Jump to content

Moto Zajednica

Benelli TRK 502

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
1 minute ago, Markone88 said:

Ja da sam na tvom mestu, ja bih pustio druge da osete na svojoj kakav je Benelli, neki se mozda zajebu ko ti, neki mozda budu prezadovoljni :)

Pa zasto bi ovo radio? Ovde svako treba svoja iskustva da podeli, zato i sluzi forum. 
Svako treba da iznese sta misli, nije bitno da li su pozitivna iskustva ili negativna. Na novim potencijalnim kupcima je da sagledaju sve iz svog ugla i vide koliko je ko objektivan.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1101 postova
  • Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06

Evo pustam sve samo jos ovo da napisem. Morao sam da stanem da ne bih ispao bahati mamlaz koji kuca poruke i vozi. Hvala svima na pomoci i savetima ali to u praksi nije nista pomoglo,dileri su dobri dok ne prodaju posle radi sta znas,zastita potrosaca kaze da ne moze da se zameni dok diler ne kaze da motor ne moze da se popravi. Nisam jedini sa problemima oko pumpe jer evo ga i paša ceka drugu da zameni,senzori se igraju i na njegovom motoru tako da ja mislim da kod mene nije bio samo peh kao sto kaze kolega sajber.

Ima i dosta stvari koje nisam ovde spominjao,sitnice koje su se odvile itd....

E da pisao sam i predstavniku koji mi je napisao da se obratim dileru,a diler kaze obrati se predstavniku i tako se zatvara zacaran krug. A podrzavam i gore napisano kolege gavrela i smatram da svako ima svoje misljenje i ako on nije zadovoljan sa bmw-om ja ne mogu njega da ubedjujem da je to odlican motor i da ga spustam i ponizavam da bi svako moje misljenje akceptirao a njegovo da se prekrije mojim. Ja sam pisao moja iskustva sa tim motorom a svako moze da kupi sta mu je volja i ja mu zelim sve najbolje. Pozdrav,moram da nastavim voznju

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1548 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita
10 minutes ago, gavrela said:

Pa zasto bi ovo radio? Ovde svako treba svoja iskustva da podeli, zato i sluzi forum. 
Svako treba da iznese sta misli, nije bitno da li su pozitivna iskustva ili negativna. Na novim potencijalnim kupcima je da sagledaju sve iz svog ugla i vide koliko je ko objektivan.

Pa ne znam jel si ispratio, na svakih par strana je pisao kako je Benelli govno.

Zamisli da neko na svakih par strana na nekoj BMW sekciji pise da je BMW sranje jer mu je otkazao ABS u vožnji i čovek pao i izlomio se?

U redu je da svako iznese misljenje, u redu je i da se zezamo, al ovo deluje kao da je placen da pljuje benelli :D

Promenio član Markone88
  • Sviđa mi se 1

2 minutes ago, gebee&co said:

Markone,idi se kupaj čoveče.

Ležim ispod suncobrana, noge u vodi. Pijuckam Smirnoff Ice :)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
15 minutes ago, Markone88 said:

Pa ne znam jel si ispratio, na svakih par strana je pisao kako je Benelli govno.

Zamisli da neko na svakih par strana na nekoj BMW sekciji pise da je stanje jer mubje otkazao ABS u voznji i covek pao i izlomio se?

U redu je da svako iznese misljenje, u redu je i da se zezamo, al ovo deluje kao da je placen da pljuje benelli :D

Pa nek pise brate, ima ih koliko hoces koji nisu zadovoljni BMWom, nisu zadovoljni BMW dilerom u Srbiji.
Mislis da nisam citao ja iskustva ovde na forumu kad sam uzimao motor i kakvih je sve problema bilo sa istim? Ih brate...
Znam lika kom je na novom GSu na 1500km zakucao kardan u voznji, a sa druge strane imam i komsiju koji prelazi sa istim 50k km godisnje i obisao je celu Evropu bez problema.

Pogledas i odlucis sam sve, svako iskustvo samo doprinosi zajednici. Glupo je da se sputava neko ko je posedovao Benelija i nije bio zadovoljan. Sa druge strane nema ni nesto preterano prezadovoljnih, a kad kazem prezadovoljnih mislim na ljude koji voze, a ne ove sto kuckaju po forumu samo i stoji im motor ispred zgrade pokriven ceradom i vezan lancem, kao da ce neko da ukrade Benelli :tf2:

A to da je Vampa placen da pljuje Benelli, to mogu da ti potvrdim, ja ga placam default_peepwall.gif

Promenio član gavrela
  • Sviđa mi se 4
  • Haha 2

@gavrela slažem se, sve ima svoje mane i vrline. Više puta rečeno, ne mogu se porediti gs i trk :D

Meni je omiljeni motor za sada BMW f650gs, taj motor ide svuda, kao macka je. A imao sam i TDM900, Bandita starog i novijeg, Suzuki GSX650F, kawu z750s, yamahu fz6s, a ovaj BMW krkela mi najlepse legao :D

• Hvala 1

Obecao covek krug sa bmw-om ako pljujem benelli. 

@MaxiS jednostavno me nervira kada ti neko ne dozvoljava da imas svoje misljenje, u ovoj temi je vise kolega kupilo trk i svakom sa cestitao i pozele bezbriznu voznju,nisam nista lose napisao tipa sto si kupio krs,..... tako da nisam bas sadista. Nervira me i to da je neko u stanju da te vredja ako ne delite isto misljenje. 

Moj savet svakom je da ako zeli lepo da se vozi bolje je polovni v-strom,transalp,cx500.... jer jednostavno benelli je motor koji je vise za slikanje nego voznju,lepo se sedi na njemu i to je sve jer kada pocnes da vozis imaces vibracije od kojih ces se osecati kao da si vozio žabu za utabavanje terena ceo dan,veruj da lepse i lakse savladavam varadero koji ima 280kg nego sto sam benelija. Lepo ga je voziti magistralnim putevima 80 do max 100 jer preko toga je mucenje masine i coveka.

Promenio član Vampa
  • Podržavam 2

• Malinar u pokusaju, 1690 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Ne treba nama mnogo da zaratimo. Jbt počeli smo da se mrzimo jer pljujemo motor onog drugog. Ljudi, vozite bezbrižno, čuvajte se drugih u saobraćaju i ne omalovažavajte tudje dvotočkaše, pa makar to bio i skuter od 50 kubika, čovek koji ga vozi nema za bolje.

Gde vam je bajkerski duh, jebale vas grupe, trk-ovi, gs-ovi i ostalo.

Promenio član milomir22
  • Sviđa mi se 6
  • Hvala 1
  • Podržavam 5

• Ne silazi, 7287 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja sam i pre govorio da je za većinu nas potreban motocikl, koji je relativno pristupačan cenom a da je sposoban da po potrebi povuče dvoje sa tri kofera. Ovo je jako teško danas pronaći jer su proizvođači namerno koncipirali motore da te teraju u skuplju klasu. Treba biti realan, ne može se od TRK-a očekivati "rešenje" svih problema domaćih motociklista. Veliki, malo troši, mala registracija, da mogu dvoje, da se ne kvari i sve to za 6000 evra. Po meni je toj priči najbliži Strom 650 i 1050. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

• Drug član, 2970 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Realno, jedini pravi konkurent u toj klasi je CB500x. 

500cc, A2 dozvola snaga, 19" napred, alu felne...

I cena je Honde je 1500e više.

A pogledajte i tu temu, pa vidite dal su ljudi imali problema i kakvih... Eno kolega iz Čačka, od početka godine prešo 15.000km... 

A mi bez motora sviramo .!. Pišemo po forumu .. 

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre 22 sati, Vampa je napisao:

Tacno sam se zeznuo sto nisam hteo ni iz servisa da ga uzmem nazad koliko mi se ogadio :grr:

Za mene je bio i ostace kinesko g...o

A ko voli nek izvoli. Bice mi drago da posle mojih pisanih priblema bar jedan odustane od kupovine neceg sto neznas kada ce da te izda.

Ni za šta ne znaš kada će da te izda, autokuće pune vozila u garanciji sa ozbiljnim kvarovima vitalnih sklopova, od nemače velike trojke pa na dalje, nema tu izuzetaka. Da će u proseku Beneli biti manje pouzdan od Honde, vrlo moguće (skoro sve je manje pozdano od Honde) ali niko ne može da ti garantuje da nećeš imati problem s novom Hondom, kamo li polovnom. Koliko vidim i čujem, ljudi se srećno i uspešno vozaju Benelijem, ti si imao loše iskustvo i odlično je što si to iskustvo preneo drugima, i što generalno upozoravaš ljude da postoji problem. Mislim da nije lepo za motor koji naše kolege voze reći da je "kinesko g...o".

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

pre 50 minuta, Gordak985 je napisao:

Mislim da nije lepo za motor koji naše kolege voze reći da je "kinesko g...o".

Evo javno se izvinjavam za to napisano. Nemam tu naviku i svaki motor postujem ali kada te neko iznervira nisi sav svoj

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Par puta pisem, pa odustanem. Nije mi cilj da se natezem, ali, ne mozes tako uporan da budes, i nameces svoj stav, a drugi je zadovoljan. Eto, ti nisi bio, izneo svoje mislje i to je to. Kategorican si, i prosto, napinjes. Ok, krs ko krs, ali brate...

Promenio član MaxiS

Eto posto sam ja kategorican i natezem da napisem i da je paša imao problem i sa neutralom, dok je bio upaljen motor nije mogao neutral da nadje morao je da ugasi i onda je tek nalazio. I ja ti smetam i natezem jer pisem ono sto moze svake potencijalne kupce da zadesi,a oni napadni sto teraju da se kupi po svaku cenu ne. :stabre:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
pre 1 minut, Vampa je napisao:

dok je bio upaljen motor nije mogao neutral da nadje morao je da ugasi 

Mozda je tako fabricki

:jee:

• Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
pre 38 minuta, Vampa je napisao:

Eto posto sam ja kategorican i natezem da napisem i da je paša imao problem i sa neutralom, dok je bio upaljen motor nije mogao neutral da nadje morao je da ugasi i onda je tek nalazio. I ja ti smetam i natezem jer pisem ono sto moze svake potencijalne kupce da zadesi,a oni napadni sto teraju da se kupi po svaku cenu ne. :stabre:

Uf što mrzim loš neutral, zbog toga sam odustao od jedne inače odlične Honde CBF 250, i videh po netu posle test vožnje da je to problem. Zato kad sam seo na ragu Kavasaki ER-5, menjač ko čekić o nakovanj, klang - prva, klang - druga, al' neutral tu svaki put kad ti treba. Nego jesi i ti imao taj problem na Beneliju ili je samo paša?

Promenio član Gordak985

Ne kod mene je radio lepo menjac svaka brzina tacna,neutral se lako nalazio nisam imao nikakve zamerke sem normalno kada u prvu ubacis znao je zakrči. To sam hteo da resim drugim uljem ali rastali smo se pre te probe

51 minutes ago, Vampa said:

Ne kod mene je radio lepo menjac svaka brzina tacna,neutral se lako nalazio nisam imao nikakve zamerke sem normalno kada u prvu ubacis znao je zakrči. To sam hteo da resim drugim uljem ali rastali smo se pre te probe

Pa čekaj bre, znači ti i paša ste mogli od dva benelija da napakujete jedan da valja a niste to uradili i ti sad ovde nama kukaš ne valja beneli. Valja baki, nego ste vi bili lenji. Zato se kupe 2 komada odmah, kad je vec dzabalesku, i onda jedan donator drugi operater :D

Promenio član Markone88
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 3

• Drug član, 984 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Procitso sam vecinu postova. I posle 69 strana, aj da ne zvuci perverzno :na_glavi:al me ovaj motor nije ubedio da je best buy. Mozds gresim, ne znam. Nisam ga vozio, ali sam koristio druga kineska vozila i uredjaje. Sad ce neko reci sve je to Kina... Jeste ali sa kontrolisanim kvalitetom. I nije razlog zasto je jeftiniji od ostalih, prosto negde mora da se ustedi. Evo da nabrojim moje utiske. Imao Sony telefone, fantazija. Samsung losijeg kvaliteta al opet dobri, Xiaomi dobar al se vide odredjeni nedostaci u svakom cenovnom rangu. Opet ovde pricamo o rangu modela koji su pristupacni za siroke mase. Imao kineski bajs, platio ga 200 evra, misleci novo je novo, e pa nije. Krsavela, polovan ktm je premia za to novo. Rabio Great Wall dzip, ope kazu novo je novo, jeste al dok ne dobije opterecenje pa mu rikne menjac na 50000 km a Isuzu ni na 450000km. I slag na tortu, kupili YTo traktor. Kazu novo je novo... Eh sad se vec snejem od muke. Prvo sto mu crklo instalacija, tanke zice. Drugo vec drugi put smazao korpu kvacila, kazu traktor za lake radove a ima 50ks. Kad su naveli serviseri za sta je predvidjen, pa vise mi se isplati rucno raditi. A pri kupovini nahvalili ga, dobro nisu rekli ore sa dve brazde. Pa mu crkla pumpa visokog pritiska, aj placaj i to. Otpao fabricki git sa kabine ;) Plastika uzas. Belorus iz 2004 je za ovo premija. I ne znam valjda kazu koliko para toliko muzike, al vala meni to nisu male pare da toliko malo svira. Nadam se da taj motor nisu sklepali po tom principu, da ne uvredim nekog. Al ono sto je isto zanimljivo, prve serije im izadju da valjaju, e kad krene prodaja onda u fuseraj. Vreme ce pokazati da li su dobri ili nisu. A do tad aj da se drzimo Fordove izjave, bese davno. Novo je novo

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja