Jump to content

Moto Zajednica

Due

Članovi
 • Broj tema i poruka

  529
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3651 Excelent

1 Pratilac

O članu Due

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 19.08.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  hornet 600

Poslednji posetioci profila

2933 profile views
 1. Imaš da kupiš sredstvo za čišćenje karburatora u spreju. Prskaš na neku finu krpicu i pažljivo obrišeš klapne i ležišta na kojima zatvaraju. Ne brini, ta sredstva su jako isparljiva i neće se ništa desiti. A možeš taj postupak obaviti i prostim nitro razređivačem.
 2. Svakako ih očisti. Neće naškoditi. Mogu biti na izgled čiste, a opet da ne rade lepo.
 3. Da nisu zaprljane klapne na usisu? To mogu biti simptomi gašenja kad pustiš gas i pritisneš kvačilo?
 4. Ako je to deo ugovorne obaveze, poštujem. Novci su novci. Ali baš sa toliko strasti da ubeđuje gledaoce da moto askurđel još nije rekao svoje malo je infantilno. Bar neka to "uvije u oblande", kad svako ko iole prati GP vidi da je čovek kadar još samo da nosi fenjer na začelju.
 5. Mislim da bolji i sažetiji odgovor ne možemo dobiti. Možda bih dodao još samo kategoriju entuzijasta koji su uzeli stvar u svoje ruke i sami održavaju motore. Naravno naoružani tehničkom dokumentacijom i znanjem jezika. Ima ih ovde na forumu, sa nekima se družim i baš sam ponosan na njih. A entuzijasti su postali upravo zbog iskustava sa ovlašćenim, neovlašċenim i razvlašćenim servisima.
 6. Mene kod gospodina beskrajno veseli njegova vera u VR. Kao prijaće mu nova sredina, imaće želju za dokazivanjem? Ono kad čiču kog šalju u starački dom ubeđuju da za njega tek počinje život, a njemu duša u nosu.
 7. Tvoj novčanik, tvoja zabava a naše zadovoljstvo. Ili, lepo je ko voli. A koje godište je ova sprava sa kurblom?
 8. Pa da, samo nije baš neka motivacija kad ga pošalju iz fabričke u satelitsku ekipu. Mislim da je HRC sebi dala auto gol u '94. minutu finala. Sad živ nisam da dočekam sledeću sezonu da vidim koliko će meda da se naberu sa Espargarom?
 9. Baš bi mi bilo drago da AM pobedi, pa da se rastane od korporacije uz ono "šukurac"! Što reče moj brat "Da mi je neko rekao da ću navijati za tu familiju ne bi verovao"!
 10. Imam ja svašta da pitam? Kakav je odnos prema evropskim (italijanskim) motociklima na severnoameričkom kontinentu? Da li su stvar prestiža ili ih ljudi kupuju za hobi vožnje na stazi, ili pak za takmičenja u nekim šampionatima? Koliko vidim u tvojoj radionici se često pojavljuju ozbiljno "doterane" mašine, pa smatram da je to vrlo skup hobi, i kako se njihovi vlasnici nose sa tim? Sve ovo pitam zato što si imao prilično zapuštenih i nestručno popravljanih/održavanih motora koji su završavali kod tebe da dočekaju "vaskresenje"? Hvala!
 11. Koliko je dete bio MM kad ih je sve oprao? Ili Lorenco? To je i Rej Čarls mogao da vidi da se radi o vanserijskim klincima.
 12. Nisam rekao da je loš vozač, samo mi se čini da će mu karijera ići u pravcu kao i Dovijeva. Uvek tu negde blizu, ali za malo... Ako grešim javno ću se izviniti auditorijumu!
 13. Kvartararo nije šampionski materijal. Nije mentalno ni jak ni stabilan. To što zna da napravi najbrži kvalifikacioni krug ne znači ništa. Sa takvim vozačem nema razvoja. O Vinjalesu da ne pričam. Moraće neke ozbiljne promene da se dese što pre.
 14. Neće Yamahi pomoći ni kožne gaće ako ne otvore širom vrata i prozore. Pa onda da radi metla i asepsol. Prvo da najure menadžment pa vozače. Pošto do motora očigledno nije?
 15. Ovaj naš čovek što se vratio kući je izvozao prednju gumu baš preko svake mere?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja