Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  183
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

694 Excelent

O članu Due

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 19.08.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

771 profile views
 1. Ja sam nekoliko puta bio u servisu na Adi. Doduše kolima koja su koštala kao jedan baš dobar stan u Beogradu (moja nisu, nego od firme u kojoj radim), i nisam popio ni čašu vode o njihovom trošku. Možda je takva usluga predviđena samo za motocikliste? Ili ja nisam lep?
 2. Due

  20.09. XJ6n bela ispod Brankovog mosta

  Priznajem da sam se zabrinuo za ovih mesec dana tišine, obzirom na povrede koje si pretrpeo. Sad mi je laknulo. Ostani jak!
 3. Due

  Novogodišnja žurka 2018

  Sva je sreća da imam kredibilne svedoke, a sačuvao sam i tikete. Hvala svima na sjajnom druženju!
 4. Due

  BJBikers Vitez 2018

  Predlažem @Dejan Nešković zbog akcije iz teme na ovoj strani. Isto tako predlažem da se svim kolegama koji su učestvovali dodeli posebno priznanje. Pokazali su veliku ljudsku solidarnost i kolegijalnost.
 5. Sve na dušu proizvođaču. On bira i organizuje servisnu i prodajnu mrežu. Pa treba i da je nadzire. Ako se izbroje silni novci, onda ne sme da se desi ovako nešto kupcu. I dalje mi je neshvatljivo da dobiješ robu sa felerom od jedne takve fabrike. Znači da im je izlazna kontrola debelo zakazala. Iskreno mi je žao što ti se sve ovo izdešavalo zato što bi taj motocikl upotrebljavao baš za njegovu namenu. Nije ti prvi. Želim ti svu sreću sa novim konjem.
 6. Molim da mi @brdy ili @bdada kažu šta se dešava sa vozilima koja su prešla više od 160000 km? Da li idu dva puta na tehnički? Hvala.
 7. Due

  Kupujem Trabanta

  To je zapravo BMW- bakelit motor wagen.
 8. Due

  Ukradena Moto Guzzi Breva 750

  Alekre je sve rekao. Što i inspektor. Narkosi su pred zakonom bolesni ljudi. Neki nadobudni tužilac bi od toga napravio slučaj. Na tvoju štetu. Ne pričam napamet, već iz iskustva. Sin mog druga je bio zavisnik, i on mi je to isto rekao. Na žalost, ta dva "majstora" će nastaviti po starom, ovo će biti samo još po jedan novi list u debelom dosijeu. Dobro je da je motor pronađen, oštećen ali pronađen. Moglo je to i gore. Popraviće se, samo kad je kod tebe.
 9. Due

  Kupujem Trabanta

  Moj drug je imao dva karavana. Ja nikad nisam uklavirio šta on to radi sa menjačem. Vrlo brzo i vešto je menjao brzine sa nekom polugom koja je ličila na skraćenu babinu štaku. Inače ih je obožavao. Pričao je da je generalnu radio bukvalno na ulici i terao dalje. Nesalomivi.
 10. Due

  20.09. XJ6n bela ispod Brankovog mosta

  Druže kako napreduje oporavak? Da li si još u bolnici? Još imaš bolove zbog rebara, to znam. Drži se.
 11. Due

  Kupujem Hondu Transalp 600

  Vidiš kakvo samopouzdanje donosi unuče od Rubinštajna. Sa detetom od vinjaka citiraš Remarka, sa kilom istog raspredaš o Heseu. Na nemačkom naravno. Napravismo off čoveku od oglasa. Izvinjavam se. Sad može na PP
 12. Due

  Kupujem Hondu Transalp 600

  Sasvim dovoljno za preživljavanje. Početni 1 kurs nemačkog.
 13. Due

  Kupujem Hondu Transalp 600

  Savan kaže da je crvena na sreću. A mi smo gotičari u duši... Eto sa tim u džepu ti alat ne treba. Sve radiš rukama.
 14. Due

  Kupujem Hondu Transalp 600

  Ajd ti lepo u NL po onu crnu. Lepo je vreme i doteraš je na točkovima. I nekako izbegneš usmrćavanje od strane Savana. Mada je i ona crvena lepa. Garantie nee, što kažu Holandezi.
 15. Due

  6904km sam..

  Zbog ovakvih putopisa sam zavoleo ovaj forum. Izuzetno. Brza vožnja, brzo pisanje i lepe slike. Hvala na trudu.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja