salesale 89 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Marko1995 said: Jedina zamerka koju imam na X modelu je što nema tubeles gume Sent from my Mi A1 using Tapatalk Front :-110/80-19, Rear :- 150/70-17 Tyre Type tubeles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Maj 30, 2020 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi čudan položaj zbica, i pitao čoveka koji radi tamo.. kaže imaju unutrašnju gumu. Voleo bih da je pogrešio Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Maj 30, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Marko1995 said: Bio mi čudan položaj zbica, i pitao čoveka koji radi tamo.. kaže imaju unutrašnju gumu. Voleo bih da je pogrešio Sent from my Mi A1 using Tapatalk Na mojim gumama piše da su tu tubeles, a šta je unutra, videćemo. Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ja ti ne verujem! Idi kod vulkanizera da skine točak sa tvog TRKKSA i skinite gumu... Slikaj, snimak Vidoje... Da Vidimo... Majku mu druže Marko... Pa piše na svim sajtovima da je tubeles guma... Ali ja razumem skeptičnost...Jer i na tarabi piše... Piše na netu da mojih kilo Stroma troši 5.5, ali neće da može... 16L i 220km neće više da pređe... Tako da sve je moguće, Tubeles guma spolja, a unutrašnja gviri ispod... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6500 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne razlikujete ventil za tubeles i za unutrašnju gumu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Maj 30, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Bas hteo da napisem,vidi se po ventilu sta je unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Front :-110/80-19, Rear :- 150/70-17 Tyre Type tubeles Prevod-tip gume bez unutrašnje. Kad ima unutrašnju kategoriše se kao tube type. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kategoriše se kao TubeTyre, ne kao Tube Type...Ne kapiram čemu dranje? Pričamo...Šta će znakovi uzvika? Konverzacija ne obavezna i ne opterećujuća... Easy... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma greškom uzvičnici, ali prevod od salesale je kao što sam napisao. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 31, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко из НС купио овог ТРХ502Х? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, DzOkS said: Да ли је неко из НС купио овог ТРХ502Х? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 31, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JesteПа где је? Мислим јел овде на форуму, јел има неко контакт? Да га видим да не потежем за БГД. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Marko1995 je napisao: Jedina zamerka koju imam na X modelu je što nema tubeles gume Sent from my Mi A1 using Tapatalk Metzeller gume na 502x nemaju unutrašnju gumu. Tubeles je guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Maj 31, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To se lako raspoznaje po ventilu, drugačiji je koren ventila kod unutrašnje, a drugačiji kod tubeless. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Maj 31, 2020 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To što piše na gumi je jedno, a šta je unutra je drugo, zavisi od felne. Ja sam postavio pitanje čoveku iz Benelija iz razloga što noviji adventure motori imaju tu neku tubeles, ali sa žicama, na šta je on odgovorio da bi sa tim felnama bila i veća cena motora, pa bi izašao iz te budžet grupe motora i približio se cenom grupi 650cc, pa ne bi imalo toliko smisla kupovati ga.Sent from my Mi A1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Jun 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja, sutra sam u BG pa nameravam da odem da pogledam X da malo balavim Javljam utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Javi da li vredi, ozbiljno razmišljam da ga kupim.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Boze zdravlja, sutra sam u BG pa nameravam da odem da pogledam X da malo balavim Javljam utiske Javi i vizuelno utiske, krakat sam kao i ti pa da se bacamo na digitron. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 1, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Био данас, видео пробао баш Х модел, иначе га нема у салону али један колега је пао па дошао да испегла ролбар. Врх, мислим да је већи од малог Строма.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Jun 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dospeh i ja danas do Burnout-a. Zatekoh 3 X-a i jednog 502 u salonu. Sve pohvale za menadzera Sašu, covek je vrlo predusretljiv i ljubazan. Sto se tice utisaka na licu mesta... jbm li ga... Na skali od 1 do 10 moj utisak je bar 15... Ocaran sam motortom. Ogroman, skockan, koliko sam uspeo da vidim sve je uradjeno k-o svet. Nosac zadnjeg kofera je promenjen, nije vise onaj od armature sto ide zica pored njega. Rucke na kormanu nove, stitnici rucki odlicni, ojacani, jaki. Prekidaci sa ivicnim osvetljenjem, sjajni. Ostavljeni prekidaci za maglenke i grejanje rucica, fazasteri i za vozaca i suvozaca imaju gumene umetke za bolji grip obuce... Ja sam 191 krakat i jedva petama pipnem pod sa obe noge. Konacno motor za nas van gabaritne... Zvuk brutalan. Kao F800 GS. Da ne vererujes da je 500 ccm. Ubija zvuk! Sve ono na YT je go qrac... Sto se tice guma, definitivni nisu tubeles, jbg... To je i jedina zamerka, ostalo je fantazija! Sto se mene tice trenutno vozim Sedicija i Atlantica a plan za buducnost je Panda 3 Cross i Benelli TRK 502X. Nema dalje od Italije 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Jun 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1751 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan To je lepo kad neko nema dilemu sta dalje. Pecen si@alexanto. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Jun 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lako sam ja otklonio dileme... Tezi deo je stvoriti novce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 543 Napisano Jun 2, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti stoji nego Xadv. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16153 Napisano Jun 2, 2020 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Bg, na kafu svratio nisi c...c...c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Jun 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis E da je bilo vremena... Znas da bih rado. Otisao sam od kuce u 9h, vratio se u jurnjavi u 16 i 20h a radnju otvaramo od 17h... Nigde mesta za parking, guzva svuda - uzas... U Burnout-u sam bio mozda 15-tak minuta, prosto nisam imao prostora za vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...