shoyyka 10374 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu čovek uradi?A sedište...to je modifikacija,kao na Tomosu?! Tamo po Amerikama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 30, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa voli čovek ,,meko". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, shoyyka said: Šta mu čovek uradi?A sedište...to je modifikacija,kao na Tomosu?! Tamo po Amerikama! Ovo je ubedljivo najudobnije sedište. Udobnost pre svega zavisi od širine sedišta, a u ovo možeš da se smestiš kao čovek. Ako je udobnost cilj prerade sedišta, ovde treba da počinje i da se završava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180/75,znači srednje visine,a mrša,meni svako sedište odgovara,lagan pa ne pritišćem toliko zadnjicu masom tela mada počinje da zeza posle 250km u cugu,logično i u fotelji bi zezalo posle 3h sedenja,zar ne? Ali bi platio sutra za 'nako sedište,savršeno,na ovom nema klizanja ka rezervoaru što i mene zeza,ne toliko samo naslanjanje na rezervoar koliko što postane vruće,nema vazduha da struji koliko toliko pa se povremeno odgurujem od istog...Baš je pravo,za sedalni deo šire,za noge uže...D'idem da turim na FB da predložim ovima što modifikuju sedišta tj. poturačima sunđera,tako mogu i ja,sviranje...Svaka čast na radovima ali mislim da količina rada ne zaslužuje tolike cene ali dobro,predrasuda je da motoristi imaju keša...manji procenat da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tko sjajniju granu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izazivaj,da ne stavljam slike.U stvari ima slika,tu na forumu.Ako treba mogu i ovde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne hvali se nego daj sliku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 31, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 31, 2022 član gebee&co 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da lažem,samo sam izazvan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vražaliću,jesam slabiji,ali to nadomestim sjajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Noice! I kod mene izgleda od prilike tako samo sto si ti to jos uglancao Cime si radio? Ja sam uzeo ovaj Anti-Blau u Louisu i sredio za 10 minuta doslovno da ovako izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka niklovana cev ako je sačuvana,bilo kojim sredstvom za nikl ili hrom radi posao.Ništa posebno,našao kod mene u gradu sredstvo za niklovana delove.Šta je još bitno,mora sa ljubavlju to da se trlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja ali neću da se hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, gebee&co je napisao: Svaka niklovana cev ako je sačuvana,bilo kojim sredstvom za nikl ili hrom radi posao.Ništa posebno,našao kod mene u gradu sredstvo za niklovana delove.Šta je još bitno,mora sa ljubavlju to da se trlja. Sa Anti Blau nema trljanja. Namazes, pobrises i isperes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 1, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, wragg je napisao: Noice! I kod mene izgleda od prilike tako samo sto si ti to jos uglancao Cime si radio? Ja sam uzeo ovaj Anti-Blau u Louisu i sredio za 10 minuta doslovno da ovako izgleda. Jeli ti ostalo malo, otkupio bih od tebe, da svoje grane sredim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Jeli ti ostalo malo, otkupio bih od tebe, da svoje grane sredim! Jeste, ali sam ja malo daleko od tebe Za 7 dana krecem prema Hercegovini, pa ako imas koga da to dole pokupi mogu ti otici kupiti novu bocicu. Svakako trebam do Louisa da kupim nove grifove za Burgmana danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 1, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kao da sam uzeo! I informacija je bila dovoljna, aj da vidim taj sjaj bez truda , obicno naj@bem dok grane odradim! Nasao ovde (Srb), evo ako nekome zatreba link. Čistač i regenerator izduvnih grana AUTOSOL 150ml WWW.DETAILINGOPREMA.RS Vrlo lako ya koristiti čistač izduvnih grana/sistema. Sve što je potrebo da očistite površinu da nije prljava i na krpicu nanesete sretstvo i blago utrljate na površinu. Ostavite 2+ minuta i sa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gebee&co je napisao: Svaka niklovana cev ako je sačuvana,bilo kojim sredstvom za nikl ili hrom radi posao.Ništa posebno,našao kod mene u gradu sredstvo za niklovana delove.Šta je još bitno,mora sa ljubavlju to da se trlja. Pobednik si za sjaj! Što se tiče ljubavi ima je i više nego dovoljno,ne nedostaje i žara i volje...ali fali mesta za rad,na 1250-ici nema dovoljno mesta,hladnjak smeta,malo ram...A ne smeš se usuditi odvijati šrafove,skloni su pucanju,usijati gde se može,gde ne koliko može ili...bla,bla...! Još nije strašno,deluju zdravo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kod mene je 1250 pa sam jucer doslovno za 10 minuta sve rjesio. Nista ne smeta i ima dovoljno mjesta za rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Verujem...lepo,sa hemijom je brzo ali i kratkotrajno,ja na pomen grana podrazumevam skidanje istih, šmirglanje pa poliranje...par godina miran! Možda i ja tako probam,pa češće...mada ostane žutila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 1, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se isti efekat dobije u 10 minuta tretmana kemijom kao i u 2 sata smirglanja i poliranja. Kemija doslovno istopi ove naslage, a smirglanjem ih fizicki/abrazivno skidas. Ni jedno ni drugo ne traje previse dugo, ali mi je lakse svakih 500-600km nanijeti ovo cudo i pobrisati nego skidati grane i satima smirglati i polirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti tako kažeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 1, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,samo s,ljubavlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Avgust 1, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, ljudi, čime se vi bavite i zašto??? To u principu ovako izgleda poslednjih 8 godina koliko je bandit kod mene... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Avgust 1, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan milomir22 milo ime,ne moj da ti dođem,i.........sredim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...