srbac 2425 Napisano Januar 18, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Piše Audi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2425 Napisano Januar 18, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vrv funkcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6733 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Možda nisam pazio na času...pa postavljam pitanje u etar. Jel' dozvoljeno igranje sa gumama? Znam da su nekada bile opcije 16.5 cola (umesto 17)...pa i različite širine za istu dimenziju. Kako je sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Opet nisu uboli onu njihovu nijansu crvene..Prošle godine narandžasto ove vuče na bordo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16188 Napisano Januar 19, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vizuelna kakofoniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5438 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 4829 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pronto je napisao: Možda nisam pazio na času...pa postavljam pitanje u etar. Jel' dozvoljeno igranje sa gumama? Znam da su nekada bile opcije 16.5 cola (umesto 17)...pa i različite širine za istu dimenziju. Kako je sada? Koliko im je poznao nije dozvoljeno. Mišelin pravi samo jedan tip prečnika i širine gume. Proveriću pa ako nisam u pravu ispraviću se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13971 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ausländer je napisao: Згужвано некако. Боја тачно опет омашена, стидљиво Дукати да види само возач... Ово може у квиз погоди мотор, без скривања детаља. Ova kutija za alat ispod repa je bas gadna. Jasno je da Italijanski motor mora da ima alat uz sebe ali moglo je to lepse 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2425 Napisano Januar 19, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 17 cola obe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se boja dopada. Drugačije je. Ali je šteta što je to očigledno urađeno zbog sponzora kojih izgleda ima više nego površine motora. Pa sad da ne bude ni Dukati crvena ni neka druga nego onako, između, da niko ne zameri. A meni se eto ova nijansa baš svidela. Jes' šaren k'o u cirkusu ali je ova, što je moja baba govorila, "zagasito" crvena lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6733 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U kutiji za alat je smeštena elektronika. Prošle godine je tu bio...nazovimo ga teg...a sada, iako zaista malo nakaradno izgleda uz već pomenutu funkciju, ima i ulogu u aerodinamičkom smislu. Teg, koji je potreban da bi se došlo do pravilima propisane minimalne težine, može da bude smešten na nekolio drugih mesta, kako bi doprineo što boljem rasporedu mase...u zavisnosti od potrebe, konfiguracije staze, podešavanja uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13971 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam cepo bi i ja ko sto bi cepo i onu sa mladezom ali nije to tema nego moze i lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak ima mladež 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13971 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, SlobodanR1 je napisao: Znači ipak ima mladež Ko sam ja da sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 19, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pih... a bas sam se navikao na onu narandzasto-sivu kombinaciju... Negde procitah da im je (od) ove godine Audi-sport glavni sponzor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4407 Napisano Januar 19, 2019 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nemaju vozaca za titulu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6733 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni Honda. Motor je taj koji pobedjuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4407 Napisano Januar 19, 2019 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Honda je skoro 40 godina najbolja a sad ima i dvojicu najboljih vozaca, pobedice na svim trkama ove sezone. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze motocikl da bude sampionski, ali ako ga ne jase covek koji je sposoban, dzabA! Isto i obrnuto! Velicati motocikl (uz automatsku degradaciju vozaca) je apsurd. Vrhunski vozac mozda moze da osvoji titulu sa motociklom koji je za nijansu manje konkurentan od najkonkurentnijeg, ali prosecan vozac (prosecan na gridu mislim, svi su vrhunski vozaci), ne moze da osvoji titulu ni na najbojem (po specifikacijama u tom trenutku) motociklu. A mi mozemo da budemo pristrasni, to je skroz OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2425 Napisano Januar 19, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Treba i malo sreće. Kakav je vozač Hejden bio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4407 Napisano Januar 19, 2019 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 500cc World Standing 1997 Pos. Rider Bike Nation Points 1 Mick DOOHAN Honda AUS 340 2 Tadayuki OKADA Honda JPN 197 3 Nobuatsu AOKI Honda JPN 179 4 Alex CRIVILLE Honda SPA 172 5 Takuma AOKI Honda JPN 134 6 Luca CADALORA Yamaha ITA 129 500cc World Standing 1996 Pos. Rider Bike Nation Points 1 Mick DOOHAN Honda AUS 309 2 Alex CRIVILLE Honda SPA 245 3 Luca CADALORA Honda ITA 168 4 Alex BARROS Honda BRA 158 5 Norick ABE Yamaha JPN 148 6 Scott RUSSELL Suzuki USA 133 7 Tadayuki OKADA Honda JPN 132 8 Carlos CHECA Honda SPA 124 9 Jean Michel BAYLE Yamaha FRA 110 10 Loris CAPIROSSI Yamaha ITA 98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6733 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovde interesantnije da su u prvih 5 tri kosooka. Sad je čudno kad nije španac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4407 Napisano Januar 19, 2019 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su da budu i kinezi isto bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo 2o+ year chalange? Tad je razlika u motociklima i dobavljacima bila kao danas u mandarinama i bananama. A danas je razlika u motociklima kao u... mandarinama i mandarinama!? Odnistog proizvodjaca? U istom pakovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4407 Napisano Januar 19, 2019 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP World Standing 2003 Pos. Rider Bike Nation Points 1 Valentino ROSSI Honda ITA 357 2 Sete GIBERNAU Honda SPA 277 3 Max BIAGGI Honda ITA 228 4 Loris CAPIROSSI Ducati ITA 177 5 Nicky HAYDEN Honda USA 130 6 Troy BAYLISS Ducati AUS 128 7 Carlos CHECA Yamaha SPA 123 8 Tohru UKAWA Honda JPN 123 9 Alex BARROS Yamaha BRA 101 10 Shinya NAKANO Yamaha JPN 101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, 15 year old chalange. Opet bilo kao sto napisah gore. Pogledaj SBK. Ali dobro, nisam za raspravu. Napisao sam misljenje. Ako je pogresno po necijem ukusu, ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...