' Digital Torque Wrench Electronic Digital Torque Meter https://a.aliexpress.com/_EGqNwGz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 13 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o moment ključevima, pisalo se tamo dosta, prelistajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Januar 13 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Sharky - Alex said: Mozda najbolje poruciti ovo sa alija, ima da se bira 4 modela, po opsegu se razlikuju, ovaj treci je mozda najbolji, od 6 do 200Nm Citam recenzije i svi ga hvale Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD2,784.78 56% Off | High Precision Mini Torque Adapter Square Drive 1/2''1/4'' 3/8'' Digital Torque Wrench Electronic Digital Torque Meter https://a.aliexpress.com/_EGqNwGz Ja porucio. Usput moze da izbazdari druge moment kljuceve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3415 Napisano Januar 13 Drug član, 949 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti stigo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Februar 7 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan # offtopic Ljudi izvinjavam se što pišem ovde, ali nije mi se otvarala posebna tema za jedno kratko pitanje, a pretpostavljam da ovu prate ljudi koji koriste i razumeju se u alate. Kako se zove ovaj crni deo ugaone brusilice, na koji naleže rezna ploča, na srpskom ? Ima li gde to da se kupi posebno ? Moj je izgubljen, ali je izgleda neki nestandardni: jeste M14, i rupa je 16mm, ali je ovaj ravan deo 19mm a ne kao na slici 17mm. Svaka pomoć dobrodošla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Februar 7 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se to ovde naziva...prirubnica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Februar 7 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, živke said: # offtopic Ljudi izvinjavam se što pišem ovde, ali nije mi se otvarala posebna tema za jedno kratko pitanje, a pretpostavljam da ovu prate ljudi koji koriste i razumeju se u alate. Kako se zove ovaj crni deo ugaone brusilice, na koji naleže rezna ploča, na srpskom ? Ima li gde to da se kupi posebno ? Moj je izgubljen, ali je izgleda neki nestandardni: jeste M14, i rupa je 16mm, ali je ovaj ravan deo 19mm a ne kao na slici 17mm. Svaka pomoć dobrodošla. Mozda ja to imam negde, tj imam u selu od crklih brusilica. Ako ti nije hitno, pogledacu kad odem tamo, pa ti javim. Dobijes za dz ako imam. Ili pogledaj po servisima zaaa te alate ili woby haus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Februar 7 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u woby house oni imaju tih stvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Februar 7 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima to u Wobyhouse...100%. To ti je u Nish odma' tu gde je i Linda. Ako ne tu, onda kod aerodrUma....to verujem znaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...