N.F.S. 21591 Napisano Octobar 30 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prohrom/inox? Necu ni da plastificiram! Ovo je tooop... Bas sam dosta delova uradio unikatnih ( i to mi se svidja ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Octobar 30 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Još da mu dodaš dva cilindra,iiiiiii......neka sam ću u ćošak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Octobar 30 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Just now, gebee&co said: Još da mu dodaš dva cilindra,iiiiiii......neka sam ću u ćošak. Za vikend sam provozO drugarov XR... Budi Bog s nama... Versys koncept, ali sve pojačano na 11 (spinal tap) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da će takvih motocikala biti i kod drugih proizvođača. Pravi sport touring na kojem se sedi komforno. A ne ovaj trend kvazi ADV motocikla koji su u stvari putni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Octobar 30 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se cini ili su to dva leva nosaca? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Octobar 31 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. a strugar napravio desnu centralnu sipku! E da poludis! Danas mi Ranko salje, nabavio sam i dublje gume vizira sa navojem, da probam ove nosace navigacije podvucem pod njih kako bi se vizir oslanjao o gumu (kao sto je i fabricki, kome nije jasno slike ce objasniti kada sve pristigne). Ako ne bude moglo iz nekog razloga, izmedju ovih nosaca i vizira cu postaviti naylon podloske... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Octobar 31 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Vampa je napisao: Jel mi se cini ili su to dva leva nosaca? Nisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kome to danas stizu unikatni drzaci navigacije? Pre 7h sam vizir skinuo i pripremio sta treba, uvek sam strpljenja za nesto imao... Alu sipka koja ce izmedju nosaca stajati provucena kroz mat termo buzir, da sprecim eventualnu refleksiju svetla u oci. Lepi prohromski srafovi sa sirokom glavom i nazubljene podloske.. Cekam jbni AKS, jos malo pa da ih zovem i presretnem kombi negde. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Perfekcija! Hvala Ranko Sve se dimenzije poklapaju ali ivice se moraju oboriti, sve je ostro kao zilet! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Novembar 1 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u crnu mat ofarbati? Izgubice se neki detalji koji se vide dok je ovako sjajno, ali mi sad nekako sljasti tu. Mozda mi samo tako izgleda posto su tamne fotke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pod terasom slikam, kada sklopim i isteram na svetlost slikacu ponovo, da vidimo "sta kaze" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Necu farbati, bas se uklopilo sa okvirom fara, guvernalom i stitnicima ruku. Top! Bas kako sam i zamislio, u vidnom polju, iza vizira (kisa ne smeta). Sada da maknem ovaj drzac telefona sa guvernala i sacekam onaj sa dampingom vibracija koji cu montirati na sipku. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Ranko!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Novembar 1 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Taman ga picno!! I ima da ga udomi negdje!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmem nesto jace malo... Inace vozim se bas lepo (i jeftino!). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Novembar 1 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kad nešto napravi, on napravi da valja!! Tako i ta redna dvica!! Koju provlače kroz gro modela!! Uvjek je taj motor bio štedljiv, a veoma veseo i potentan kad ga malo zavrtiš!! Oduševljavao sam se sa mojim KLE-om 500, onakvim kakav je bio, samo zbog te mašinice, koja je vjerujem u Versysu unaprijeđena poprilično. Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji su pljuvali po Kawcima, a zapravo su motori izuzetno vozljivi, i pouzdani, samo kad se redovno održavaju! E kad se zapuste, onda nastaje kuršlus. KLE-ovi od mojih prijatelja su takve bagove imali, da su oni jedva čekali da ih se riješe, i to je karburacija i struja pravila probleme, a neki su ih silovali, i dan danas su u životu!! Ja sa mojim imao nekih sitnih bagova, da ne kažem gluposti.., ali nikad nekih većih problema! Čuveni problem sa čepom od hladnjaka!! Versys odličan motor, samo meni malo povisok, i zato nije kupljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Novembar 1 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E fala mi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 1 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, mali_zmaj said: Kawasaki kad nešto napravi, on napravi da valja!! Tako i ta redna dvica!! Koju provlače kroz gro modela!! Uvjek je taj motor bio štedljiv, a veoma veseo i potentan kad ga malo zavrtiš!! Oduševljavao sam se sa mojim KLE-om 500, onakvim kakav je bio, samo zbog te mašinice, koja je vjerujem u Versysu unaprijeđena poprilično. U toj 500cc twin klasi Honda je svetlosnu godinu ispred Kawe, onaj njihov PC32 CB500 je ludilo agregat. Kad ih samo vidiš na podu jedan pored drugog ne možeš da veruješ koliko je manji i lakši agregat. @abarth_maniac daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Novembar 1 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako izgledaju jedan pored drugog, al vozio Hondu 500ccm agregat otp.mlađu od mog KLE-a kud i kamo, nisam nešto oduševljen bio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12501 Napisano Novembar 1 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... Tadašnja klasa 500, mislim na CB500, KLE500 i GS500 su sve bile dobre mašine. Ako bih ih rangirao, prva bi mi bila Honda za nijansu ispred Kawasija. Iz razloga jer Honda ima treći ležaj na radilici. Kawasaki nema i tih 60ks koji je imao GPZ500S je skoro pa maks snage uz zadržavanje pouzdanosti. GS500 na trećem mestu samo zato što je to agregat starije konstrukcije, vazdušara i imao je manju snagu. Mada to su sve nijanse, svi ti motori su jednostavni, jeftini i laki za rad. Svi smo se navozali tim motorima. Nažalost imali su nesreću da su prelazili poprilično iz ruke u ruku i retko ko ih je pazio. Ja sam šest godina vozio ER5 uz minimalne probleme. Kod njih samo treba da se adresira nekoliko stvari: Ispravan regler Da se reši slavinica Sva creva za vakuum i benzin, šelne, da se zamene kvalitetnim. Ja sam stavljao Zebrine šelne i Wurthova creva. Samo to mi se pokazalo dobro. Da se reše dva O ringa na cevima kućišta termostata. To se remontuje, lako je i ne košta puno. Bar pet godina ste mirni posle. Taj motor je nastao, tj. on je polutka od GPz 900. Dakle pola agregata od R-a. Kasnije sa 650 su takođe odradili fantastičan posao. Jedino što je mene odbilo od Versysa što lošiji primerci hoće malo da cirkaju ulje. Mada neka ovo bude sa rezervom, pitanje je kako su ti motocikli tretirani. Ja sam naleteo na par komada dok sam tražio motor za sebe svojevremeno. Ja tad nisam imao pare da kupim dobar primerak pa sam od ovih jeftinih odustao. Tad je model sa kockastijim farom bio baš skup. Ja sam gledao onaj sa "ključaonicom". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21591 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodje i ovo.... Sta sada da smislim i radim na kawi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Novembar 1 (promenjeno) Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Treći cilindar da mu dodaš. To jedino može na duže vreme da te zaokupi. Promenio Novembar 1 član grafigo 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5540 Napisano Novembar 2 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki VERSYS 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki VERSYS 1000, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 31875 km, Niš. Cena 8.250 € - Motori - Polovni... Лепо моторче. Је ли познат коме продавац из Ниш? Видим да има доста лепих мотора. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 2 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, grafigo said: Treći cilindar da mu dodaš. To jedino može na duže vreme da te zaokupi. Ja baš hteo reći, posle versysa jedino tigar 1050 ima smisla... Just saying... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3200 Napisano Novembar 2 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od ova 2...Sent from my SM-F731B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...