Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  402
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2177 Excelent

O članu Due

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

1840 profile views
 1. Ja se slažem da ako može da se kupi gotovo ne treba razmišljati. Ali mislim da kolega @ktm600 reče da za 500 ccm nema izbor delova? Mora da se majstoriše.
 2. Ja sam omanuo, pomešao sam 4732 sa 4320. Taj materijal nije za bolcnove. To je samo poboljšan čelik i ne može se termički obraditi. Dakle ako tokar ima Č 4320 može se primeniti ono što sam napisao. Ili neki drugi čelik za cementaciju. Izvinjavam se na rasejanosti.
 3. Due

  TDM Srbija

  A boja imobilizatora - gej...
 4. Tokar mora da ga uradi po obimu na pred meru. To je +0,2 mm. Onda se okali, pa cementira. Nakon toga stupa brusač na scenu i brusi tačno na meru. Mislim na okruglo brušenje. To bi bio tehnološki postupak.
 5. Č 4732 je čelik za cementaciju. Može od njega. Postiže tvrdoću veću od 60 Rokvela. Samo ti treba brusač da je obrusi na meru.
 6. 110% je u pravu. Bio bi samo jedan od mnogih i sličnih. Ovako je kao Hulk.
 7. Čitam, gledam i ne verujem. Nije ti palo na pamet da malo nategneš vozačeva vrata kod stakla, zavučeš neku žicu i pritisneš dugme za otključavanje? Ni minut posla.
 8. Meni je srce veliko ko Rusija, zbog Hulijana... Sad će samo jednu trku da drži fige. Idu godine, artritis... Kakva španska serija? Stari otac u garaži, a dva brata rođena na postolju. Dok svira španska himna. Evo suza mi je kanula u krilo. Ne mogu da dočekam sledeću sezonu...
 9. Izguglaj MF Seals, bili su u Leštanima, a verovatno su i sada. Prave sve dimenzije. Samo im reci namenu.
 10. Jednom je i taj salto u nazad Zarku bio od koristi! Ako nije za pobedu.
 11. Due

  Splitski luđaci

  Doakali su mu kasnije. Na Gazeli, par godina kasnije. Zakucao se u parkiranu prikolicu i poginuo pod jako sumnjivim okolnostima. Vozio je tada ladu, ako se dobro sećam.
 12. A šaka dobuje po vratima u ritmu vesele pesme... Lundica bajo moj...
 13. Samo on zna kakve su njegove povrede. Da ostane paralizovan sve sem usta nije neka životna perspektiva. Ja cenim kad čovek zna kad je dosta. Povukao se kao veliki šampion. Što i jeste bio.
 14. Može li neka slika tog dela? Da li on može da se skine (taj poklopac) a da ne iscuri ulje? Malo da nagneš motor? To bi mnogo olakšalo stvar.
 15. Ako je podloška već korišćena, slaba vajda od nje. E sad ako je navoj pokvaren onda je problem. U smislu da si sipao novo ulje. Treba narezati novi. Ne znam koliki je korak navoja, trebalo bi da je sitniji od standardnog?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja