Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  817
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Due

 • Rođendan 08/19/1970

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  Hornet 600

Poslednji posetioci profila

4709 profile views

Due's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

6.8k

Reputacija u zajednici

 1. Pa to ti je to. Polusintetika. Iste filtere koristim i nemam primedbi. Samo teraj i uživaj!
 2. Evo da ti pomognem, vozio sam dugo Motul 5100 10/40, i prošle godine sam prešao na taj Ipone što planiraš da pazariš. Menjač mnogo bolje radi sa Iponom, sve je dobro ali ima i potrošnje ulja. Ništa zabrinjavajuće, ali se primeti. Eto, ako može da bude od koristi, agregati su nam vrlo slični.
 3. Samo nemoj troje vrata. To je da se ubiješ ako imaš porodicu. Eto, neću ni ja više.
 4. Ja ne bi bežao od, Daihatsu Trevis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Daihatsu Trevis , 2007. godište, Hečbek, Benzin 998 cm3, vozilo prešlo 170000 km, Aleksinac. Putnička vozila - Polovni... možda su malo nepoznati ovde, ali teško da može neki evropski proizvođač da im parira kvalitetom. Ovaj sam naveo nasumično, čisto da se vidi o čemu se radi.
 5. E to je majstor! Mada ja ne vidim isplativost ugradnje plina u tako malog potrošača? Jedino ako čovek prelazi milion kilometara mesečno?
 6. Sve najbolje Ćaća! Još puno pobeda na stazi i u poslu!
 7. Ova omladina samo negde žuri? Ja teram Clio 1,2 8 ventila evo 25 godina i ništa mu ne fali. Neuništiv automobil. Jeste malo lenj za današnje uslove saobraćaja ali sve mu je oprošteno. Rešio sam, neću ga ni prodati ni dati pod presu, bio je veliki drug i brat četvrt veka. Da se vratim u temu, ako je slovna oznaka motora D7F, radi se o pravoj legendi. Ne kvari se nikad.
 8. Znači plati električaru da podesi farove, vulkanizeru da podesi pritisak u gumama i pride bogato plati TP i svima lepo... A BDP zapanjujuće raste, kao i beda? Sve je to super što se toliko brine o ispravnosti vozila, a drumovi gori nego u vreme Turaka. Nema garancije da ćeš doći sa ispravnim kolima na pregled ako opališ u neku udarnu rupu? Jebi ga viša sila, nisi prilagodio brzinu uslovima puta... A i točkovi su ti se otpustili, žao nam je, jebi ga.
 9. A točkove dotezati! Sve ovo potvrđuje kakvi šarlatani donose propise. Sledeće godine na TP uz prisustvo advokata i veštaka mašinske struke. Normalno o trošku vlasnika vozila, a registracioni list mora biti overen kod notara!
 10. Evo moram ja da prokomentarišem nelogičnost? Dakle na TP kontrolor ne sme na regloskopu da podesi farove, što se nekad uobičajeno radilo ('80 ih), a mora da proveri zategnutost točkova?
 11. Ma @DjoleLO ništa ti ne protivrečim, samo sam ispričao kakav je bio sled događaja. Nemam pojma kako funkcioniše MUP, ko je kome šta prosledio i naredio nije bitno. Nema trubača, to je bitno!
 12. On se obratio njima pošto nije imao kome. Kako god, završili su posao. To je jedino bitno.
 13. Moj drug ima drugačije iskustvo. Pošto živi pored zgrade opštine vikendom nije mogao da živi od trubača koji čekaju mladence ispred matičara. Nekoliko puta je zvao policiju da reaguju na remećenje reda i mira uz obrazloženje da ne želi da živi u Guči i ovi su se redovno oglušivali o pozive. A patrola može da dođe peške za minut, bez preterivanja. Nije mu bilo teško i lepo napiše mejl SUK, objasni situaciju i ovi lepo reagovaše tako što su čitavu smenu kaznili sa dosta% od plate zbog neregovanja na poziv građanina i uredno mu odgovorili o rešenju koje su doneli. Uglavnom trubača više nema!
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja