Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  427
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2676 Excelent

O članu Due

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 19.08.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

2154 profile views
 1. Danas sam razmišljao kako je bilo onima u SFRJ koji su ovu Hondu kupili, platili je 2,5x više od cene i prošli pakao. Kad ono ti?...
 2. Ona belo plava iz oglasa deluje kompletno? Ali gde je stajala kad je onako prljava? Kao iz reke da su je izvadili.
 3. Aha, kako ste me lepo obradovali. Hvala Koroni!
 4. Due

  Karibski Gusar na GS-u

  Bravo! Baš egzotična priča ispričana na pravi način. Malo je reći da si "čovek od gvožđa"!
 5. Fotka kida koliko je dobra! Totalno vanvremenska, crno bela, sa pikadom i tapetama od pre 50 godina u pozadini.
 6. Još kako, ali imaju fabrike po svetu. Bar Honda.
 7. Nikad nisam ni posedovao ni vozio HD, ali mi je jasno da ima svoje obožavaoce i to ostrašćene. Verovatno ima vrlina na koje ljudi daju tolike novce. A sad, da li je precenjen? Možda, ali kao čisto USA proizvod ne može biti jeftin. Američki i tajlandski radni sat ne koštaju isto. Verovatno su tom pribegli da budu konkurentni sa cenom na svetskom tržištu.
 8. Malo sam danas u kafani između zalogaja gledao treninge i u moto2 su se baš lepo ispadali. Malo, malo pa neko zaore pored staze.
 9. Due

  Potrosnja ulja

  Hornet 600, '02. Ulje troši neprimetno, što reče Abart. Od kad je kod mene, evo sedam godina, kontrolišem samo kad se setim, a slabo se setim. I da, oduvek sipam Motul 5100 10/40W. A i pre mene je sipao prethodni vlasnik.
 10. Inače kolega @Blueser je potpuno u pravu za redosled tehnološkog postupka. Moja greška, termička obrada mi nije polje delovanja. Ima ko se tim bavi.
 11. Ja se izvinjavam svim forumašima koji su se spremali da nešto cementiraju u smederevcu. To rade firme koje se bave termičkom obradom i znaju kako će da urade. Kao kolega što kaže može se obrađivati struganjem, glodanjem i brušenjem. Ali ako date nešto cementirano strugaru imate dobre šanse da vas izbode nožem. Strugarskim. Ili da vam glodač olupa neko veće glodalo o glavu. Kolega, sva je sreća da moj poslodavac ne prati ovaj forum pošto bi shvatio da ja nemam pojma, a da si ti tvorac nauke o mašinstvu. Radim za svetski poznatu firmu i nemam baš vremena da se bavim tvojim niskim prozivkama. Pozdrav prijateljski i obiđi me molim te.
 12. Due

  gramofon

  Ne znam da li gramofon ima uzemljenje koje se vezuje na pojačalo, pa proveri. Možda je do toga. Možda? Izvinjavam se za off.
 13. E hvala, čovek se uči dok je živ!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja