abarth_maniac 5916 Napisano April 22, 2018 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze mi se... Citiran odgovor si dobio na konto svojih izjava u ovoj a i u drugim temama. A samim tim sto zalazis u moj IQ preko kucanog teksta, dokazuje mnoge stvari. P.S. kultura izrazavanja ti je na zavidnom nivou! P.S.S. nisam dobio odgovor koliko si dugo u Beogradu? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano April 23, 2018 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, štampar je napisao: Мисли на Рабата,ко би нормалан за оног злочинца реко'''одличан''? I posle Tita, Tito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano April 23, 2018 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Sponja je napisao: . Sent from my iPhone using Tapatalk Ne trudi se se da razumes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 23, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nikola Honda 954 je napisao: Sto si bre glup ? Ti si decko poceo u svim temama da se sukobljavas sa clanovima foruma. I to jako bezobrazno. Na stranu ovi stalni trolovi po forumu, na njih smo navikli, ali ti vredjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, to crank said: Iannone me obradovao. I dalje mislim da je retard. Talentovan retard! Ja sam skromniji, mene je samo obradovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 23, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Videlo se sa poslednjeg treninga da ima race pace. Steta sto deda nije uspeo bar malo da se pokrlja sa njim, da bar malo trka bude zanimljivija. Moto2 i Moto3 trke su bile za 2 klase iznad, sto se tice uzbudjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano April 23, 2018 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Fredi said: Extra je dobar ali nista boji od Robertsa st. Spensera, Rejnija, Duana, Rosija, Lorenca iz najboljih dana. Spencer nekada i Marquez sada su sličan tip vozača. Obojica su superiorni zahvaljujući izraženoj sposobnosti da kompenzuju nedostatke set up-a kojim od sesije do sesije raspolažu. Znamo od pre da je Marquez beskoristan kao test vozač iz istog razloga - zato tu postoji Crutchlow. Spencer je takođe posle par krugova na prvom testu za motogp naterao Kanemoto-a da odloži brzinomer, uvek je imao istu brzinu u krivini, bez obzira na set-up. Kažu da je Kanemoto znao koji je set-up najbolji po količini znoja u Spencerovoj kacigi. Manje znoja - dobar set-up 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano April 23, 2018 Integrisan, 13005 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači idealan tim Marquez i baba?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano April 23, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znači ako je prehlađen ništa ne diraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 53 Napisano April 23, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan @easy naked lep post. Iz toga možemo da izvedemo i da Kejsi nije dobar kao test vozač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13480 Napisano April 23, 2018 Ne silazi, 6016 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam udario glavu i ne mogu nista da izvedem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano April 23, 2018 Integrisan, 13005 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, realnost said: @easy naked lep post. Iz toga možemo da izvedemo i da Kejsi nije dobar kao test vozač Pa i nije - u trenutnoj konstelaciji. Lorenzova situacija pokazuje. Bio bi odličan test vozač u Hondi za Marqueza. Dovi je na tom motoru duže nego na bilo čemu što je vozio. Nije bilo previše očekivanja pa je u senci mogao lagano da se prilagodi. Stonerov stil, Ducati i Lorenzo zajedno - papazjanija! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 23, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Nikola Honda 954 said: Aj sad nazad na motoric,pa nazad na brdo, pa opet da namiris stoku .... samo nemoj da skidas Rosijevu majcicu !! i pricaj gore na brdu kako vozi Markez, kako stoji na motoru kad prolazi kroz cilj Ajoj ćut' sam' da ti ispričam... snimio nas gazda kafane da ikišemo Moto2 dok sjedimo van ograde kafane i čekao da počne GP da nam zatvori žaluzine da ne možemo da gledamo... šupak... rekoh ti i ranije... Ja brže bolje kući a ono apenac stade u po brda, neće da ga je*eš a bez sajle kvačila nikako da ga zaguram pa ubacim u prvu da krene. Došao kući pješke trčeći u kaljačama zajapuren k'o da sam istovario prikolicu sa balama slame sam... sjeo pred televizor, ali nema te kablovske u nas pa poslao domaćicu da vrti antenu a ja vik'o stan'dobro'e, vrat' teke... Naperili nekako a ono ona curica iz Španije već 5 sekundi prednosti na prvom mjestu... Reko nema se ođe šta gledat'... Izašao da provjerim životinje i leg'o spavat' u Rosijevoj majici... neokupan, logično... to radimo petkom... Inače majicu ne skidam osim za slavu, ali tada imam drugu, novu, obukao je samo 6 puta za zadnjih 6 slava... i dalje kao nova osim što je moljac na jednom mjestu izbušio rupu ali pod pazuhom je ne vide to gosti... na njojzi se Rossi plazi na goste... prve godine im bilo malo čudno ali druge već nisu pitali ništa... Ja se u Rosija kunem, kada domaćica za slavu okadi ikonu, svijeću, krsnice i krsni kljeb ja uvijek uzmem kadionicu i odem na tavan i okadim Rosijevu sliku i malu yamahu što sam nekada na pijaci kupio kao unuku ali nikada mu nisam dao, k'o da bi se on stoijem znao igrat'... U svakom slučaju @Nikola Honda 954 eto izvini što ja ne navijam za tvog favorita... Ja sam ti papak što navija za ovog đeda jebiga volim ja njeg' a i baba u mene... 5 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12449 Napisano April 23, 2018 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gumi, na sta ti trosis vreme, vreme koji je neobnovljivi resurs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano April 23, 2018 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Trka je bila ćorak, ali diskusija vadi prosek 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 23, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drs said: Trka je bila ćorak, ali diskusija vadi prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5305 Napisano April 23, 2018 Integrisan, 13005 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 @Alekre Držite se teme!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano April 23, 2018 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan A šta je tema ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 23, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kenjanje po markezuПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Takozvano Marqenjanje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano April 23, 2018 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Nikola da te čuje. Najebaćeš ne samo ti, nego ceo Kać 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano April 23, 2018 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, realnost said: @easy naked lep post. Iz toga možemo da izvedemo i da Kejsi nije dobar kao test vozač U rasponu od činjenice da je za Ducati sve marketing do mog viđenja da Casey nije toliki ekstrem kao MM je negde istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano April 23, 2018 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, to crank said: Pa i nije - u trenutnoj konstelaciji. Lorenzova situacija pokazuje. Bio bi odličan test vozač u Hondi za Marqueza. Dovi je na tom motoru duže nego na bilo čemu što je vozio. Nije bilo previše očekivanja pa je u senci mogao lagano da se prilagodi. Stonerov stil, Ducati i Lorenzo zajedno - papazjanija! Stoner je isto jedan težak mufljuz. On želi da ostane jedini koji je ikada uzeo titulu na Dukatiju. I zato namerno usmerava razvoj motora da to ne odgovara Lorencu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto se talenta tice, po mom misljenju, Stoner je najvise sto smo imali prilike da gledamo. Markez to nadoknadjuje bezobrazlukom i cesto nepotrebnom agresijom. Plus ambicijom koja nije veca od talenta, kao kod nekih Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 23, 2018 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo suzuki, zaslužen podijum! Trka je bila dosadna, jebi ga........videćemo šta naš čeka u Herezu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...