Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  500
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3334 Excelent

1 Pratilac

O članu Due

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 19.08.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

2764 profile views
 1. I u 90% situacija pijani! Čuvajte ih se. Pogotovo po manjim mestima.
 2. Jače selo od svatova - kaže narod...
 3. Pa to ti je sastavni deo motociklizma. Smrdiš na izduvne gasove svakako. Svoje ili tuđe. Nemoj da mučiš sebi dušu, već teraj to. Pa šta ako smrdi jakna? Osim ako nisi krenuo u Operu, onda stvarno nije pristojno...
 4. Jedno je sigurno, ako ne uzme titulu izjebaće sebe. Ja ne pamtim da je aktuelni šampion bio bez angažmana za sledeću sezonu? Isprav'te me ako grešim?
 5. Ja sam hteo da metnem nasmejani emotikon, al omakla se ruka. U pravu si 100%!
 6. Ja nisam njegov navijač, ali sledeće godine neka se spreme svi redom. Vratiće se, mlad je, oporaviće se. Onda će da ih naređa na ud od prvog do zadnjeg, pod uslovom da ima toliko spolovilo. Mislim za sve odjednom...
 7. Greška za emotikon bdado. Lopatoterapija bajo moj.
 8. Due

  Kymco Xciting 500

  A jel nudio i harmoniku Weltmeister sa devede's basova? To obično ide uz drva u zameni?
 9. Ma kakav broj, kad smo živu glavu izvukli! Izgleda da je povukao podeblju lajniju...
 10. Juče kod Zemun Parka batica u X5 proleće pored nas dok smo stajali na crvenom svetlu sa ne manje od 120 km/h. Kroz crveno, normalno. Zato što je tako u mogućnosti.
 11. Due

  Kymco Xciting 500

  Dakle ova potrošnja je sigurno manja za litar, ako ga vozi čovek prosečne građe. Malo je tako kabastih vozača kao što je Zuba.
 12. Due

  Voznja bez dozvole

  Nije primer loš, možda je brutalan i svi ćemo se složiti da čoveku nije dobar raspored u glavi, ali hteo sam da ukažem dokle "roditeljska ljubav" može čoveka da dovede? Da ga je pustio prvi put da se zakonski olupa, možda malo i odrobija danas bi imao čitavu nogu i pare u džepu. Vožnju bez dozvole ne mogu da prihvatim i opravdam, a zakon je takav kakav je i mora se poštovati. U suprotnom bi ja mogao da provozam putnički avion, samo tu malo oko aerodroma? Pre 31 godinu sam doneo ocu vozačku dozvolu na uvid i onda mi je rekao:"Znaš gde su ključevi od kola". Znao sam to oduvek, ali mi nije palo na pamet da nekad uzmem kola ćaletu, dok nisam dobio ćagu.
 13. Due

  Voznja bez dozvole

  Koruptivni sistem se neguje ako ga hraniš, dakle daješ mito. Otac ne pomaže sinu ako mu sređuje da se ne suoči sa zakonom. Zato što će to ponoviti. Primer je sin mog kolege koji je prošle nedelje seo mrtav pijan na motor, bez opreme i dozvole, sa zabranom za B, i skrivio udes u kome je sebi slomio butnu kost i napravio veliku materijalnu štetu. I nije mu prvi put. A tata mu je uvek "sređivao". Da li mu je pomogao?
 14. Mal' me ne ubi danas budala za upravljačem šlepera/kipera. Izađe sa sporednog puta, i to je u redu, ali prikolica nije pokrivena i na vetrini leti pesak kao u komori za peskiranje. Čujem samo kako pucketa po motoru i viziru i sve to u oblaku prašine. Čim se ukazala prilika pokušam da ga preteknem, ali čim sam krenuo on počne da ide na mene i gura me na bankinu. Opet prašinčina, ulazi kroz luftere i ispod brade u kacigu i oči. Probam opet preticanje, ista situacija, daje gaščinu i gura me na bankinu. Vidim da je budala spremna da ubije i sačekam naseljeno mesto i ležeći policajac, kad je usporio stanem pored kabine, svirnem i raspitam mu se za mamu, sestru, ženu, ćerku, strinu, šurnjaju, snaju i normalno - svastiku. On nešto gestikulira rukama, ja uzvratim srednjim prstom u više pravaca prema njemu za pozdrav i raspalim po gasu. Rešen da nađem prvu patrolu i da im objasnim da je opasna luda na drumu i da se ogrebu bar za ručak o njega. Do skoro sam imao šmirglu u očima a vizir je bio presvučen finom prašinom. Možda nije on kriv, već onaj ko mu je potpisao lekarsko uverenje da upravlja teškim kamionima?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja