Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  228
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1143 Excelent

O članu Due

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 19.08.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

1075 profile views
 1. Due

  BMW R 1100 RT

  @Zuba87, kupićemo ti još lepši i stariji. Priznajem da bi ti odlično stajao, spram tvojih gabarita. Jel može neki Burago dok ne preboliš?
 2. Due

  Honda Hornet - CB600F / CB900F

  Ja samo kažem godište. Stvarno ne znam oznaku. Mislim da tu nema neke velike mudrosti, ni razlike.
 3. Due

  Honda Hornet - CB600F / CB900F

  Ja sipam Motul 5100, 10w 40. Već šest godina i nikakav problem nisam imao sa njim. Koristim Hiflo filtere i za ulje i vazduh i takođe nemam primedbi. Količinski, sa filterom staje oko 3,2 litre, ali to se svakako proveri pa po potrebi reguliše nivo. Eto, ako sam pomogao nešto.
 4. Due

  MotoGP Ostin, Teksas 2019

  Na SK 6, moto 3.
 5. Due

  MotoGP Ostin, Teksas 2019

  Ja u ovom trenutku ne vidim nikakav razlog zašto se ne bi vozilo? I ova kolona BMW automobila na stazi sa kvarcovanim mudroserima u njima? Kao ukazuju na svaku baricu na stazi. Možeš misliti...
 6. Due

  Sifra: Jadranka

  Ima u Putopisima tema "Sve je isto samo nje nema", kolega je napisao svoje iskustvo iz slične situacije. Ako vas ne mrzi potražite, vredi pročitati. Posle kažeš, jebeš sve, zdrav sam i čitav i opet vozim nekakav motor. I jednako uživam. Skuplje je meso od gvožđa.
 7. Due

  A sta da je neko od nas a motoru naleteo...

  Ograničenje od 50 km/h na tom putu je zato što saobraćajne trake nisu fizički razdvojene, nekakvom pregradom. E sad koga pamćenje služi, setiće se da je ministarka saobraćaja rekla da je to stvarno bez veze i da će se dozvoljena brzina povećati na 80 km/h, što je i revija SAT objavila. Ali ništa od toga. Grandiozan je to projekat da se postave pregrade, pa imamo ovakve bizarne situacije...
 8. Due

  Sudari na sve strane

  @WlayCo Možeš računati na lažne svedoke u korist traktoriste, tako je to u selima. Pre nekih dvadesetak godina sam završio u jendeku sa kolima zbog pijane džukele na biciklu. Toliko je bio pijan da nije mogao da stoji, već se podbočio biciklom kad je ustao. U stvari on je mene udario bočno i da ga ne bi smotao pod točkove sleteo sam u kanal pored puta. Naravno, odmah su se okupile njegove komšije i mene ubeđivali kako sam ja "malo žurio", i dok sam ja napušio sve ponaosob moj biciklista je nestao. Kao što su se i oni spontano razišli. Završilo se što se kaže, čija šteta onoga i sramota. Zato advokat neka dobro pripremi slučaj, tu gde su svi u sprezi od policije do svedoka može da bude "rapavo". Svakako, želim ti najbolji mogući ishod.
 9. Due

  Moto GP 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina

  Gardner je šampionski kov. Tvrd u duelu, na čaleta... Oduševljava me. I korektan je u izjavama, sve je to sport. Teraj dalje.
 10. Due

  Koji motor za pocetnika?

  @Vargapi Hornet 600 je odličan motor, kažem iz ličnog iskustva, ali mislim da si previsok za njega. Najbolje bi bilo da ga probaš ili bar sediš na njemu. Po meni je on za vozača do 180 cm visine. Da bi bilo komforno.
 11. Počivaj u miru druže. Bio sam bogatiji za poznanstvo sa tobom.
 12. Due

  Sudari na sve strane

  A verovatno i "pod gasom". Kako običaj nalaže.
 13. Due

  Sudari na sve strane

  Kad sam video motor slošilo mi se. Najvažnije je da nisi teško povređen, sve će se već srediti.
 14. Due

  13. Međunarodni sajam motocikala - Moto Passion 2019

  Sve je već rečeno. Jako skučen prostor, teško da može da se prođe oko motora da razgledaš. Najviše su me zanimale gume, ali nije ni neka ponuda. Sve mi je to izgledalo kao da sam u nekoj vulkanizerskoj radnji a ne na sajmu. Ali... Vratio sam se kući zadovoljan što sam upoznao ekipu iz redakcije štampanog BJB magazina, i želim im veliki uspeh u tom poduhvatu. Ako je suditi po prvom broju, nema bojazni.
 15. Due

  Problem s gasom

  Sa tom Hondom je onaj slučaj, venčanica pa brakorazvodna parnica...poduža. Iskreno bi mi žao kad si je oglasio, koliko ste muka zajedno prošli... Ide nekako uz tebe, kao kad ti se prikači neki pas lutalica pa se ne odvaja od tebe, koliko god da ga teraš. I mnogo dobrih tekstova je napisano o njoj. A vidim i da se saga nastavlja.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja