Jump to content

Moto Zajednica

Sky.911

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Sky.911

  • Rođendan 10.01.1991.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd Zemun Retenzija
  • Motocikl
    Benelli TRK 251

Poslednji posetioci profila

260 profile views

Sky.911's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

83

Reputacija u zajednici

  1. Hvala ti Inace gledam da zaobidjem autoputeve i magistrale. Toliko sam vozila autom da sam se prezasitila pravog, ravog, otvorenog puta. Gledam da prodjem kroz naselja, vidim kako ljudi zive, kako izgledaju ti krajevi. Bila sam skoro do Valjeva preko Obrenovca i Uba i nema potrebe da tamo ikada vise prodjem haha. Posle Uba ima deo do Papučke koji je lep, ali opet, ne vredi prolaziti tu. Razmisljam da prodjem sada sa druge strane, preko Ibarske, sto kazes, ali mi se ne ide magistralom... A Sabac mi je daleko, mislim... Ne znam hocu li stici za jedan dan da prodjem do tamo i do dole sporednom putevima. A po mapi bih rekla da je interesantno Sabac-Valjevo... Videla sam jedan put od Valjeva ide jugo-zapadno, kroz planinu, iz Valjeva na Sedlare, pored manastira Jovanja, mislim da bih tu prosla do Bajine Baste i Perućca. Samo jos da smislim kako do Valjeva. Ibarskom cu najverovatnije... Nista mi se drugo ne cini kao neka realisticna opcija.
  2. Da li neko zna neku interesantnu rutu do Tare, do Perućca? Iz Beograda. Ili gde da ne prolazim, ako je bezveze put. Planiram u nedelju ujutru da krenem do tamo i do Predovog krsta, pa da zanocim u kampu u podnozju. A u ponedeljak nazad za Bg. Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
  3. Javili lepo vreme za prosli petak i subotu. (23.-24.sep.,2022) Mene svrbeli tabani i dlanovi, pa sela na motor i zbrisala na put. [emoji4] Plan je bio da se provozam do Niša i usput vidim gradove i prodjem neke lepe putve. Nemam iskustva ali sam imala sreće! [emoji16] Ovo su rute kojima sam prosla Beograd-Niš i Niš-Beograd. Spustila sam se zapadnom Srbijom, a vratila istocnom. Ova za nazad do Beograda je bas super. 80% puta je izvrsno za motor. Ima par deonica gde je ona dosadna magistrala, ali ostalo je prelepo. Videla sam rupetinu kopa u Majdanpeku i presla kroz Srpske Karpate. Ko ne zna sta ce i gde ce moze da pogleda za ideju. (Beograd - Niš) at #wikiloc https://www.wikiloc.com/motorcycling-trails/beograd-nis-114379549 (Niš - Zemun) at #wikiloc https://www.wikiloc.com/motorcycling-trails/nis-zemun-114467021 Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
  4. Isti je i moj plan. Usput, htela sam da se nadovezem na ono sto sam pisala gore o njoj. Juce sam provela 5-6 sati na sedistu bila do Fruske Gore i vozikala se oko naokolo i moram da kazem da ima VIBRACIJA. Motor vibrira. Za dva dana sam je izvozala oko 500km i primetila sam da su vibracije manje na putu do kuce sa Fruske Gore. tako da smanjuju se, ali mislim da nikada nece ici kao neki bolji. o kakvim vibracijama govorimo: - ne trnu ruke ili prsti posle 5-6 sati voznje - ne trnu noge - ne trne zadnjica Nista ne trne od vibracija, ali su prisutne. Sto se snage tice, kako T1 kaze za njegovu, nema je na pretek, ali sam prestigla par kamiona i automobila pri brzini od preko 100km/h. I da, nije da poleti, nego brunda i ubrzava. Lenja je, moze se reci. Kada se polazi, prilikom ukljucivanja npr, uspela sam da je startujem kada mi je trebalo i to sasvim zadovoljavajuce, da mi ne bude neprijatno. Govorim o starom putu za Novi Sad, tamo jurcaju i ukljucila sam se nekoliko puta bez problema, bez da me vozila sustizu. Pretpostavljam da za neke ludorije mozda ne bi bila interesantna, ali po meni sasvim prakticna. Vizir je nizak. Narucila sam na wish-u neki sa metalnom kopčom i jastuk za sediste . Tako da dosli smo i do sedista, volela bih da je mekse i sigurno cu uraditi nesto po tom pitanju, bilo DIY ili da mi neko odradi. Za sada jastuče. I to je to od prilike... Da li bih je opet kupila? I dalje da.
  5. Ljudi, hvala puno na dobrodoslici! Zaista se nisam nadala ovako toplom dočeku. Da li mozda neko planira 17.sept na Frusku Goru? Onaj moto skup. Juce sam se vozila malo, jos mi je frka od saobracaja, haha.. ali trazim izgovore da idem negde. Danas cu da uzmem onaj jeftini blutut za kacigu da mogu da se javim bez da skidam šlem i planiram da idem Sivom do njih tamo, samo da se jave. Bas razmisljam gde bih mogla da odem, da nema mnogo saobracaja, dok se ne ispraksam. Vezbala sam juce na onom napustenom poligonu u Zemunu, Nova Galenika, posle Crkve. Evo video napretka ako nekoga zanima. https://youtu.be/oDTK7kCf7ys A evo i par slika moje Sive Jos jednom, hvala vam svima na dobrodoslici!
  6. Zdravo, zovem se Hristina, ali kao nadimak je mozda lakse Nina. Tek sam krenula da vozim, uzela novog Benellija TRK 251 sa pretposavkom da je sasvim dovoljan za pocetak i da moze da sustigne saobracaj ma autoputu, ako bude bas moralo da se izadje na isti. Prvenstveno da me ne bi kamioni preticali. Nadam se da cu kraj ove i sledecu sezonu iskoristiti da se druzim sa svojom Sivom a mozda i upoznam neke od vas na nekom skupu. Ovaj moto skup u Nisu mi je bio bas kul (2022., dosla autom xD jos nisam imala dozvolu za motor, do razgledam motore, a uz to je muzika bila super). Volim prirodu i dobru rutu bez puno saobracaja. Brzinske stvari sam izivela u svojim 20im, tako da mi je sada najvise prija dobar kruz na zdravom asfaltu i dobro utabanom zamljaniku. To je nesto krace o meni, upoznacemo se u postovima vec.
  7. Hej, hvala ti na vremenu i iskustvu! Svaka rec znaci, bas nema mnogo o ovom motoru na netu. Ja juce polozila, nadam se da cu sutra vozacku podici pa da ga provozam malo. Stoji mi 3-4 meseca, pravi mi zazubice, otrovah se gledajuci ga! Haha Hoces li ga zadrzati? Kako ti se pokazala potrosnja?
  8. Hvala puno! :)) Iskreno, mislim da je crvena bolja od ove, ali je nisu imali u ponudi kada sam ga kupovala kao ni belu koju sam u sustini htela. Ova siva mi je bila "treca sreca" hah, ali sam i dalje zadovoljna. I dalje gledam druge motore i iskreno sto vise gledam, sve sam vise zadovoljna ovim smojim. Najveca mana mu je sto nemaju ništa od opreme. Proverite kod njih. Ako ih vise nas pritisne, mozda krenu da nabavljaju. Za sada kao sto gore spomenuh ni sediste nemaju za zamenu. Sad sam ga vozila po parkingu, da ga malo "izluftiram" i vuce super, nasla sam tu mesto gde moze da se zgazi gas da se prodje par brzina i bas je dobar. Nisam ocekivala da ima tako fin potisak. Bas brzo ubrzava i ako se ne pazi hoce da podize prednji tocak. Hvala jos jednom i srecno i vama dvoma sa kupovinom! :))
  9. Zdravo, Kupila sam TRK 251 pre mesecak dana. Jos malo imam polaganje za A kategoriju pa cu moci da podelim neka iskustva posle malo duze voznje. Ono sto za sada mogu da kazem je da motor dolazi prakticno go. Sem zadnjeg nosaca kofera i ABS-a (koji se kod nas ne prodaje sa dugmetom za iskljucivanje) nema nicega. Centralni stend bi zaista bio super, ali nema ni toga. Seba je radio donje kras barove i nosace za kofere sa pripremom za Givi kofere. Izuzetno zadovoljna saradnjom i svaka preporuka. Isto bih da napomenem da Benelli nema prakticno nikakve dodatne opreme za TRK 251. Npr htela sam da uzmem rezervno sediste da bih ovo koje je na njemu modifikovala malo ali nemaju ni to, tj po njihovim recima "trenutno nije dobavljivo". Trebate to imati na umu. Sem toga motor je odlican! Provozam ga po parkingu i oko zgrade dok ne stigne dozvola i s obzirom da sam pocetnik mogu da kazem da je izuzetno udoban i upravljiv. Polagacu na MT-07 i razlika je da je 251 centar tezista mnogo visi nego na MT-07 pa se 251 cini tezi. Pored toga kontrole mi se mnogo vise svidjaju na mom 251, kvacilo i prednja kocnica su mnogo laksi, ali je menjac na Yamahi dosta bolji, cini mi se. Takodje pri vecoj brzini osecaj je puno bolji na 251 nego MT-07. 251 zbog vizira i oblika mnogo lepse klizi kroz vazduh, dok na nejkedu vetar bas udara. Dakle TRK je super! I pored toga sto nema dodatne opreme, a ni osnovne opreme, opet bih se odlucila za njega. Kvalitet mi se zaista dopada, cvrst je i stabilan, prelep mi je, udoban je, ima USB uticnicu na super mestu (cula sam da se zale na poziciju na 502, ovde je na sredini i zaista je odlična), nosivost mu je 190kg sto je odlicno, mali je potrosac i ima rezervoar od 18l! Jedva cekam prvo duze putovanje! Usput, probna dozvola ne vazi u Grckoj.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja