Alekre 12994 Napisano April 17, 2020 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najviše volim kad ide negde sa Shoyykom. Ne moram ništa da slikam, posle samo ukradem slike Mi otišli do Deliblatske peščare. Tamo ovamo, posle sedeli ispod mosta DTD 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3508 Napisano April 17, 2020 Drug član, 295 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, shoyyka je napisao: Napravismo lepu turicu danas ja i @00vladan... hteli još ali nema vremena... a i dosta... mirno dočekujemo ćorku, ovaj zabranu kretanja... Kapija Podrinja-B. Bašta-Vidikovac Banjska stena Kada vidim fotke, mislim da sam kraj Vas prošao oko 10.30... Sad mi mnogo žao što ne stadoh, mada smo bili ograničeni sa vremenom... Dogovoreno druženje u Loznici, pa smo pravili malo veći krug. Predivan dan, predivni predeli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano April 17, 2020 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Jbt patak izbacujes sve po jednu sliku i potrosis nam sve lajkice od jednom. Odlicno druzenje, do kasno sam se razmisljao da vam se pridruzim ali ipak nije moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 17, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: @shoyyka Jbt patak izbacujes sve po jednu sliku i potrosis nam sve lajkice od jednom. Odlicno druzenje, do kasno sam se razmisljao da vam se pridruzim ali ipak nije moglo Moram tako, sa PostImage, sve po jednu, namuči se... popunjena memorija odavno ne daju više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 17, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Kako prodjoste rekoh kolegi da smo juče komentarisali.. eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3508 Napisano April 17, 2020 Drug član, 295 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: @Tumbe Kako prodjoste rekoh kolegi da smo juče komentarisali.. eto... Ma sad mi još krivlje, makar da smo se upoznali. Ali biće prilike, tek kreću vožnje, a i mi smo maltene u komšiluku... Još jednom veliki pozzz i SREĆNOOO... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem sa par slika i komentara na @shoyyka. Vreme nas je poslužilo odlično, sreli dosta motora i članova foruma, @Tumbe kod Kapije Podrinja u odlasku a u povratku na istom mestu još dvojicu na KTM1290 i FZ1 ako se ne varam, pa neka se jave slobodno Malo smo vežbali polukružno, dosta uživali u vožnji a u prirodi i pogledu koliko smo mogli. Evo par slika da dopuni doživljaj. Srećan Uskrs svima, vidimo se na drumu! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano April 17, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas fin kruzic. Od To do Kg put katastrofa, od Kg do Vb odlican put,nisam znao. Posle ibarskom ka Ca. U Gm stao na omw pumpi na pus pauzu i tu mi se pridruzile kolege sa nekim zverkama,ponudili pivo,HVALA,ponudjen ko pocascen. Posle na Rudnik Ring (od Rudnika do Topole)i begaj kod taste u dvorste do utorka. Jedina slika koju imam je od jakne kad sam dosao. 'bem ti naked. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano April 17, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Jeste li vas dvojica prosli oko 10 kroz Valjevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 17, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ivica744 je napisao: Jeste li vas dvojica prosli oko 10 kroz Valjevo? Tako nešto...videh na avataru motor, tebi se javih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano April 17, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, 00vladan je napisao: Da se nadovežem sa par slika i komentara na @shoyyka. Vreme nas je poslužilo odlično, sreli dosta motora i članova foruma, @Tumbe kod Kapije Podrinja u odlasku a u povratku na istom mestu još dvojicu na KTM1290 i FZ1 ako se ne varam, pa neka se jave slobodno Malo smo vežbali polukružno, dosta uživali u vožnji a u prirodi i pogledu koliko smo mogli. Evo par slika da dopuni doživljaj. Srećan Uskrs svima, vidimo se na drumu! Ta dvojica što ste slikali na vidikovcu su NešaXX i Wizard... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15792 Napisano April 17, 2020 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka nema veze da li fotke postavljaš preko Postimage ili nekog drugog sajta naravno da možeš više fotografija da postaviš u jedan post na forumu. Jednostavno, nakon što u post postaviš link ka nekoj tvojoj fotografiji, idi na Postaimage i aplouduj novu fotografiju... link od te fotografije postavi ispod linka ili fotografije u postu na forumu koga planiraš da pošalješ. Tako i treću, četvrtu... i tek kada si tako naređao fotografije (linkove) jedan ispod drugog postaviš (Submit Reply) post na forum. Kao primer ispod ću preko Postimage poput fotografija postaviti tvoj i post člana @Bigor čisto da vidiš da je moguće i kako izgleda. Inače kao i obično fotke sa vožnji su ti super! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 17, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Arakis je napisao: Ta dvojica što ste slikali na vidikovcu su NešaXX i Wizard... Da, da... nego zaboravih nick-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano April 17, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, shoyyka je napisao: Tako nešto...videh na avataru motor, tebi se javih... Da,odatle isli do @sasamajstor u Cacak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano April 17, 2020 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam obisao lep krug danas, sa klincem na motoru.Kod kapije Podrinja naisli na veliku grupu. Stali na kratko, pozdravili ih samo i nastavili dalje.Rogacica, Kadinjaca spomenik, Uzice, Tometino polje, Divcibare, Bogdanovica brdo, Rajkovic i na kraju Valjevo.Bas mi je bilo zao sto ni sa kim nisam imao dogovor oko voznje, ali nisam ni znao da li cu ici.Na kraju je ipak ispalo lepo. Sin koji se inace ne zanima za motore se sam javio da mi pravi drustvo. Prelep dan na kraju. Ivan Gojkovic 's tour: Va Rogacica Kadinjaca Uzice T polje Divcibare - RBiker.com WWW.RBIKER.COM Ivan Gojkovic recorded a 207 km long tour on RBiker.com app. Name of the tour: Va Rogacica Kadinjaca Uzice T polje Divcibare 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sokolske kolibe, nekih 10km od Pecke, u priči sa čuvarom pre nekoliko dana imali posetu mečke sa mečetom. Crkva Sveti Vasilije Ostroški, nalazi se na istoj nadmorskoj visini kao i manastir, 2 časne sestre kad su našle staru (četničku) crkvu, bila je brvnara sa urušenim krovom. Spavale su pod šatorskim krilom i obnavljale crkvu i napravile dom pored.Ograda je velika zbog vukova, a unutra su tragovi kako su divlje svinje malo izrovale travu pored crkveNekih 50m od crkve je izvor vode bogate selenomOdatle vodi put dalje prema soko gradu, ne bih ga preporučio velikim motorima i bez kros guma, oboma nam je isklizao motor po jednom, ništa strašno, samo ga spustili.Apn 6 nas je obišao bez stajanja. Kod soko grada upoznali kolegu sa foruma@mil@n sa drugarima, i častili nas pićem u prodavnici, nedaleko odatle.Ispod Soko grada je manastir sa restoranom, a nedaleko odatle kad se krene prema krupnju je i ribnjak pastrmke i restoran u sklopu.Odatle na Zavlaku, Šabac, ja u Debrcu desno u vikendicu u Banjanima, a kolega@nenad bgd88 za Beograd, tačno pred policijski čas.P. S.Da smo otišli do kamena mudrosti, verovatno bi bili pametniji da se ne spuštamo niz brdo, putem sa puno šljunka, sa usecima od vode.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje priliči ova slika Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dule je izbacio vecinu slika. evo jedan klipic od mene 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 18, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan @Krmco ovo je put 113a sto je na g.maps? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 113aPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6136 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo opet u dolinu Crne Kamenice ispod Maljena. Krenuo sam sam, izgurao sam celu trasu uz manje probleme i gazenje reke. Noge su mi jos hladne dok ovo pisem. Dosta koliba, sto zidanih, sto drvenih, sto citavih sto urusenih. A tek pored njih naziru se temelji od kamena. Koliko je to staro, iz kog je doba nase napacene Srbije?! Taman sam dosao do puta Kraljev sto, Maljen u dolini potoka sto se par stotina metara nize uliva u Kamenicu, koja opet ide uzvodno do strogo zasticenog rezervata prirode Zabalac, zove me drug. Posao je mojom trasom i na prvom gazenju reke se zaglavio,izgubio struju. Nazad do njega, sam stradao. Zurio sam jer je mrak bio blizu. Al nije mi zao. Inace sam rekom vec isao peske, al poodavno, prelepo je i vracam se uskoro da ispitam svaki puteljak. I da ne zaboravim, sreo sam mladi bracni par sa malim detetom u nedodjiji. Stacionirani su na Maljenu, u kolibama predaka. Deda mu ima 97 godina i jos izlazi u kolibu u sezoni. Kazu neki dan su videli 4 vuka u blizini kolibe, a pominju i neka dva medveda sto su snimljena na hranilistu za divlje svinje... Ja naidjoh samo na neke kosti od pogoleme krave. Oglodane su odavno. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo nam je lepa Srbija,Treba malo skrenuti sa puta i videti prirodu što nas okružuje.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6136 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvidjanje trase preko Bele Kamenice prema Divcibarima, odnosno Crnom vrhu 1096mnv. Za razliku od Crne Kamenice, reka Bela Kamenica je tamnija. Nije ni cudo kada prolazi kroz sam centar Divcibara, i kupi sve sto ljudi izbacuju. Naravno nije reka kriva, ona se tu nista ne pita, ali to je prica za temu Ekologija... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3508 Napisano April 24, 2020 Drug član, 295 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravooo, evo mene opet. Osećam se, ma ne znam kako bih Vam opisao...Sve je nekako specifično, od današnje vožnje, do krajeva kojima sam prošao, naša lepa SRB koja nam je tu nadohvat ruke.... 484km prođoh, a malo mi... @Alekre i @yogibear (yogi u temi Kratke voznje) su već dovoljno rekli i postavili fotki o jednom delu Istočne Srbije, ali drage kolege, verujte da sve slike i opisi (a i ja ću dodati nekoliko) su "bleda slika", koliko je u tim krajevima lepa priroda u proleće...To mora da se proveze i doživi. I mala sugestija, ako se budete vozili na tu stranu, OBAVEZNO idite na izlasku iz Majdanpeka levo (kod fudbalskog stadiona). Pa preko planine i kroz nacionalni park Đerdap vozite prema D. Milanovcu... Malo je lošiji put i sporije se vozi, ali vreeedi... @Alekre i @yogibear su već okačili pregršt prelepih fotografija, pa da se ne ponavljam (a i ne kvarim), okačiću neke fotke, nešto što se meni dopalo... E da, video sam mnogo kolega da se voze, pogotovo deonica od Donjeg Milanovca ka Požarevcu... Živi bili, sretni Vam puti, pa se vidimo opet.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12994 Napisano April 24, 2020 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep deo. Drago mi je da ti se svideo. Baš se oseti kako priroda napuni baterije čoveku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...