mick 5003 Napisano Octobar 31, 2025 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan I to je…ja sam na mom odradio novu mapu, dekat i ubacio iridijumske svećice. Rešeno sve što se goriva ticalo… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaK 5 Napisano Octobar 31, 2025 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_zmaj je napisao: A da nije zbog euro 5 normi?? Osiromaše smjesu pri nižim obrtajima i brzinama!! Otiđi do ovlaštenog, možda samo treba reemap. Svakako mora kod ovlaštenog zato što je u garanciji. Ne verujem da je zbog euro 5 normi. Prešao sam 4500 km, to se nije dešavalo do sad. Uglavno se desi van naseljenog mesta na brzini preko 80 km/h. Danas sam vozio preko 100 km uglavno van naselja i nije se desilo ni jednom. Ako se bude ponavljalo obavezno u servis u garnciji je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksaz 0 Napisano Februar 1 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da i ja napisem iskustvo sa ovim motociklom. Polovan iz uvoza sa servisnom knjigom i svim ispostovanim garantnim servisima. Uzet sa 30000km, 2018god, uradjen redovan servis i vozen jos 2000km bez ikakvih problema. Jedan dan je sastavio na nekih 4-5000 obrt. bez ikakvih naznaka. Pri skidanju kartera nadjen "oslobodjen" sraf sa podloskom. Mene zanima gde ili kod koga ja ovo mogu da vratim u funkciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5003 Napisano Februar 1 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan @aleksaz baš baksuz probaj Moto Bruder....oni imaju iskustva sa Benelijem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 95 Napisano Februar 7 U prolazu, 58 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Najlakse da probas da nadjes drugi agregat, od glave koliko vidim nema nista, prevelika su ostecenja na komori, a ovaj blok je aluminijumski, tu nema obrade jer zidovi postaju mekani kad se skine otvrdnuti sloj, a ne verujem da postoje ni klipovi u nadmeri za ovaj agegat, pitanje je stanje bloka i na mestu lezeceg gde je popustio sraf. Jedino resenje nazalost, 99% drugi agregat.Mozda ce neko imati bolji savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 52 Napisano Mart 16 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,sta se desava sa motorom,jesi li nasao rjesenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksaz 0 Napisano Mart 16 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao nekoliko servisa, krste se kad cuju koji je model. Kazu neisplativo, drugi agregat itd. Jos malo cu nesto traziti ako ne ici ce u delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 10 Napisano Ponedeljak u 11:43 U prolazu, 25 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li je neko od vas radio auspuh da posavetuje? Ja imam QJ SRT 700, ali je po dimenzijama identican TRK 500 i imaju isti izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5003 Napisano Ponedeljak u 11:47 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da ga menjaš taj motor ima lep zvuk...bolje uloži u dekatalizaciju i mapiranje...zvuk na fabričkom će se još lepše čuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor1992 10 Napisano Ponedeljak u 11:53 U prolazu, 25 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ MOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam novi ECU od ujke, ako uradim decat da li je i dalje potreban remap ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5003 Napisano Ponedeljak u 13:23 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Remap je svakako dobro došao nakon dekata ili promene auspuha. Taj ECU odneseš na remap i završio si... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...