Jump to content

Moto Zajednica

easy naked

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1932
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

690 Excelent

O članu easy naked

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 15.08.1978.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun

Poslednji posetioci profila

4491 profile views
 1. A pa ne može, pomereno je sedište 2 mm unazad.
 2. Kaj sam rekel za Qurtu i Rinsa posle FP2... Doduše, očekivao sam sekund u nešto sporije krugove.
 3. Čekaj koja je priča sad? Markez ušao u 7. znači Zarco Cobri dodje večeru, može neki Mišelin sa 5 zvezdica, Battlaxe niko neće?
 4. easy naked

  Formula 1

  Kakva je Imola staza, pa ovo je nestvarno. Onaj Ferari kič na tornju, zgrada boxa sa stolarijom iz ‘87, beton se kruni sa tribina, uzbrdo, nizbrdo, malo kroz vinograde, malo kroz vikendice, reka odmah pored. Bukvalno relikt. F1 kida sa prenosima, uglovi, fotografija, režija. Treba pogledati trku danas obavezno.
 5. Naravno. Oni su tu da bi “mi” imali izjednačeno trkanje.
 6. Malo sam bacio pogled na vremena prvih desetak u FP2. Svi su odradili po 3 izlaska na stazu. Prvi izlazak sa novim gumama - generalno svi Medium napred i Medium pozadi, Anomalije su Zarco koji je koristio SS / MS / SS (izbor po izlascima) i Oliveira MM / HM / HS (izbor po izlascima) Bagniaia tek u trećem izlasku nove gume. Drugi izlazak sa istim tim gumama / recimo da je tu neki orijentir pejsa, pre nego što su svi stavili Soft pozadi. Treći izlazak svi nove gume - Svi Soft pozadi. Miller, Rins, Vinales, Soft i napred.
 7. Nemam EON. Imam D3 ili kako se to već zove, radi mi premotavanje na ostalim kanalima normalno. To sam i ja rekao. Ne znam za Ducati, tu je$%e lud zbunjenog, ali Petronas izgleda da dobija samo falš robu
 8. Je l’ realno da ove majmunčine sa SBB stave treninge na SK4 koji ne može da se premotava?!
 9. Najbolje vreme iz bilo kojeg slobodnog treninga (FP1, FP2 i FP3).
 10. Kombinovana vremena sa FP1, FP2 i FP3 formiraju ranking slobodnih treninga. FP4 nema uticaja na kvalifikacije. U Q1 ulaze svi vozači rangirani kao 11-ti i slabije u slobodnim treninzima. U Q2 direktno idu vozači rangirani od 1 do 10-og mesta u slobodnim treninzima gde im se priključuju dva najbolje rangirana vozača iz Q1.
 11. Jebeš mi sve, ovaj lik je lala. Dodao je i da je manje - više svo vreme na Jerezu koje je dodatno bilo skraćeno zbog jakog vetra koristio da prilagodi ergonomiju Aprilije, kao i da će na tome raditi i na narednom testu u Mugellu Pa tek ooooooooooonda tamo jedan dan da je potera brže.
 12. Ima da ga čipuju. 20 konja i bolja kontrola gasa.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja