Bole37 5127 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Budite barem korektni,pa se ne grlite,ljubite,ne rukujte,i dalje jedni od drugih(nikako Kafane). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Divcibare ima zanimljiv put i to mi je jedini adut u odnosu na Banat. Bela Crkva i okllina me privlače jer su mi apsolutno nepoznati. Je l' tamo sve ravnica ili ima bar neka krivina? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na tu stranu zanimljiva Zagajicka brda ako se sad moze proci do njih. Na zalost sutra ne mogu ali cu tamo otici prvom prilikomПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12592 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je Divčibare? Hladan asfalt, kratak dan... Meni bi trebalo od Smedereva 3 sata u jednom pravcu. Gde je neka pauza usput, tankovanje, malo da divanimo tamo a do 17h motor mora da bude u garaži. Banat je tu blizu, čak može lepo da se poveže sa Tuman ali ne radi nam skela kod Rama Ako tutnjimo pored Deliblatske peščare, put je odličan, krivine su blage i jako brze sa velikim pravcima. Ko voli da krivinari, nije baš... Bela Crkva nema ništa sem jezera, jedino da idemo u Vršac, pa malo do kule. @WoodyRider zna bolje. Ne znam kakav je pristup da idemo vrha njihovih planina. Doduše sad je sve golo, nema puno vegetacije. Tuman je isto lep za posetiti. Meni sve jedno od ta dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 27, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Može, čekam vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenem, vidim da moram preko Smedereva. Tako da ne pravim problem kojim ćemo putem dalje. Ni put prema Tumanu ni Banat nisam vozio. Koje bi bilo vreme polaska? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10190 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram skoknuti ujutru da kupim grejač, donji za rernu na el. šporetu ali mogu i u pokretu, svejedno... Mogu da vas sačekam u Petrijevu na kružnom toku, a? Recite u kol'ko hours-a? Bitno je da se vrnem do 17h,a gde ćemo svejedno... Komandujte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 27, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih i ja,ako moze ko krece iz bg-a,moze 9.20,9.30h bubanj potok,ili pumpa u vinci (ka smederevu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 27, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bole37 said: Budite barem korektni,pa se ne grlite,ljubite,ne rukujte,i dalje jedni od drugih(nikako Kafane). Pa valjda su kafane i kafici zatvoreni, vise ni ne znam koje su mere na snazi svaki dan nesto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok mi je ok, samo daj bar 10h. Moram ujutru do posla po motor, dok proverim gume usput to mi je već pola h vremena i idemo ka Smederevu. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre nije kasno da budemo u 11h u Smederevu? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Mart 27, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Budite barem korektni,pa se ne grlite,ljubite,ne rukujte,i dalje jedni od drugih(nikako Kafane).Kafane i da hoce ne mogu jer neradeПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano Mart 27, 2020 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiramo na kraju, gde idemo i u koliko h se krece iz Beograda Jel ide neko sa nbg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan @MilanM88@ninja636 i ja (sa devojkom) krećemo iz Bg. Najlakše Bubanj potok u 10h pa put Smedereva ali čekamo da se ostali jave za put dalje. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12592 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, ja ću u 10 biti spreman. Čekaću vas na ulazu u Smederevo na početku obilaznice. @shoyykamože samo da se spusti nizbrdo od Petrijeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10190 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gde, na Udovice? Ili na drugu stranu? To mu dodje oko 10:30 jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12592 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od kružnog toka skroz do raskrsnice dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 27, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Mi se nalazimo u 10h,na naplatnoj vrcin. Tako da smo tamo oko 10.30h. Gde je najbolje da se nadjemo? Da i shoyyki bude uz put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12592 Napisano Mart 27, 2020 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ova raskrsnica. https://goo.gl/maps/VskkbhBwqiDq7oMp6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Mart 27, 2020 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odete u PA na dorucak, radi kolenica a i onaj novi burek (kupus, kobaja, slaninica sitna) je odlican, nema sedenja unutra, kupis i izadjes napolje. Kad zavrsite sa krkom, uprtite se za VS....dalje po volji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Mart 27, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis gde mu dodje taj burek u PA, hteo sam da kupim pre neki dan bio u prolazu, medjutim nisam znao gde je, ima li kakva adresa ili ime burekdzijnice da znam kako da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 27, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Burek Stankoski. Napomena je da su se preselili u odnosu na ranije na nekih 50m. Ovo je nova lokacija. Jos jedna napomena je da rade od 6-12h ili 13h dok ne rasprodaju sve. https://maps.app.goo.gl/MP2sK5kecc9DiYzU9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8468 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ljudi, @milos-v, @Darko Mihajlovic, @Due, @bocca_bastard i dobro druženje.. a da, bio je i @Nenadbg88 Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 28, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo, prve dve slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8468 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vava je napisao: Gde je ovo, prve dve slike? Jezero Tresnja.. Google мапе GOO.GL ★★★★☆ · језеро · Мала Иванча 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...