Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Drug član, 1550 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Ja bih probao, ali se ne razumem u to... Vidim da si otkrio sistem, podelio ga sa nama i da ne kosta puno. 

Danas zamenio ulje i filter ulja, kupio ngk iridium svecice, ali svecice ne smem da zamenim. Gledam na klipovima, ima malo matematike oko skidanja rezervoara. 

Sacekacu ortaka da bude slobodan, pa cu probati sa njim. Ipak cetvoro ociju i dve glave bolje vide i razmisljaju...

Da, ako je neko pratio, par stranica u nazad, zamenio sam migavce belim i ubacio narandzaste sijalice koje su isle u pakovanju. Trepce previse brzo. Kupio kod kineza 4 drugih, isto se desava. Stvar je sto su sijalice 12v 5w! Trebaju biti na 10w. Posto je subota, odoh do profaco-wurth, i kupih jos 4 sijalice vece. One su 21w. Ne mogu da vratim poklopac migavca. Sada imam 8 sijalica na 5w i 4 na 21w  :D i opet trepce brzo.

Od ponedeljka cu kupiti 10w, koje inace trebaju biti i postavicu...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Pozdrav kolege, posto polako pocinje sezona a i po predjenoj kilometrazi sledi zamena ulja i filtera, recite mi da li je potrebno menjanje filtera vazduha koji je promenjen prosle godine tj pre 5000km?

I jos jedno pitanje, da li je pametno sipati neki cistac pre zamene ulja da bi ocistio sistem ili da ne pomisljam na to, posto je to isto ulje koje se koristi i za agregat i u menjac?

P.S. posle dugog razmisljanja koje ulje izabrati, kupio sam Motorex formulu 10w40 koje sam i do sad koristio, s tim sto sam ga licno kupio u Svajcarsku, misleci da je oridjidji 🙂

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja