easy naked 1100 Napisano Novembar 16, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 16, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 16, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa ma da bre, nije budala. Bolje u Moto2 da ide nego u Avintia Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Novembar 16, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se čini da će Zarko dobro da izvisi, po meni, sasvim zasluženo jer je pogodio posao i nije ga završio, ne znam koji poslodavac bi peimio takvogSent using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 16, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pogodio posao, i onda dobio djubre od motora da vozi...a covek isao na podijume sa Yamahom, a sa KTM traktorom ni top 10... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13833 Napisano Novembar 16, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg nije mogao ni da predpostavi da je KTM djubre kad su Espargaro i Smit redjali pobede pre njega 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Novembar 16, 2019 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Od ovoliko Zarkovih hoću-neću, više nisam siguran ni da on sam zna šta hoće, a da ga drži više od mjesec dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 17, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li će Alex u GP dogodine? Zvone strani mediji na sve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad reče na ServusTV, u razgovoru sa Štefanom Bradlom, da je cilj da Zarko sledeće godine vozi Moto2 u "Galicia Estrella" timu. Jesam li iznenađen? Jebem li ga, ne znam ni sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan A KTM je "good bike with good team" bio!?!? Zarco hajde nemoj praviti budale od svih koji jos imaju pristojnosti da te pitaju za misljenje i stavove... Sad cuti i smrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, braća Markez voze sledeću sezonu zajedno. Ode Horhe, dođe Aleks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad reče Štefan Bradl da će biti obojici test vozač u Repsol Hondi. Iza njega je stajala Honda sa 99 brojem. Potvrdio je da će se taj broj promeniti u Aleksov. Dakle, to je to. Realno, Markez mlađi je osvojio Moto2 i kad će ako ne sad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski mediji prenose da će Petrući i Miler da zamene mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno, tako bi i trebalo da bude. Miler je pokazao da je bolji od Petruxa. Mada sam ja polagao nade u Petruxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, abarth_maniac said: Mada sam ja polagao nade u Petruxa. Mnogi smo. Talenat je tu samo nešto s motivacijom ne štima. Kod Miller-a je ima za dvojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 17, 2019 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta priča stara već nedelju dana ili više. Šef Pramaka je rekao da da od toga neće biti ništa. E sad... Koliko se on pita to je već diskutabilno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 17, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji aber, iz nepouzdanog izvora... Aleix - HRC Miller - Fabrički tim Zarco - Pramac Petrux - Noga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ako Aleks Markez bude u hondi Mark je sam sebi natovario problem na ledja. Ako juri rekorde svih vremena nece mladji bata da vidi titule bar jos tri-cetri godine, plus mora da ga obilazi nezno da ga ne povredi il ce ovaj da mu se sklanja kad treba i da mu pravi blok opet kad treba da sto pre stariji bata pretekne ove ispred na listi vecitih. Posle ce MM da pomogne njemu na isti nacin da i on uzme titulu i tako za vecna vremena ostanu jedina braca u motogp iju sa titulama u sve tri kategorije. Da ne pominjemo pare koje ce mladjani Markez da inkasira. Ne svidjaju mi se mutne mogucnosti koje se namecu ovakvim sastavom HRC a. Doduse ovogodisnjom sezonom je pokazao upravi honde da moze i sam da im donese titulu i tima i konstruktora i vozaca. Mislim da je ovaj potez potpuno pogresan, al 2020 ce nam reci sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Novembar 17, 2019 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako Aleks Markez bude u hondi Mark je sam sebi natovario problem na ledja. Ako juri rekorde svih vremena nece mladji bata da vidi titule bar jos tri-cetri godine, plus mora da ga obilazi nezno da ga ne povredi il ce ovaj da mu se sklanja kad treba i da mu pravi blok opet kad treba da sto pre pre da stariji bata pretekne ove ispred na listi vecitih. Posle ce MM da pomogne njemu na isti nacin da i on uzme titulu i tako za vecna vremena ostanu jedina braca u motogp iju sa titulama u sve tri kategorije. Da ne pominjemo pare koje ce mladjani Markez da inkasira. Ne svidjaju mi se mutne mogucnosti koje se namecu ovakvim sastavom HRC a. Doduse ovogodisnjom sezonom je pokazao upravi honde da moze i sam da im donese titulu i tima i konstruktora i vozaca. Mislim da je ovaj potez potpuno pogresan, al 2020 ce nam reci sve.Mislim da se neće nešto puno vidjati na stazi tokom trka u sledećoj godini.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 17, 2019 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, to crank je napisao: Najnoviji aber, iz nepouzdanog izvora... Aleix - HRC Miller - Fabrički tim Zarco - Pramac Petrux - Noga Ne znam koliko je realno da Petrući dobije nogu kad ima potpisan ugovor za sledeću godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13833 Napisano Novembar 17, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je realno, postoji u ugovoru neki clan ili paragraf da u slucaju da rezultati ne zadovolje nesto i nekoga ugovor moze biti raskinut uz odredjeni fee. On je ugovor i dobio na silu na pobedu u Mudjelu tako da sigurno ima klauzulu za rezultat a rezultata nema. Ovaj scenario @to crank - a deluje najblize onom i vuk sit i ovce na broju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Miller kaze da je tu pricu oko prelaska procitao na facebook-u, do sad ga niko nije kontaktirao, s tim su tamo rekli da Petrucci ide u Avintiu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan s tim su tamo rekli da Petrucci ide u Avintiui nije za bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...