Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  408
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2306 Excelent

O članu Due

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

1965 profile views
 1. Stvarno može da im se obije o glavu. Možda imaju najbolji motor, ali samo u rukama MM? Impresije drugih vozača koji voze Hondu su da nije baš lak motor da se ovlada njim?
 2. Lepo od tebe što pratiš moje delovanje na forumu, ali bi bilo lepo da ublažiš retoriku, mnogo si oštar. Pogotovo u ovoj temi gde vladaju pravi magovi GP-a. Možeš mnogo da naučiš ako hoćeš. Stvarno ne bih trovao temu, ako me razumeš. Ako si nečim uvređen ili izazvan, ja se izvinjavam. Još jednom izvinite za off.
 3. Ne znaš mnogo o biciklizmu? Izvinite za off.
 4. Due

  bmw 1100 rt

  Jesam izvadio iz konteksta, ali opet kažem bez zle namere. Minhenska robna marka je prestižna, i siromašni joj nisu ciljna grupa. Nespojivo je po njihovim shvatanjima. Jednostavno me je ljudski nasmejalo, nisam uopšte učestvovao u temi. Bez ljutnje molim.
 5. Due

  bmw 1100 rt

  Bez loše namere, ovo me je nasmejalo danas.
 6. A da li je ranije bilo doping skandala u motociklizmu? Mislim prethodnih decenija? Ja ne mogu da se setim. Verujem kad bi se tim pozabavili da bi svima nešto iščačkali. Ne mislim da se vozači svesno "rade", nego mogu nešto uzeti preko hrane. Meso je danas puno kojekakve hemije. Kontadoru su oduzeli Tur de Frans zbog 0,09 pikograma neke hemije. Ej?
 7. @Komsa definitivno, ali zajedno sa @Gora-munja. Ne smemo ih razdvajati, oni su zajedno to što jesu, jedan divan par koji motociklizam upražnjava kao način života i ne libe se da to podele sa drugima. Ukoliko se još dodeljuje ona medalja onda @protector za stotine stranica kvalitetnih tekstova i vrhunskih fotografija.
 8. Hvala tebi na svemu korisnom i pametnom što si ovde napisao! I zvanično, dobrodošao!
 9. Due

  Foto, Video Oprema

  Uvek sam sumnjao...
 10. Jebeš ga, kralj odrešio kesu. A za pare sve radimo. Moramo poštovati različitosti, ali oni naše ne. U suprotnom saudijski bandži... Imaju oni i ona masovna vešala. Odmah obese po deset ljudi. Stvarno su domišljati.
 11. Ja se slažem da ako može da se kupi gotovo ne treba razmišljati. Ali mislim da kolega @ktm600 reče da za 500 ccm nema izbor delova? Mora da se majstoriše.
 12. Ja sam omanuo, pomešao sam 4732 sa 4320. Taj materijal nije za bolcnove. To je samo poboljšan čelik i ne može se termički obraditi. Dakle ako tokar ima Č 4320 može se primeniti ono što sam napisao. Ili neki drugi čelik za cementaciju. Izvinjavam se na rasejanosti.
 13. Due

  TDM Srbija

  A boja imobilizatora - gej...
 14. Tokar mora da ga uradi po obimu na pred meru. To je +0,2 mm. Onda se okali, pa cementira. Nakon toga stupa brusač na scenu i brusi tačno na meru. Mislim na okruglo brušenje. To bi bio tehnološki postupak.
 15. Č 4732 je čelik za cementaciju. Može od njega. Postiže tvrdoću veću od 60 Rokvela. Samo ti treba brusač da je obrusi na meru.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja