lestra 2357 Napisano Avgust 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo jedan brzinski djir? Ajde moze. Vidimo se ujutru u 05h na pumpi. @Bojan Budjevac Promenio Avgust 11, 2022 član lestra 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, lestra je napisao: Hocemo jedan brzinski djir? Ajde moze. Vidimo se ujutru u 05h na pumpi. @Bojan Budjevac Ау ал' сте се поспрдали. Кратак круг цирка 1.000км. Свака част. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Avgust 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 ne moze drugacije sa ovim gs-ovcima. Njima digne na radnu temperaturu tek na granici. Promenio Avgust 11, 2022 član lestra 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Avgust 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, lestra je napisao: @Marko05 ne moze drugacije sa ovim gs-ovcima. Njima digne na radnu temperaturu tek na granici. Неће да упали испод 500км Мене занима како Triumph служи, нешто ме више вуче на ту страну. Promenio Avgust 11, 2022 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 to ce najbolje Boki sa gledista jednog Gsa da ti kaze. Dodji, probaj vidi, ako ti se svidi mozda postane tvoj. Nikad se ne zna. Ja sam do sad upucao preko 5000km, samo sapuce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5635 Napisano Avgust 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, lestra je napisao: @Marko05 to ce najbolje Boki sa gledista jednog Gsa da ti kaze. Dodji, probaj vidi, ako ti se svidi mozda postane tvoj. Nikad se ne zna. Ja sam do sad upucao preko 5000km, samo sapuce. Имам их петорицу што се возамо, све нове 1250, нису ми они компетентни за мишљења о другим маркама. Боже здравља, ето ме да га погледам некад и да поседимо. Али изгледа неће бити скорије замене мотора код мене. Promenio Avgust 11, 2022 član Marko05 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Marko05 said: Имам их петорицу што се возамо, све нове 1250, нису ми они компетентни за мишљења о другим маркама. Боже здравља, ето ме да га погледам некад и да поседимо. Али изгледа неће бити скороје замене мотора код мене. Tu smo brate za sve sto treba. Znas gde je najbolje pecenje u Sumadiji, tu nas nadji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 11, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: Неће да упали испод 500км Мене занима како Triumph служи, нешто ме више вуче на ту страну. Iza Triumpha samo nemoj iza da ides. Sa njihova tri klipa i kompresijom koju imaju pucaju kao iz topa i kad mu das i kad mu pustis gas. Salu na stranu, opasno dobar motor. Pun snage, proveren motor, dobra ciklistika, dobro kocenje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor125 2 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 11 postova Motocikl: Honda Varadero XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2022. at 11:51, gambit998 je napisao: kuda si? Sent from my iPhone using Tapatalk Topola kod Kragujevca. Na moru sam bio pa tek sad vidim poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor125 2 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 11 postova Motocikl: Honda Varadero XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neko sutra do Fruske gore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja danas bas planirao do tamo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas cu ipak banem do novog sada i svratin na aerodrom batajnicu tamo sam davne hahaha 2018 sluzio pa reko se prisetimSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor125 2 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 11 postova Motocikl: Honda Varadero XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da neko ne zna, Lednicko jezero na Fruskoj gori je zatvoreno, tacnije pretvoreno je u ribnjak. Tako mi je rekao cuvar koji se nasao tu, kasnije na instagramu sam nasao komentar da je taj ,,cuvar" u stvari prevarant koji je strancima naplacivao po 50e za ulazak na jezero. Poslednjig 700m do jezera je kameni put koji je razrovan od kise. Muzej vazduhoplovstva je takodje zatvoren zbog radova. Zgazih u nedelju 200km do tamo i potera me maler da sve bude zatvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, Lednicko jezero je neko relativno skoro kupio i zatvorio za javnost. Bio sam tamo prošle ili pretprošle godine i bio je čuvar koji se drao za nama da ne smemo da prilazimo, ali kad smo samo prošli pored njega nije mogao da nas zaustavi. Ne verujem da je prevarant s obzirom na to da sam na više mesta čuo da postoji čuvar, ali me ne bi čudilo da je uzimao 50e bilo kome za ulazak ko je hteo da plati tu lovu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko neki predlog sta imq se vidi spontano sam otisao do vojvodine sta imq da vidim ili kuda se provozam sad sam trenutno nesto posle vladimirovaca idem za vrsac Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 13, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan idem za becej posle pa subotica Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Septembar 14, 2022 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2022 at 10:11 AM, Igor125 said: U slucaju da neko ne zna, Lednicko jezero na Fruskoj gori je zatvoreno, tacnije pretvoreno je u ribnjak. Tako mi je rekao cuvar koji se nasao tu, kasnije na instagramu sam nasao komentar da je taj ,,cuvar" u stvari prevarant koji je strancima naplacivao po 50e za ulazak na jezero. Poslednjig 700m do jezera je kameni put koji je razrovan od kise. Muzej vazduhoplovstva je takodje zatvoren zbog radova. Zgazih u nedelju 200km do tamo i potera me maler da sve bude zatvoreno. 18 hours ago, Forsberg said: Koliko znam, Lednicko jezero je neko relativno skoro kupio i zatvorio za javnost. Bio sam tamo prošle ili pretprošle godine i bio je čuvar koji se drao za nama da ne smemo da prilazimo, ali kad smo samo prošli pored njega nije mogao da nas zaustavi. Ne verujem da je prevarant s obzirom na to da sam na više mesta čuo da postoji čuvar, ali me ne bi čudilo da je uzimao 50e bilo kome za ulazak ko je hteo da plati tu lovu. Jezero se zove Ledinačko - po Ledincima u čijoj je blizini. Ledinačko jezero - Bajkovito mesto na Fruškoj Gori - Srbija pod Lupom WWW.SRBIJAPODLUPOM.COM Ledinačko jezero ili jezero Srebro je malo veštačko jezero na Fruškoj gori, koje se nalazi u blizini naselja Stari Ledinci kod Novog sada. Ledinačko 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Septembar 14, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam bio u vožnji, pažljivo kolege od Banstola do Brankovca ( greben F.G.) seku šumu sa puta. Neobeleženo ili delimično obeleženo na mestima gde je prošarana šuma sunčevim zracima.... Toliko od mene. Pun gas i pamet u glavu. Promenio Septembar 14, 2022 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka vožnjica danas,Il sve boli dupe Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 18, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Krmco je napisao: Ima li neka vožnjica danas, Ima ima, jos malo pa kućica ... Juče bila korčulica, bolje u HR na more nego u BG na paradu. ... ... @gebee&co kako si se proveo juče ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Septembar 18, 2022 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa reko sam......nisam ni bio.Nisam smeo...hihihihi.Garantovano bi me pomešali.Dok bi objasnio,ko sam,čiji sam,ili ode dupe,ili ode glava.A ti,daj slike ne pravi se važan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky.911 83 Napisano Septembar 28, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Zemun Retenzija Motocikl: Benelli TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Javili lepo vreme za prosli petak i subotu. (23.-24.sep.,2022)Mene svrbeli tabani i dlanovi, pa sela na motor i zbrisala na put. Plan je bio da se provozam do Niša i usput vidim gradove i prodjem neke lepe putve.Nemam iskustva ali sam imala sreće! Ovo su rute kojima sam prosla Beograd-Niš i Niš-Beograd.Spustila sam se zapadnom Srbijom, a vratila istocnom.Ova za nazad do Beograda je bas super. 80% puta je izvrsno za motor. Ima par deonica gde je ona dosadna magistrala, ali ostalo je prelepo.Videla sam rupetinu kopa u Majdanpeku i presla kroz Srpske Karpate.Ko ne zna sta ce i gde ce moze da pogleda za ideju.(Beograd - Niš) at #wikilochttps://www.wikiloc.com/motorcycling-trails/beograd-nis-114379549 (Niš - Zemun) at #wikilochttps://www.wikiloc.com/motorcycling-trails/nis-zemun-114467021 Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5755 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 2016 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2584 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 1615 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend će biti održana čvarkijada u Valjevu, preporuka za provozati se i uživati u raznim kulinarskim specijalitetima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Milanezi said: Za vikend će biti održana čvarkijada u Valjevu, preporuka za provozati se i uživati u raznim kulinarskim specijalitetima. U vezi toga, zna li neko da li su konačno završeni oni silni radovi na deonici od Ibarske do Valjeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...