aca-pn 6438 Napisano Decembar 2, 2021 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa, ako nestane struja ne nastavlja sa punjenjem, tj odrzavanjem mora ponovo na taster da se izabere mod punjenja, nije baš priključi i zaboravi. Ja sam ga zato poklonio i kupio c-tek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2675 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1528 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Nisam mislio da "zaboravim" na njega. Nego sta znam... ukljucim, bude dan-dva povezan, pa opet za 10-tak 15 dana... Cisto da odrzavam aku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Decembar 2, 2021 (promenjeno) Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa poenta pametnog punjaca je da akumulator bude nakacen na punjač i da ne moraš da se cimas oko stavljanja/skidanja sa punjača svaki čas, bar je meni to poenta. Ali ok, čisto sam dao obaveštenje šta da očekuješ, ja to recimo nisam znao kad sam ga kupovao, da jesam ne bi ga ni kupio. Promenio Decembar 2, 2021 član aca-pn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2675 Napisano Decembar 2, 2021 Drug član, 1528 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11346 Napisano Decembar 2, 2021 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kad ce da bude baterije x20 v za busilice i brusilice?I sa ostalim elektricnim alatom su utanjili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Decembar 3, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi iznenada ispusti dušu onaj "inteligentni" punjač akumulatora. Priključio ga da malo osvežim akumulator, a on odmah po uključenje u mrežu poče da "treperi" (hoće-neće). Završio radni vek sa nekoliko dopunjavanja (u toku perioda od oko 13-14 meseci). Koliko para, toliko muzike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrati ako ti je racun ostao sacuvanПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Decembar 3, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: Vrati ako ti je racun ostao sacuvan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pojma nemam gde mi je garancija, a nemam pojma ni koliki je garantni rok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1128 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2god, kako zakon nalaze. Samo ti treba fiskalni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Decembar 3, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Zille-nbg je napisao: 2god, kako zakon nalaze. Samo ti treba fiskalni. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1038 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u Lidlu mozda cak i 3Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Decembar 3, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zika56 je napisao: Jutros mi iznenada ispusti dušu onaj "inteligentni" punjač akumulatora. Priključio ga da malo osvežim akumulator, a on odmah po uključenje u mrežu poče da "treperi" (hoće-neće). Završio radni vek sa nekoliko dopunjavanja (u toku perioda od oko 13-14 meseci). Koliko para, toliko muzike. Moj punjac (nije ovaj iz lidla) kada se dugo ne koristi isto po ukljucenju pocne hoce-nece,kad ga par puta ukljucim i i skljucim iz struje pocne da radi normalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2675 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1528 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sam sebi da odgovorim i da konstatujem moju izjavu. "Srbin cita uputstvo da vidi gde se zajebo, a ne kako se upotrebljava" Lepo pise sve u uputstvu. Jbg 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1805 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sam sebi da odgovorim i da konstatujem moju izjavu. "Srbin cita uputstvo da vidi gde se zajebo, a ne kako se upotrebljava" 3: Lepo pise sve u uputstvu. Jbg Jel možeš da islikaš celo uputstvo i da okačiš, ja izgubio moje, hvalaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10462 Napisano Decembar 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar uputstvo i ne služi da vidiš gde si za*ebo??? Promenio Decembar 4, 2021 član Interceptor BP 1 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 311 Napisano Decembar 4, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 346098_RO.pdf Uputstvo za punjac. Imas sva uputstva za alate i ostale uredjaje iz lidla na netu. Promenio Decembar 4, 2021 član kvaicnenad Slucajno stisnuo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1805 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 346098_RO.pdf Uputstvo za punjac. Imas sva uputstva za alate i ostale uredjaje iz lidla na netu.Neće da otvori mada izguglao sam ga, hvala u svakom slučaju!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6310 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1407 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Reklamaciju vise ne uvazavaju po prijavi. Prvo zahtev, pa cekanje dok ne pozovu da im se odnese roba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 2, 2022 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stigoh iz Lidla,imaju trenutno sprej za ciscenje lanca W5 300ml,po ceni od 139din cini mi se,uzeo sam 5-6 komada da se nadje i Parkside gedore 4999din,ne izgledaju lose na prvi pogled za neku kucnu upotrebu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8599 Napisano Januar 12, 2022 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Od 17.01 biće u Lindi onih pominjanih punjača za motor. Ako kome treba. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11346 Napisano Januar 14, 2022 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi udarna busilica PSBM 750 B3,odnesem u radnju u kojoj sam kupio,Lidl,reklamiram.Sve se desava 7dana posle kupovine.Uzimajiu kontakt podatke,stize poruka ,da je odobren povracaj novca,nakon sto im dostavim broj racuna.U radnji kazu moram da im posaljem br racuna.Ne zelim da saljem br racuna,zelim kes .Pisao sam Lidlu ,putem onog formulara ,za reklamaciju.Videcemo rezultat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6310 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 1407 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je crkla, sta se desilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11346 Napisano Januar 14, 2022 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zapeo pri busenju,i zadimila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2675 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 1528 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne vracaju kao nekad bez razmisljanja... tras roba, tras pare. Opametili se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Januar 14, 2022 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ispuni dva uslova da bi dobio novac. Da nije prošlo više od 30 dana i da pokaže račun. Prvi uslov je ispunjen, znači samo još račun na uvid. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...